Kızlık Zarı Dikimi Kızlık Zarı Tamiri Video Canlı İzle | Kızlık Zarı Dikimi
Çekinmeden Arayabilirsiniz :
Jin.Op.Dr. Burcu K. Arslan
0 212 571 55 01
Bakırköy / İstanbul

Kızlık Zarı Tamiri Mümkün müdür ? Video Anlatım

Bilindiği üzere yaşanan ilk cinsel ilişki ile kızlık zarı yırtılır ve kanama meydana gelir. Peki böyle bir durumda yırtılan kızlık zarı tamir edilebilir mi ? Tamir edilen yani yenilenen kızlık zarı tıpkı bakire bir kızda olduğu gibi dikim işleminden sonra girilen ilk cinsel ilişkide kanar mı ? Jin. Op. Dr. Burcu Kardaş Arslan merak ettiğiniz soruları kızlık zarı tamir edilebilir mi başlıklı videoda yanıtlıyor. Bu videonun kızlık zarı tamiri ile ilgili araştırma yapanlar için faydalı olacağını umuyoruz.

Kızlık zarı hakkında daha fazla bilgi edinmek istiyorsanız ” Kızlık Zarı Nedir ” başlıklı videomuzu da izlemenizi tavsiye ederiz.

“Kızlık Zarı Tamiri Mümkün müdür ? Video Anlatım” için 64 cevap

  1. düşünceli diyor ki:

    iyi günler ben ömer ben nişnlım la ilişkiye girdm ama kızlıgı patlamadı bunun sebebi neden olabilir

    CEVAP:

    Merhabalar , Her kızlık zarında ilişki ile beraber kanama olmayabilir.Muayene olduğunuzda net bir bilgi verilecektir.

    Geçmiş olsun dileklerimle..

  2. aydan diyor ki:

    merhaba sorum suki kizlik bozulmadan kac % hamile kalmaq ?

  3. zehra diyor ki:

    merhaba, iyi günler .
    nişanlımla biraz sorun oldu. ve benden daha önce başkasıyla ilişkiye girip girmediğimi öğrenmesi için test yaptırmamı istedi. bu hoş değil tabii ama böyle bir test yapılabiliyor mu bunu sormak istedim.
    cevap verebilirseniz çok sevinicem.
    iyi çalışmalar

    CEVAP:

    Merhabalar , sıze sadece kızlık zarı muayenenız yapılarak bakıre olup olmadığınız konusunda bılgı verılebılır.

    Geçmiş olsun dileklerimle..

  4. nevbahar diyor ki:

    Merhaba , uzun zamandır yapmam yapamam dediğim şey oldu ve ne yazıkki sevişme sırasında bakireliğim bozuldu ancak bu bir yanlışlık ve yanlış kişi ile oldu sevdiğim evlnmk istediğim kişi başka çok araştırdım zar diktiriliyormuş nasıl oluyor fiyatlar nedir ozel bilgi almk isterm tşkler

    CEVAP:

    Merhabalar , Kızlık zarında 2 yöntemle müdahale yapılmaktadır;

    Geçici yöntem , beraberlikten bir kaç gün öncesinden yapılır, bunda süre önemlidir söylendiği sürede beraberlik olduğunda ilk ilişkinizle beraber tekrardan kanamanız olacaktır.

    Kalıcı(flep) yöntem ise , Cerrahi bir onarımdır müdahale sonrasında ki iyileşme süreci takip edilir bu süreç ortalama 20 gün ile 1 ay arasında tamamlanmaktadır. İyileşme tamamlandıktan sonra süre sınırlaması yoktur istenildiği zaman beraberlik olduğunda yine ilk ilişki ile birlikte kanamanız olacaktır.
    Geçmiş olsun dileklerimle..

  5. rukıye diyor ki:

    merhabalar sıze bır sorum olacaktı kızlık zarım bozulalı 3 yıl oluyor cocuklugumda yanlıslıkla bozulmstu ve son 1 yıldır ılıskıye gırıyorum tamır edılebılırmı ve basarılı olurmu

    CEVAP:

    Merhabalar , Kalıcı yöntem olan flep tekniğiyle müdahale yapıldığında iyileşme sürecinin sonunda kontrolünüz yapılarak iyileşme teyid edilir sonrasında ne zaman birliktelik yaşanırsa o zaman ilk geceki gibi kanamanız olacaktır. Doktorla uyumlu olup kontrole geldiğiniz sürece hiç bir sıkıntı ile karşılaşılmaz.

    Geçmiş olsun dileklerimle..

  6. Eslem diyor ki:

    Merhaba. Sevgilimle 1 buck yil once ilkskkiye grdim ve bakirelikten cktim.. Diktirmk istiyorum maaliyeti ne kadar ve ilk bozlmadan onceki gibi olurmu?

    CEVAP:

    Merhabalar, kızlık zarı onarımı 2 şekilde yapılmaktadır ;

    1. geçici yöntem beraberlik tarihinden bir kaç gün öncesinden
    yapılmaktadır. söylendiği süre içerisinde beraberlik sağlandığında ilk
    beraberlikte yine kanamanız olur. İşlem ücretimiz 1.500 TL dir.

    2. Kalıcı(flep) yöntem ise, cerrahi bir onarımdır. iyileşme süreci ortalama 20 gün ile 1 ay arasında tamamlanmaktadır. iyileşme sürecinde doktorla uyumlu olan ve kontrollerine gelen hastalarda herhangi bir sıkıntı yaşanmamaktadır. İyileşme sonrasında süre sınırlaması yoktur istenildiği zaman beraberlik sağlandığında ilk ilişkiyle beraber kanamanız olacaktır. İşlem ücretimiz ortalama 2.500/3.000 TL civarındadır…

  7. gmz diyor ki:

    merhabalar.bunca zaman karsı çıktığım yapamam dediğim şey oldu ve erkek arkadaşımla ilişkiye girdim ve çok pişmanım.zar dikimi yaptırmak istiyorum. fakat evlilikten bir hafta öncesi yapılması gerekiyormuş diye duydum .bir hafta öncesi benim için kısa bir zaman dilimi garantisi olan mesela bir iki ay öncesi bu ameliyat gerçekleştirilebilir mi ? sorun olur mu ?

    CEVAP:

    Merhabalar, kızlık zarı onarımı 2 şekilde yapılmaktadır ;
    1. geçici yöntem beraberlik tarihinden bir kaç gün öncesinden
    yapılmaktadır. söylendiği süre içerisinde beraberlik sağlandığında ilk
    beraberlikte yine kanamanız olur.
    2. Kalıcı(flep) yöntem ise, cerrahi bir onarımdır. iyileşme süreci ortalama 20 gün ile 1 ay arasında tamamlanmaktadır. iyileşme sürecinde doktorla uyumlu olan ve kontrollerine gelen hastalarda herhangi bir sıkıntı yaşanmamaktadır. İyileşme sonrasında süre sınırlaması yoktur istenildiği zaman beraberlik sağlandığında ilk ilişkiyle beraber kanamanız olacaktır.

    Geçmiş olsun dileklerimle..

  8. hülya diyor ki:

    merhaba ben bundan 4 yıl önce erkek arkadaşımla bırlıkte oldum ılk bırlıktelıgımde kanamam olmadı doktora gıttım ama ılıskıye gırdıgımı soylemedım kontrol ettı ve bakıre oldugumu soyledı erkek arkadasım basta umursamadı daha sonralarda sureklı bırlıkte oluyorduk işin içine aıle gırınce sorun yasadık benım kızlık zarım esnek ise bunu ılerde evlenecegım ksıye anlatabılecegımı sanmıyorum esnek kızlık zarıda dikilebiliyormu dıkılırse kanama olurmu

    CEVAP:

    Merhabalar , Esnek kızlık zarlarına da cerrahi müdahale uygulayarak tekrardan ilk ilişki ile birlikte kanamanın olması sağlanmaktadır.

    Geçmiş olsun dileklerimle..

  9. ayse diyor ki:

    merabalar doktor hanım ben nişanlıyım ve seneye evlenicem ama kızlık zarı tamiri yaptırmam gerek şehir olarakta mesafem var size kızlık zarı dikimi yaptırsam nekadar sıklıkta kontrole gelmem gerekıcek acaba bilgilendrrsenz çok sevinirim

    CEVAP:

    Merhabalar, Müdahale sonrasında bir ya da iki kez kontrole gelmeniz yeterli olacaktır.

    Geçmiş olsun dileklerimle..

  10. ayşenur diyor ki:

    merbalar hocam bi sorum olucak kızlık zarımı flep yöntemyle dıktrmek ıstyrm ama istanbula uzak oturdgm ıcın vede calıstgm ıcın çok sık dıktırdıkten snra kontrole gelemem kaç kare gelsem yeterli olur acaba bilgilendrrsnz cok sevınırım acil cevap beklıyorum..

    CEVAP:

    merhabalar , Müdahale sonrasında bir ya da iki kez kontrole gelmeniz yeterli olacaktır. İlk kontrole şehir dışından gelecekseniz iki aydan sonra istediğiniz zaman gelebilirsiniz.

    Geçmiş olsun dileklerimle..

  11. ayşenur diyor ki:

    peki hocam bi sorum daha olucak acı hıssediliyormu operasyon esnasında ve ben tamamen bayıltılarak operasyon istesem fiyatta fark edermi bu? ve daha sonrasnda ise kontrole 2ay sonra gelsem aksi durum olsa operasyonda sorun bunu duzeltıyomusunz düzeltilirse ek ücretmi alınıyor?teşekkr ederım şimdiden

    CEVAP:

    merhabalar , Müdahale sonrasında bir ya da iki kez kontrole gelmeniz yeterli olacaktır. İlk kontrole şehir dışından gelecekseniz iki aydan sonra istediğiniz zaman gelebilirsiniz.

    Geçmiş olsun dileklerimle..

  12. […] zarı dikimi hakkında daha fazla bilgi edinmek için Kızlık Zarı Tamiri Mümkün müdür ? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye […]

  13. admin diyor ki:

    Meraba burcu hanim ben bişey sormak istiyorum flep yonteminin uygulanamama ihtimali varmi Yok sa Kesin herkeze uygulanabilirmi? Bilgilendirirsenz cok sevinirim

    CEVAP:

    Merhabalar, kızlık zarı onarımının yapılamaması gibi bir durum yoktur, herkese uygulanabilir.

    Geçmiş olsun dileklerimle..

  14. gulperi diyor ki:

    Merhabalar bundan 3 ay once merdivenden siddetli bi sekilde dustum ve kan geldi kizlik zarim bozulmuş olabilirmi

Bir Cevap Yazın


Copyright © 2010-2017 Tüm Hakları Saklıdır. | kızlık zarı dikimi