Kızlık Zarı Nedir ? Kızlık Zarı Canlı Video İzle | Kızlık Zarı Dikimi
Çekinmeden Arayabilirsiniz :
Jin.Op.Dr. Burcu K. Arslan
0 212 571 55 01
Bakırköy / İstanbul

Kızlık Zarı Nedir ? Kızlık Zarı Muayenesi – Video Anlatım

Sitemizin bu kısmında sizler için hazırladığımız üç farklı videoya yer veriyoruz. Bu videoların özellikle kızlık zarı nedir ve kızlık zarı muayenesi nasıl yapılır konularında araştırma yapanlar için faydalı olacağını umuyoruz. Jinekolog Operatör Doktor Burcu Kardaş Arslan tarafından hazırlanan videoları izleyerek merak ettiğiniz soruların cevaplarını bulabilirsiniz. Kızlık zarı muayenesi olmayı düşünüyorsanız 0 212 571 55 01 numaralı telefonu arayarak bilgi ve randevu alabilirsiniz. Dilerseniz merak ettiğiniz hususları bu linke tıklayarak iletişim sayfasında yer alan mesaj kutusundan Jinekolog Doktor Burcu Kardaş Arslan’a çekinmeden sorabilirsiniz. Mesaj kutusunu kullanarak randevu talebinizi de online iletebilirsiniz. Randevu talebinizi mesaj kutusundan iletmeniz durumunda en kısa zamanda sizinle irtibata geçilerek randevunuz teyit edilecektir.

Kızlık Zarı Nedir ? Video anlatımı izleyebilirsiniz…

Kızlık Zarı Muayenesi Nasıl Yapılır ? Video anlatımı izleyebilirsiniz…

Kızlık zarı muayene sırasında acır mı veya zarar görür mü ? Video anlatımı izleyebilirsiniz…

Kızlık zarı hakkında daha fazla bilgi sahibi olmak istiyorsanız kızlık zarının dikildiğini partneriniz anlar mı başlıklı videoyu da izlemenizi tavsiye ederiz.

“Kızlık Zarı Nedir ? Kızlık Zarı Muayenesi – Video Anlatım” için 32 cevap

  1. burçin diyor ki:

    kızlık zar dikimi hakkında tam bilgi almak istiyorum. yaşadığım iliş. den dolayı pişmalık duymaktayım ve kafamı çok kurculuyor kendimi çok kötü hissediyorum… yardımlarınızı rica ediyorum :(

    CEVAP:

    Randevu ve daha fazla bigi için 0212- 571 55 01 nolu tel. dan sekreterim Dilek hanım ile görüşebilirsiniz …

    Geçmiş olsun dileklerimle..

    Jin.Op.Dr.Burcu Kardaş Arslan

  2. seçil diyor ki:

    burcu hanım ben 30 yaşında bekar bir bayanım 21 yaşında erkek arkadaşımla bir birleşme yaşadım fakat birleşme esnasında şuurum yerinde değildi erkek arkadaşım benimle ben bilinçsizken birleşme yaşadığını fakat kan gelmediğini söyledi… daha sonra başka bir şahısla nişanlandım cinsel birliktelik yaşadığımızdada kan gelmedi. dolayısıyla kızlık zarımın esnek olup olmadığını öğrenmek istiyorum. kızlık zarı muayenesi olmak istiyorum muayene ücretini öğrenmek istiyorum

    CEVAP:

    0212/571 55 01 Nolu numaradan Dilek hanımı arıyarak muayene ücretimi öğrenebilirsiniz..

    Dr.Burcu K. ARSLAN

  3. elif diyor ki:

    merhaba burcu hanım ben daha önce sizin muaynanenizde bir operasyon gecirmişdim. bir kürtaj operasyonu ancak 7 ay sonra evleniyorum ve erkek arkadaşım benim bakire olmadıgımı bilmiyor ve kızlık zarımı diktirmek zorundayım bunun olması mümkünmü dikim olursa ilişki esnasında anlaşılıyormu ve o an kan geliyormu ve evlemeden kac gün , kac ay önce yaptırmalıyım birde bunun ücreti nedir? bilgilendirdiginiz için şimdiden tsk ederim

    CEVAP:
    Merhabalar , kızlık zarı dikimini kalıcı yöntem de dediğimiz fleb kaldırma tekniği ile yapmaktayım. Bu en çok tercih edilen ve uygulanan en garantili yöntemdir. İşlem sonrası kızlık zarı eski halini alacaktır ve ne zaman ilişki olursa olsun ilk ilişki ile kanama meydana gelecektir . Kızlık zarı dikimi sonrası hasta hemen evine gidebilir ve normal günlük hayatına devam edebilir. Sadece ilk 1 hafta boyunca spor, bisiklete binme, aerobik gibi bacaklarınızın aşırı açılmasına neden olabilecek aktivitelerden uzak durmanız gerekmekte.
    Ameliyat sonrası hastalarımızın 1-2 gün dinlenmesini öneriyoruz …. vajen temız bır ortam olmadıgından mutlaka mudahale sonrası hastamı 1 yada 2 kez kontrole cağırmaktayım kontrollerde ıyılesmenın tamamlanıp tamamlanmadıgı takıp edılır ve gerekirse tekrar hasta kontrole çağırılır..
    Müdahale aynı gün içerisinde yapılabilmektedir..Müdahale sırasında veya müdahale sonrası ağrı vs olmayacaktır…

  4. cansu diyor ki:

    meraba ben istemeyerek bir birliktelik yaşadım. Vajinamın içine girdiğini söyledi ama hisstmedm acı yada hi. Birşey kanamada olmadı , daha önce merak eder vajinema parmağmı sokmştm o zamanda kanama olmadı acaba bakiremiyim değlmiyim :/ kızlık hemen bozulurmu ve kanama gelrmi

    CEVAP:

    Merhabalar , içeriye bir duhul – giriş olduğunda kızlık zarı bozulacaktır.. ancak kanamanın neden olmadığını söyliyebilmek için muayene olmanız gerekmektedir..

  5. ismail diyor ki:

    mrb hocam kız arkadaşmla bi ilişkiye grdm sadece sürtnme olustu ve bana kanaması olduğunu söledi acaba kızlık zarı bozulmuşmudur…

    CEVAP:

    Merhabalar , içeriye bir duhul-giriş olduğunda kızlık zarı bozulacaktır.. ancak net bir şey söyliyebilmek için muayene olmanız gerekmektedir..

  6. demet diyor ki:

    merhabalar daha önce ufak bi kaza geçirdim ve alt bölgemi çarptım kanamam geldı ve daha sonrada nişanlımla istemeyerek ilşkiye girdim gene kanamam geldii ne ypabilirim acaba kızlık zarım bozulmuşmudur ? yardımınızı beklıyorum

    CEVAP:

    Merhabalar , içeriye bir duhul-giriş olduğunda kızlık zarı bozulacaktır.. ancak net bir şey söyliyebilmek için muayene olmanız gerekmektedir..

  7. neslihan diyor ki:

    merhabalar hocam 21 yasında bayanım sevgılımle iliskı yasadım içine girme olmadı kendımı gerı cekmem sonucu cok az kan geldı rengı degısıktı ve bu aykı adet kanamamım rengıde aynı acaba kızlık zarı bozulmusmudur ?

    CEVAP:

    Merhabalar , konu hakkında net bir bilgi ancak muayene sonrası verilebilir…
    Gecmis olsun dileklerimle …
    Dr. Burcu K. Arslan

  8. Ayse diyor ki:

    merhaba hocam. ben bi kaza yaşadım ve kanama olduğunu fark ettim. anneme söyledim bir şey olmamıştır dedi. fakat ben çok korkuyorum çünkü o ay adetimde bitmişti. acaba size e-posta yoluyla fotoğraf göndersem beni bozulup bozulmadığı hakkında bilgilendirir misiniz? dışarı çıkmam çok zor olduğundan hastaneye gidemiyorum. lütfen bana yardımcı olun

    CEVAP:

    Merhabalar , hasas bir konudur , net bit bilgi ancak muayene sonrası verilebilir..

  9. derya diyor ki:

    kızlığımın bozulmasından çokkorkuyorum 1 yıllık evliyim ama eşimle ilişkiye girmedim çok mutsuzumne olur bana yardımcıolun burcu hnm

    CEVAP:

    Merhabalar , muayene sırasında kızlık zarınızın yapısı hakkında size bilgi verilebilir.. çok kalın ve kanamanın olacağı düşünülürse eğer isterseniz genel anestezi altında müdahalenin yapılabilir..

  10. ahmet diyor ki:

    merhabalar hocam.kız arkadaşımla ilişkiye girmedik yani penisimle onun vajinasına girmedim fakat parmagımı sonuna kadar onun vajinasına sokup cıkartabiliyorum. sizce bu hareketin kızlık zarına zarar vermemesi mümkün mü? kızlık zarının bozuk olup olmadıgını ben bu sekilde yapabildigim için ona sormadan anlayabilirmiyim? tesekkürler

    CEVAP:

    Merhabalar , İçeriye bir duhul-giriş olduğunda kızlık zarı bozulacaktır. Ancak kızlık zarının yapısını görmeden durum hakkında yorum yapmak mümkün değildir..

  11. isimsiz diyor ki:

    mrb hocam ben tam 1 senedir sevgilimle ilişkiye girdim benim ailem cok tutucudur boylelikle duyulursa olme kadar gidebilir cok ciddi sorunlar yasıyorum diktirmek mumkunmudur ama ben iskenderundym o yuzden burada bir dikim operasynu yapılmıyor ne yapmam qerekiyor yardm ederseniz. tşkler.

    CEVAP:

    Merhabalar , kızlık zarı dikimini kalıcı yöntem de dediğimiz fleb kaldırma tekniği ile yapmaktayım. Bu en çok tercih edilen ve uygulanan en garantili yöntemdir. İşlem sonrası kızlık zarı eski halini alacaktır ve ne zaman ilişki olursa olsun ilk ilişki ile kanama meydana gelecektir . Kızlık zarı dikimi sonrası hasta hemen evine gidebilir ve normal günlük hayatına devam edebilir. Sadece ilk 1 hafta boyunca spor, bisiklete binme, aerobik gibi bacaklarınızın aşırı açılmasına neden olabilecek aktivitelerden uzak durmanız gerekmekte.

    Ameliyat sonrası hastalarımızın 1-2 gün dinlenmesini öneriyoruz …. vajen temız bır ortam olmadıgından mutlaka mudahale sonrası hastamı 1 yada 2 kez kontrole cağırmaktayım kontrollerde ıyılesmenın tamamlanıp tamamlanmadıgı takıp edılır ve gerekirse tekrar hasta kontrole çağırılır..

    Müdahale aynı gün içerisinde yapılabilmektedir.. Müdahale sırasında veya müdahale sonrası ağrı vs olmayacaktır… Aynı gün içerisinde gelip gidebilirsiniz..Bu müdahale karşı taraf tarafından anlaşılmamaktadır.

  12. irem diyor ki:

    ben kızlk zarımın oldugu yeri yıkarken kan geldi 1damla acaba kızlık zarımda sorun varmıdır acil

    CEVAP:

    Merhabalar , Muayene etmeden net bir bilgi vermek mümkün değildir…

  13. isimsizz diyor ki:

    kızlık zarım bozulalı altı yıl oldu acaba dikilme işlemi yapılabilir mi ? yoksa yapılamaz mı ?

    CEVAP:

    Merhabalar , istenilen zamanda mudahale yapilabilir , fleb yonteminde zamanin onemi yoktur.

  14. sena diyor ki:

    merhabalar ben kedimi aynada kontrol ettim dudakları ayırdım çok küçük bidelik gördüm sizce kızlık zarı omudur? bide hocam ben mastürbasyon yapıyorum ama hiç bişey sokmuyorum sadece üst dudakları hızlı bi şekilde okşuyorum sizce bişe olmuşmudur? hiç kimseyle ilişki yaşamdım dedimya çok küçük bi delik gördüm sizce omudur kesin cvp veririmisiniz ?

    CEVAP:

    Merhabalar , durumunuz hakkında net bır bılgı ancak muayene sonrası verılebılır …

  15. aysun diyor ki:

    meraba bu işlemi evlenmeden 2 gün önce yapıldığını sölüyolar öncedende yapıla bilme imkanı varmı?

    CEVAP:

    Merhabalar , kalıcı yöntem ıle müdahale yapılsıgında surecın onemı yoktur….

    Geçmiş olsun dileklerimle..

  16. leyla diyor ki:

    adet görüyodum hatta adetim bitmek üzereydi kızlık zarımı merak etdip baktım parmagımı içeri soktum bi kanama geldi kızlık zarım bozulmuşmudur yoksa adet kanamasımıdır çok fazla içeriye girmedi

    CEVAP:

    Merhabalar , Kızlık zarınızın yapısına göre değişir .. Muayene olursanız bir problem olup olmadığı size söylenecektir..

  17. ysmn diyor ki:

    merhabalar, yapılan muayene sonucu doktorlar tarafından gizli kalıyor mu?yani eve veya aileye herhangi bir bilgi veriliyor mu? teşekkrler

    CEVAP:

    Merhabalar , 18 yaşından büyükseniz yapılan muayene hasta ve doktor arasında kalmaktadır.18 yaşından küçükseniz veli izni olmadan muayeneniz yapılamamaktadır.

  18. ali can diyor ki:

    merhaba ben kız arkdaşımla bi sürtünme durumunda bulundum daha sonra bana vajinamdan co az kan geldiğini ve bunun cok acık renkte oldugunu söyledi acaba kızlıgı bozulmus olablirmi

    CEVAP:

    Merhabalar , Kızlık zarı vajen içerisine bir duhul-giriş olduğunda bozulur. Ancak durumunuz hakkında net bilgi muayene sonrasında verilebilir.

  19. şahin diyor ki:

    hocam benim nişanlım doğum doktoruna yumurtalık kisti şikayeti ile gitti muayyene sonucu yasemin adında bir ilaç verildi iki hafta sonunda kontrole gittiğinde ultrasyona aldı ve kistin kaybolduğu söylendi emin olmak için jinekolojik bir muayene sonucu vajinasından içeri spekulum adı verilen alet sokuldu asırı ağrı ve bununla beraber göremediği fakat hissettiği bir sıvının geldiğini söyledi bu spekulum denen alet kızlık zarını bozdu mu aydınlatırsanız teşekkür ederim

    CEVAP:

    Merhabalar , kızlık zarı vajen içerisine bir duhul-giriş olduğunda bozulur. Ancak durumunuz hakkında net bir bilgi muayene sonrasında size söylenebilir.

    Geçmiş olsun dileklerimle..

  20. burcu diyor ki:

    mrb benim hymenim 4 delikli ilişkiye giremiyorum lokal anestezi ile uyuşturmama rağmen ağrı yapıyor ne yapabilirim

    CEVAP:

    Merhabalar , Muayene etmeden net bil bilgi verebilmek mümkün değildir. Ancak cinsel ilişki sırasında rahatsızlık veriyorsa cerrahi uygulanarak bu rahatsızlık giderilebilir.

  21. berna diyor ki:

    daha önce parmak yoluyla vajınama degdım adetlıydım adetımın son gunlerıydı ama bole kanama oldu ben kızlk zarımdan suphelendım daha önce bırısyle ılıskıye gırmedım sızce kızlık zarım bozulmusmudur tesekkurler

    CEVAP:

    Merhabalar , Kızlık zarı vajen içerisine bir duhul-giriş olduğunda bozulur. Muayene olursanız durumunuz hakkında net bir bilgi size söylenebilir.

  22. sahra diyor ki:

    mrb.hocam erkek arkadasımla surtunme ıle bıseyler yasadık ama ınanın bundan emınım ıcıme bır gırıs duhul olmadı.ama bulanık seklınde kan geldı damal damla degıl.erkek arkadasım gordu o kızlık kanı degıl ben ıcıne gfırmedım hıssetmedım oyle bısey olmadıgını kızlık kanın pembe renkte oldugunu soyledı.hıc agrım zorlanmm olmadı.doktora gıtmeye utanıyorum yalvarırım yardım edın.acaba kızlıgım bozuldu mu?

    CEVAP:

    Merhabalar , Genital bölgenizin dış kısımlarında tramvaya bağlı kanamalar olabileceği gibi kızlık zarınızın yırtılmasıylada kanama olmuş olabilir. Net bir bilgi için mauyene olmanız gerekmektedir.

  23. sahra diyor ki:

    Cok tsk.edrım hocam sagolun ama bısey daha sormak ıstıyorum .yırtılmıs olması bozulmus oldugunu mu gosterır yoksa zedelenme mı.kızlıgım bozulmadı dımı.hocam lutfen benı aydınlatın.tesekkurler sagolun hocam.

    CEVAP:

    Merhabalar , durumunuz hakkında net bır bılgı ancak muayene sonrası verılebılır…

  24. üzgün diyor ki:

    yakınım tarafından tacize uğradım kadın doğum uzmanına muayene oldum bana kızlık zarımın zedelendiğini söyledi taciz sonrasında bikaç damla kanın çamaşırıma geldiğini gördüm acaba kızlık zarım bozulmuşmudur

    CEVAP:

    Merhabalar , Durumunuz hakkında muayene etmeden net bir bilgi vermek mümkün değildir.

    Geçmiş olsun dileklerimle..

  25. çare diyor ki:

    hocam merhabalar ben 20 yaşında bi kızım bigün masturbasyon yaptıktan iki üç saat sonra bi iki damla kan geldi daha önce hiç böyle bişey olmamıştı ve adet dönemimden bir hafta geçti hala hasta olmadım sizce sorun nedir bir de kolsin diye bir ilaç kullanıyorum bununla alakası var mıdır şimdiden çok teşekkür ederim

    CEVAP:

    Merhabalar , Durumunuz hakkında net bir bilgi verebilmek için muayene olmanız gerekir.

    Geçmiş olsun dileklerimle..

  26. buse diyor ki:

    merhabalar hocam ben nişanlımla birşeyler yaşadım ve 2 sene önce ayrıldım ve birini seviyorum ve bu kızlık mevzusu dönüyor sürekli ben diktirmek istiyorum ama sinopta oturuyorum ve nekadar olduğunu bilmiyorum ve duyulmasından çok korkuyorum

  27. şura diyor ki:

    cinsel bi birleşmem olmadı fakat parmakla kızlık zarımın bozulduğundan suphelıyım dha sonra kan geldı cnku ve cok sasırdım bu kadar cabuk bozulabılecegnı dusunememıstım bu sebeple kendimi kötü hissediyorum cinsel birleşmem olmadığı halde bakireliğimin bozulmuş olması vicdan azabı çekmeme sebep oluyo ailemin dahi yüzüne bakamıyorum nasıl açıklayacağım bu durumu aileme ve ilerde yuva kuracağım insana .. lütfn yardımcı olun

    CEVAP:

    Merhabalar , Muayene olursanız durumunuz hakkında net bilgi verilebilir.

    Geçmiş olsun dileklerimle..

  28. gamze diyor ki:

    merhabalar hocam ben geçenler sevgiLimLe bir iLişkiye girdim o sırada vajinama parmağımı soktum küçük bir kanama geldi kızlık zarım bozuLmuşmudur Lütfn yrdmcı oLun TşkLer

    CEVAP:

    Merhabalar , Kızlık zarınızın durumu hakkında bilgi muayene sonrasında verilebilir.

    Geçmiş olsun dileklerimle..

  29. melda diyor ki:

    Ben bi sene önce zorla bi iliskiye qirdim istemeyerek olan birsyy sonra sevdiqimm bii cocukla birliktelik yasadik ama hic iisteyerek olmadi buda zorunluydu sizce kizliqim tekrar diktirilirmi ve fiyatini acil olarak öqrenmek istiyorm 19 yasindaym her qece ve aklima qeldikce bu korkuyla yasyip duruyorum allah rizasii icin bilqi verin nerde olduqunuzu yerinizin nerde olduqunu soyleyin hic durmaksizin qellecem bu korkuyla yasayamiyorum artikk beni bu dertten yalvaririm kurtarinn kabusummm oldu artikk :( ((( BANA yardimci olursaniz sevinirim…hemen cvbinizi beklemekteyimmm…

    CEVAP:

    Merhabalar , Kalıcı(flep) yöntem ise, cerrahi bir onarımdır. iyileşme süreci ortalama 20 gün ile 1 ay arasında tamamlanmaktadır. iyileşme sürecinde doktorla uyumlu olan ve kontrollerine gelen hastalarda herhangi bir sıkıntı yaşanmamaktadır. İyileşme sonrasında süre sınırlaması yoktur istenildiği zaman beraberlik sağlandığında ilk ilişkiyle beraber kanamanız olacaktır.

    Geçmiş olsun dileklerimle..

  30. melda seven diyor ki:

    Bu sayfayii qordumm yazdimm bu isimm qercek deqil benm ismim deqill utandiqim icin kendi ismimi yazamadm bu utanctann kurtarinn beniii…

  31. […] olacağını umuyoruz. Sizde kızlık zarı hakkında daha detaylı bilgi edinmek istiyorsanız Kızlık Zarı Nedir ? Kızlık Zarı Muayenesi başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye […]

  32. […] zarı dikimi daha fazla bilgi sahibi olmak istiyorsanız ” Kızlık Zarı Nedir ? Kızlık Zarı Muayenesi ” başlıklı videomuzu da izlemenizi tavsiye […]

Bir Cevap Yazın


Copyright © 2010-2017 Tüm Hakları Saklıdır. | kızlık zarı dikimi