Kızlık zarı dikimi anlaşılabilir mi ? | Kızlık Zarı Dikimi
Çekinmeden Arayabilirsiniz :
Jin.Op.Dr. Burcu K. Arslan
0 212 571 55 01
Bakırköy / İstanbul

Kızlık zarının dikildiği anlaşılabilir mi?

Kızlık zarının dikildiği ilşkiye giren kişi tarafından anlaşılamaz. Ancak kadın doğum uzmanı veya adli tıp uzmanı muayene ederse anlaşılabilir.

“Kızlık zarının dikildiği anlaşılabilir mi?” için 93 cevap

  1. zeliha diyor ki:

    kızlık zarı diktirip evlenen arkadaşlar lütfen yardımcı olun cesaret istiyorum sizden.hocam ameliyat sonrasında nelere dikkat etmeliyiz çok kötüyüm lütfen yardım edin…

    CEVAP:

    Merhabalar , Kızlık zarı dikimi sonrası hasta hemen evine gidebilir ve normal günlük hayatına devam edebilir. Sadece ilk 1 hafta boyunca spor, bisiklete binme, aerobik gibi bacaklarınızın aşırı açılmasına neden olabilecek aktivitelerden uzak durmanız gerekmekte.
    Ameliyat sonrası hastalarımızın 1-2 gün dinlenmesini öneriyoruz …. vajen temız bır ortam olmadıgından mutlaka mudahale sonrası hastamı 1 yada 2 kez kontrole cağırmaktayım kontrollerde ıyılesmenın tamamlanıp tamamlanmadıgı takıp edılır ve gerekirse tekrar hasta kontrole çağırılır..

  2. gizem diyor ki:

    merb bn 4 sene once ilişkıye gırdım ve kızlıghım bozuldu suan dıkım yaptırmak ıstıyorum ve dıkım yaptırıdıgımda anlasılırmı ve dogum yparken anlasılırmı dıkım yaptıgım ??

    CEVAP:

    Merhabalar , Beraberlikten sonra herjangi bir sebepten dolayı muayene olduğunuzda müdahale yapıldığı anlaşılmamaktadır.

  3. Duygu diyor ki:

    Ben bozugum ve dktirmek istiorm nsanlanicam sizce nsanlm anlarmi ?

    CEVAP:

    merhabalar , Müdahale sonrasında ilişkiye girildiğinde karşı taraf tarafından müdahale yapıldığı anlaşılmaz ve farkedilir bir kanama görülür.

  4. füsunn diyor ki:

    4-5 yıldır ilişki yaşıyorum. doğal olarak vajinal bolluk var. geçici dikim yaptıracağım. sadece zarın dikilmesi ile ilişki anında zorlanma olur mu.

    CEVAP:

    Merhabalar , Geçici müdahaledede zorlanma olması için daha farklı materyaller kullanılmaktadır.Muayene olduğunuzda size nasıl bir müdahale yapılacağı konusunda bilgilendirilirsiniz.

  5. zeynep diyor ki:

    mrb ben erkek arkdaşımLa 1 den fazla ilişkiye girdim ama kana ma falan gelmedi sizce kızlık zarı bozulmuşmu dur

    CEVAP:

    Merhabalar , Vajen içerisine bir duhul-giriş olduğunda kızlık zarı bozulur. Ancak durumunuz hakkında net bir bilgi muayene sonrasında verilebilir.

  6. Arzum diyor ki:

    Kalıcı kizlik zari dikimininde belli bır süresi varmidir yani kaç yıl sure ile dayanır.. Ayrıca dikim sırasında ve dikim sonrasında yukarıdaki okuduğum dikişlerin açılması veya beklenmedik kanamaların olması sozkonusmudur? Şimdiden cok teşekkür ederim.

    CEVAP:

    Merhabalar , kızlık zarı dikimini kalıcı yöntem de dediğimiz fleb kaldırma tekniği ile yapmaktayım. Bu en çok tercih edilen ve uygulanan en garantili yöntemdir. İşlem sonrası kızlık zarı eski halini alacaktır ve ne zaman ilişki olursa olsun ilk ilişki ile kanama meydana gelecektir . Kızlık zarı dikimi sonrası hasta hemen evine gidebilir ve normal günlük hayatına devam edebilir. Sadece ilk 1 hafta boyunca spor, bisiklete binme, aerobik gibi bacaklarınızın aşırı açılmasına neden olabilecek aktivitelerden uzak durmanız gerekmekte.
    Ameliyat sonrası hastalarımızın 1-2 gün dinlenmesini öneriyoruz …. vajen temız bır ortam olmadıgından mutlaka mudahale sonrası hastamı 1 yada 2 kez kontrole cağırmaktayım kontrollerde ıyılesmenın tamamlanıp tamamlanmadıgı takıp edılır ve gerekirse tekrar hasta kontrole çağırılır..

    Müdahale aynı gün içerisinde yapılabilmektedir.. Müdahale sırasında veya müdahale sonrası ağrı vs olmayacaktır… Aynı gün içerisinde gelip gidebilirsiniz.

  7. Adsız cadı diyor ki:

    Merhaba ben 20 yaşında bayanım ancak 2 sene önce erkek arkadaşımla ilişkiye girdim ve kanama olmadı ve sen bozuksun deyip ayrılmak istedi muayeneye gidicem ama korkuyorum ne yapmam gerektiği konusunda bana yardımcı olursanız çok sevinirim teşekkürler

    CEVAP:

    Merhabalar , Beraberlikten hemen sonra muayene olunursa yeni bir durum olup olmadığının bilgisi verilebilir.

    Geçmiş olsun dileklerimle..

  8. zeynep diyor ki:

    mrb evlenmeden 2 3 gün önce muayneye gelmemiz gerekiyomuş belirli bi ücreti varmı ?

  9. mutsuzz diyor ki:

    merhaba ben bu kalıcı yöntemle kızlık zarı dikimi hakknda soru sormak istiyorum maliyeti ne kadar acaba ?

  10. Sevda diyor ki:

    erkek arkadasımla ılıskıye gırdım ama penısının sadece ucu gırdı yırtılmıs veya patlamıs olabılırmı tesekkurler…

    CEVAP:

    Merhabalar , Kızlık zarı vajen girişinde bir bariyerdir. bir duhul-giriş olduğunda bunun az veya çok olmasının bir önemi yoktur. Giriş olduğunda yırtılır.

    Geçmiş olsun dileklerimle..

  11. berill diyor ki:

    İyi aksamlar ben erkek arkadsmla iliskiye girdim. Penis taklask 4cm girdi sadece ve kanamam olmadi bgun.muayene oldm sag ust kosede yirtik var gibi ddi doktor adli tipa git dedi. Ama neden kan yoktu ve sevgilim inanmiyo bana yeni girmedk yani 2ay kdar olanda var 2gun once olanda lutfen bilgi verin yoksa olcem :(

    CEVAP:

    Merhabalar , Kızlık zarınızın durumu ve yapısı hakkında net bilgi muayene sonrasında verilebilir.

    Geçmiş olsun dileklerimle..

  12. sina diyor ki:

    kızlık zarı dikimi ücreti çok para mı size nasl ulaşabilirim .ewlenmeden öncrmi yapılır yoksa herzamn olunsbilirmi diktrsek hemn yırtılırmı fikip evlnmedgimizde bozulurmu dayanıklılık sürresi ne kdrdr cvb bekliyorum acil :( ( cvp bna mail olrkta gelebltmi

    CEVAP:

    Merhabalar, kızlık zarı onarımı 2 şekilde yapılmaktadır ;

    1. geçici yöntem beraberlik tarihinden bir kaç gün öncesinden yapılmaktadır. söylendiği süre içerisinde beraberlik sağlandığında ilk beraberlikte yine kanamanız olur.

    2. Kalıcı(flep) yöntem ise, cerrahi bir onarımdır. iyileşme süreci ortalama 20 gün ile 1 ay arasında tamamlanmaktadır. iyileşme sürecinde doktorla uyumlu olan ve kontrollerine gelen hastalarda herhangi bir sıkıntı yaşanmamaktadır. İyileşme sonrasında süre sınırlaması yoktur istenildiği zaman beraberlik sağlandığında ilk ilişkiyle beraber kanamanız olacaktır.

    Geçmiş olsun dileklerimle..

  13. cansu diyor ki:

    merhabalar bende bu operasyonu geçirmek istiyorm tek merak ettigim uzman bi doktorun muanesinde anlaşılacagı demek istedigim bu oparasyon geçirildikten sonra uzman anlasa bile bize verecegi rapor bakiredir olacakmı :( lütfe hemen cevap bekliyorum

    CEVAP:

    Merhabalar , Yapılan müdahale sonrasında bakire raporu almanız mümkün değildir.

    Geçmiş olsun dileklerimle..

  14. Seda diyor ki:

    ben erkek arkadaşımla ilişkiye girdim 3 yıl boyunca bu böyle sürdü. Ama hiç kanamam olmadı ve her ilişki de zorlanma oldu zarımda bi esneklik olmadı. Ayrıldık ve beni aileme söylemekle tehdit ediyor. Kızlık zarımı diktirip öyle muayne olmak istiyorum. Muayne sırasında anlaşılır mı diktirdiğim ? Ne yapmam gerekiyor bilgilendirirseniz çok sevinirim

    CEVAP:

    Merhabalar , Beraber olmadan önce muayene olursanız orada bir müdahale yapıldığı anlaşılır. Bu müdahale sadece ilk beraberlikte tekrardan kanama olması için yapılmaktadır.

    Geçmiş olsun dileklerimle..

  15. yagmur kara diyor ki:

    Meraba ben azerbaycandan aradim bende bozulmus ama iliskiye girmedim hic yapdira bilirmiyim hem ucreti ne kadar

  16. yagmur kara diyor ki:

    Selam ben azeri kizi bi sualim var adet doneminde iliskkye girsem bilinirmi bakire olub olmadigim?

  17. emel diyor ki:

    merhaba burcu hanım ben 20 yasındayım 2sene önce erkek arkadasımla beraber oldum ama kanama olmadı. bunun sebebi nedir ? kızlık zarı dikimi ne kadar ve kaç dakika sürüyor

    CEVAP:

    merhabalar , Kızlık zarının yapısından dolayı her kızlık zarında ilk ilişkiyle kanama olmayabilir. Muayene olduğunuzda kızlık zarınızın yapısı hakkında net bilgi verilecektir.

    Kızlık zarı onarımı ortalama 15/20 dakika kadar sürmektedir.

    Geçmiş olsun dileklerimle..

  18. semabulucu diyor ki:

    Maliyeti hakkında bilgi vermemişsiniz.Bu konuda da bilgilendirme yapabilir misiniz?

  19. havin diyor ki:

    men 5ay once erkek arkadawimla cinsi elaqeye girdm kan gelmedi.bozulmuw aynadan bakinca kucucuk yirtik gorunur dikim yapdirsam kan gelmemesi ola bilirmi? ne olur cevap verin:((

    CEVAP:

    Merhabalar , kızlık zarı onarımını amacı ılk ılıskı ıle kanamanın olmasıdır , müdahale yapıldıktan ve ıyılesme tamamlandıktan sonra ılk ılıskı ıle kanamanız olur….

    Geçmiş olsun dileklerimle..

  20. cansu diyor ki:

    merhabalar. ben 4 sene önce sevgilimle birlikte oldum. ayrıldık filan. şuan hayatımda biri var ve benimle evlenmek istiyor ama kız olmadığımı bilmiyor. bu flep (kalıcı) kızlık zarı dikimi ücreti ne kadardır? ve size nasıl ulaşacağım?

    CEVAP:

    Randevu ve daha fazla bigi için 0212 571 55 01 nolu tel. dan sekreterim Dilek hanım ile görüşebilirsiniz …

    Geçmiş olsun dileklerimle..

    Jin.Op.Dr.Burcu Kardaş Arslan

    Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı
    Zeytinlik mah.Fişekhane cad.
    Aker işhanı No 18 daire 3
    (Carousel Alışveriş Merkezi Mango kapısı karşısı)
    Bakırköy / İstanbul

    Tel: 0212 571 55 01

  21. Melek diyor ki:

    Burcu Hanım ben hatayda yasıorum. Erkek arkdsmla ılıskıye gırdık. 2 senedr beraberdk. Ve suan ayrıyız. Benı Tehtıt edıyor ayrılırsak aılene soylerım dıe. Kalıcı kızlık zaı dıkımı yaptırmak ıstıorum ama pahalı dıolar ve hatayda bıldgnz bır doktor varmı acaba lütfen yardm edın :(

    CEVAP:

    Randevu ve daha fazla bigi için 0212 571 55 01 nolu tel. dan sekreterim Dilek hanım ile görüşebilirsiniz …

    Geçmiş olsun dileklerimle..

    Jin.Op.Dr.Burcu Kardaş Arslan

    Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı
    Zeytinlik mah.Fişekhane cad.
    Aker işhanı No 18 daire 3
    (Carousel Alışveriş Merkezi Mango kapısı karşısı)
    Bakırköy / İstanbul

    Tel: 0212 571 55 01

  22. songul diyor ki:

    bne cok zor durumdaym lutfen yardım edın bana erkek arkadasımla 2 yıl bır surelıgıyle ılıskıye gırdım bana hep evlenecem derdı ama sımdı terk ettı benı ben de yapayanlız kaldım ortada ve acılen dıktırmek ıstıyom geceıcı olmasınıda ıstemıyom uzun surelı olsun lutfen sızden destek beklıyom

    CEVAP:

    Merhabalar , Kalıcı(flep) yöntemi, cerrahi bir onarımdır. iyileşme süreci ortalama 20 gün ile 1 ay arasında tamamlanmaktadır. iyileşme sürecinde doktorla uyumlu olan ve kontrollerine gelen hastalarda herhangi bir sıkıntı yaşanmamaktadır. İyileşme sonrasında süre sınırlaması yoktur istenildiği zaman beraberlik sağlandığında ilk ilişkiyle beraber kanamanız olacaktır.

    Geçmiş olsun dileklerimle..

  23. aysegül diyor ki:

    iyi günler ben kızlık zarı ameliyatı oldum ve suanda baska biriyle evliyim bir sorn olmadı fakat çocuk için kadın doguma gidecem o bişey anlarmı evlendkten sonra

    CEVAP:

    merhabalar , Beraberlik sonrasında hiç bir hekim tarafından müdahale yapıldığı anlaşılamaz.

    Geçmiş olsun dileklerimle..

  24. Zehra diyor ki:

    Merhabalar,ben çok zor durumdayım 1 sene önce istemediğim şekilde ilişkiye girmek zorunda kaldım kendimi çok kötü hissediyorum kızlık zarımı diktirmek istiyorum fakat dikiş izi kalır mı?diye korkuyorum.Bana yardımcı olmanızı istiyorum.

    CEVAP:

    merhabalar , Vajenin anatomik yapısından dolayı yapılan müdahaleyle alakalı hiç bir iz kalmaz. mukozada ki kıvrımlar içinde izler kaybolur.

    Geçmiş olsun dileklerimle..

  25. gaye diyor ki:

    ben yaklşik 6 ay önce ilişkiye girdim am akızligimin olup olmadgini bilmyorum gtcem hasteneye ama korkuyorum anlaşılır die ne yapmam gerkıyo hayatım bttigini hissediıyorum …

    CEVAP:

    merhabalar , Eğer istiyorsanız kızlık zarı muayeneniz yapılarak durumunuz hakkında net bir bilgi verilebilir.

    Geçmiş olsun dileklerimle..

  26. aysegül diyor ki:

    iyi gunler evlendikten sonra rahim filmi çekilip bakıldığında kızlık zarı ameliyatı anlaşilırmı

    CEVAP:

    Merhabalar , Beraberlik sonrasında muayene olduğunuzda müdahale yapıldığı anlaşılmaz.

    Geçmiş olsun dileklerimle..

  27. esma diyor ki:

    Slm burcu hanim bende iki ay once kizligimi yitirdim evlendigimde kesin kanma olur mu eger diktirirsem … diktirip evlenem bayanlardanda yorum bekliyorum ne olur bilgilendirin..

    CEVAP:

    Merhabalar , kızlık zarı onarımının amacı ılk ılıskı ıle kanamanın olmasıdır , mudahale sonrası soylenenlerı uygular ve kontrolde gelirseniz hıcbır sıkıntı ıle karşılaşılmaz…

    Geçmiş olsun dileklerimle..

  28. gızem diyor ki:

    MERHABA BENİM NİŞANLIM AİLE HEKIMI DOC. AYNI ZAMANDA VE ISINDE COK UZMAN, BILGILI.. BEN KIZLIK ZARINI KALICI YONTEM ILE DIKTIRDIGIM ZAMAN BUNU ANLAYABILIR MI NİŞANLIM? YARDIMCI OLURMUSUNUZ ? yardımcı olur musunuz?

    CEVAP:

    Merhabalar , Yapılan müdahalenin ilişki ile anlaşılabilmesi mümkün değildir. Bir hekim tarafından muayeneniz yapılırsa anlaşılma ihtimali vardır.

    Geçmiş olsun dileklerimle..

  29. ece diyor ki:

    ben 9 yaşındayken tecavüze uğradım şimdi 23 yaşındayım tecavüze uğradıktan sonra hiç ilişkiye girmedim kızlık zarım bozumuşmudur tecavüzden sonra kanamam olmadı ama iki defa parmağımı soktum yine kan gelmedi

    CEVAP:

    Merhabalar , Kızlık zarınızın durumu hakkında net bir bilgi için muayene olmanız gerekmektedir.

    Geçmiş olsun dileklerimle..

  30. meltem diyor ki:

    Kızlık zarı dıkıldıkten sonra bakıre raporu alabılırmıyız anlasılırmı

    CEVAP:

    Merhabalar , Müdahalenin yapılmasında ki amaç ilk ilişki ile birlikte kanamanın olmasıdır. Bu müdahale ile bakire raporu almanız mümkün değildir.

    Geçmiş olsun dileklerimle..

  31. seda diyor ki:

    ben eski sevgilimden hamile kaldım ondan sonra çoçugu aldırdım ve ayrıldık kızlığımı diktirirsem bir şey olur mu yada ilerde çocuk aldırdığım belli olur mu?

    CEVAP:

    Merhabalar, kızlık zarı onarımı 2 şekilde yapılmaktadır ;
    1. geçici yöntem beraberlik tarihinden bir kaç gün öncesinden yapılmaktadır. söylendiği süre içerisinde beraberlik sağlandığında ilk beraberlikte yine kanamanız olur.

    2. Kalıcı(flep) yöntem ise, cerrahi bir onarımdır. iyileşme süreci ortalama 20 gün ile 1 ay arasında tamamlanmaktadır. iyileşme sürecinde doktorla uyumlu olan ve kontrollerine gelen hastalarda herhangi bir sıkıntı yaşanmamaktadır. İyileşme sonrasında süre sınırlaması yoktur istenildiği zaman beraberlik sağlandığında ilk ilişkiyle beraber kanamanız olacaktır.

    Geçmiş olsun dileklerimle..

  32. esra diyor ki:

    Slm burcu hn ben gecici olarak diktirmek istiyorum dugunumden kac gun oncesidiktirmek zorundaym kanama gorurmuyum bide hareket ettigimde oynadigimda bozulurmu

    CEVAP:

    Merhabalar , Birliktelikten 2/3 gün öncesinde gelmeniz yeterlidir. Düşmedikçe ve direk genital bölgenize bir travma olmadıkça sıkıntı olmaz.

    Geçmiş olsun dileklerimle..

  33. kayra diyor ki:

    Merhaba, ben bakire değilim ve kalıcı bakirelik tamiri yani flep yöntemi yaptırmayı düşünüyorum. Size sorum bu flep yönteminden sonra bakirelik testi için doktora gitmem gerekirse başka bir doktor bu işlemi anlayabilir ve bunu testte belirtebilir mi?

    CEVAP:

    merhabalar , Flep yöntemi sadece ilk ilişki ile tekrar kanama olmasını sağlamaktır. Bakire raporu almanız mümkün değildir.

    Geçmiş olsun dileklerimle..

  34. eda diyor ki:

    Mrb burcu hnm ben kalici kizlik diktirmek istiyorum yakin tarihte bu kalici yontemde dikimden iki uc yil sonra evlendigimde kizlik bozulmus gibi kanama gelir mi. Ve dikimden sonra tekrar muayeneye gelme sansim yok hatayda yasiyorum mmuayene olmasam olur mu. Ve ben iliski sirasinda ne kanamam oldu ne agrim ama doktor bozulmussun dedi.

    CEVAP:

    Merhabalar, kalıcı yöntem denen fleb yöntemi ile müdahale yapıldığında iyileşme döneminden sonra mutlaka kontrole gelmeniz önerilir .Bu şekilde iyileşme teyit edilerek size teslim edilir.
    Sonrasında ne zaman birliktelik yaşanırsa o zaman kanamanız olur.

    Geçmiş olsun dileklerimle..

  35. cansu diyor ki:

    merhabalar ben 7-8 yaslarındayken bisikletten dustum ve kılotumda bozuk para buyuklugunde kan vardı suan 18 yasındayım kızlıgımda bozulma olmusmudur ?

    CEVAP:

    Merhabalar , Durumunuz hakkında bilgi verebilmek için muayene olmanız gerekmektedir. Muayene olduğunuzda kızlık zarınızın durumu ve yapısı hakkında net bir bilgi verilebilir.

    Geçmiş olsun dileklerimle..

  36. ahcan diyor ki:

    merhabalar. kızlık zarı dikildikten sonra tekrar dikildiği yerden mi yırtılır. yani sormak istediğim kızlık zarı dikildikten sonra hekim tarafından anlaşılabiliyor fakat kızlık zarını diktirip ilişkiye girdikten sonra da hekim tarafından anlaşılabilir mi. teşekkürler

    CEVAP:

    Merhabalar , Berberlik sonrasında hiç bir şekilde anlaşılabilen bir müdahale değildir.

    Geçmiş olsun dileklerimle..

  37. aycan diyor ki:

    mrb ben karda kayarken düşmüştüm ve bir kanama yaşamıştım sizce nedir cevap bekliyorum :/

    CEVAP:

    Merhaba, durumunuz hakkında net bir bilgi ancak muayene sonucu verilebilir.

    Geçmiş olsun dileklerimle..

    Jin.Op.Dr.Burcu Kardaş Arslan

  38. Burcu diyor ki:

    Merhaba sevgilimle ilişkiye girdim kızlık zarım bozuldu . Yaşım 18 den küçük olduğuiçin kan testi ve idrar testi yaptıramıyorum . Bu testlerden benim bozuk olduğum anlaşılırmı .

    CEVAP:

    Merhabalar , Kızlık zarınızın muayenesi sadece jinekolojik masada yapılan muayene ile anlaşılır.

    Geçmiş olsun dileklerimle..

  39. zeynep diyor ki:

    merhaba, kızlık zarının yırtıldıgı karnımızdan veya kasık bölgemizden ultrason, film veya mr cekildiğimizde anlaşılır mı yoksa sadce jinekolojik muayeneyle mi anlasılır ? Tesekkurler

    CEVAP:

    Merhabalar , Kızlık zarı sadece jinekolojik muayene ile anlaşılır.

    Geçmiş olsun dileklerimle..

  40. hatice diyor ki:

    Merhabalar, erkek arkadaşımla sürekli ilişkiye giriyoruz ama evlilik görünmüyor bizim iliskimizde.Başka biriyle evlenirsem anlar mi? Doğal olarakta vajinamda girişte bi bolluk var kalıcı mi yoksa geçici mi diktirmeliyim?

    CEVAP:

    Merhaba, her iki yöntemle de müdahale yapılabilir ancak aktif bir cinsel hayatınız varsa daraltma yapmak uygundur.

    Geçmiş olsun dileklerimle..

  41. pınar diyor ki:

    merhaba ben evlenmek ıstıyorum fakat beraber oldugum kısıye daha once ılıskıye gırdgımı soylemek ıstemıyorum.dıktırsem gerdek gecesı dıktırdıgımı anlar mı?

    CEVAP:

    Merhabalar , Yapılan müdahaleyi eşinizin anlaması mümkün değildir.

    Geçmiş olsun dileklerimle..

  42. denizimm diyor ki:

    merhabalar kızlık zarım gecen yıl ilişki sırasında yırtıldı ve diktirmek istiyorum erkek arkadaşıma bozuk olmadgını söyledim. kızlıgı diktirdikten sonra farklı bir jinokolak anlarmı diktirdigimi lütven yardım edin

    CEVAP:

    Merhabalar , Beraberlik öncesi kadın doğum hekimine muayene olduğunuz taktirde yapılan işlem anlaşılır.

    Geçmiş olsun dileklerimle..

  43. derya diyor ki:

    yaklaşık altı yıl iki ayda bir olmak üzere her iki ayda bir beş sefer ilişkiye giriyorduk evlenmeyi düşünüyorduk olmadı
    vajinal genişleme var apaçık belli ne çözüm önerirsiniz yapılan çözüm vajinayı doğal ilk ilişkisiz haline getiri mi?

    CEVAP:

    merhabalar , Vajende bu şekilde genişleme olduğunda lazerle tüm vajina boyunda daraltma yapılmakta. Bu şekilde ilişkiye girdiğinizde ilk gece ki gibi ilişki yaşanmaktadır.

    Geçmiş olsun dileklerimle..

Bir Cevap Yazın


Copyright © 2010-2017 Tüm Hakları Saklıdır. | kızlık zarı dikimi