kızlık zarı muayenesi ve bekaret raporu | Kızlık Zarı Dikimi
Çekinmeden Arayabilirsiniz :
Jin.Op.Dr. Burcu K. Arslan
0 212 571 55 01
Bakırköy / İstanbul

Kızlık Zarı Muayenesi ve Bekaret Raporu

kızlık zarı muayenesi

Hastalar için zor ve korkutucu olsa da kızlık zarı muayenesi (bekaret muayenesi) normal jinekolojik muayeneye benzemektedir. Hasta jinekolojik masaya alınır ve labium minus da dediğimiz küçük dudaklar aralanarak kızlık zarı incelenir. Bazen helkim kaymayı önlemek amacıyla gazlı be ile küçük dudakları tutabilir. Küçük dudaklar yanlara ve dışa doğrı çekilir, bu şekilde kzılık zarı net görünür hale getirilir. Bazen kızlık zarı daha içerde olabilmektedir, bu durumda da hasta ıkındırılarak kızlık zarı daha belirgin hale getirilmeye çalışılır. Tüm bu işlemler esnasında herhangibir ağrı veya acı duyulmaz…

 Kızlık zarı muayenesini kadın doğum uzmanı veya adli tıp uzmanı tarafından yapılır ancak rapor verme veya muayene sonucunu yazıya dökme işlemi yalnızca adli tıp uzmanı tarafından ve savcılıktan alınan yazı ile yapılabilir. Kadın doğum uzmanı durumu muayene olan kişiye ve eğer muayene olanın rızası , izni varsa yanındakilere sözlü olarak bildirebilir. Rapor verildiği an için geçerlidir, muayene sonrası kişi ilişkiye girebilir ve bekaretini kaybedebilir, rapor verildiği zamandan sonrası için geçerli değildir…

“Kızlık Zarı Muayenesi ve Bekaret Raporu” için 462 cevap

  1. gulseren diyor ki:

    diyelim ki kızlık zarını diktirdin.peki evlendikden sonra ilk gecende kanama gelecek mi.orda bir oparasyon yapıldığı anlaşılırmı bakıldığı zaman.

    CEVAP:

    Merhabalar , Müdahale yapılamsında ki amaç ilk ilişki birlikte kanamanın olmasıdır.. Doktorla uyumlu olur söylenenleri uygularsanız kesin kanamanız olacaktır..Alanında deneyimli bir hekim tarafından jinekolojik olarak birliktelik öncesi muayeneniz yapılırsa oraya müdahale yapıldığı anlaşılır..

  2. aslı diyor ki:

    erkek arkadasımla bir şeyler yaşadık altımda ince bir sort vardı onunda boxer sadece üstüme cikti tuvalete gittigimde kan geldi kızlığım bozulmuş mudur lütfen acil cevap

    CEVAP:

    Merhabalar , Net bir bilgi için muayene olmanız gerekmektedir.

    Geçmiş olsun dileklerimle..

  3. özge diyor ki:

    merhabalar…. ben sevgilimle adetimin 4. günü sürtünerek ilişkiye girdim… ama lavaboya gittitğimde kan geldi .. adet kanımmı yoksa kızlık zarının kanımı anlıyamadım… kanım 1 gün boyunca aktı.. ertesi günü hiçbişi yoktu …. acaba gelen kan kızlık zarının kanımı ? eğer öyleyse dikim yapıldığında daha sonra dikim yapıldığı anlaşırmı ?

    CEVAP:

    Merhabalar , Durumunuz hakkında bilgi ancak muayene sonrasında verilebilir..Müdahale yapıldığı sadece birlikte olmadan önca uzman bir hekim tarafından jinekolojik muayeneniz yapıldığında anlaşılır..

  4. sude diyor ki:

    meraba; ben 18 yaşındayım ve eski nişanlımın zoruyla onunla istemeden birlikte oldum ama kan gelmedi doktora gittim kızlık zarımın bozulmadıgını söledi yakın zaman da düğünüm olacak ama ben ilk gece kan gelmesini istiyorum kızlık zarım bozuk değilmiş ama ilk gece kanamam gelmediği taktirde iyi olmaz anlayışlı bir eşim yok ne yapabilirim yardımcı olur musunuz acil cewp bekliyorum

    CEVAP:

    Merhabalar , Cerrahi müdahale uygulayarak ilk ilişki ile birlikte kanama olması sağlanmaktadır..

  5. özlem diyor ki:

    merhaba ; ben 19 yaşındayım 2 gün önce nişanlımla beraber olduk.ancak kanamam olmadı ve ağrım da olmadı.daha önce böyle bi tecrübe yaşamadım.ne yapacağımı bilmiyorum.hastaneye gittim muayene için fakat bana savcılıktan kağıt getirmem gerektiğini başka türlü muayene olamayacağımı söylediler.ne yapmalıyım rapor istemiyorum sadece kızlığımın bozulup bozulmadığını ve zar yapımın nasıl olduğunu öğrenmek istiyorum.bana yardımcı olur musunuz lütfen yoksa nişanlım benim kız olmadığımı düşünecek.acil cevap bekliyorum.

    CEVAP:

    Merhabalar ,18 yaşından büyük iseniz Kendi isteğinizle muayene olabilirsiniz..

  6. leyla diyor ki:

    Merhaba.. benim çok önemli bi sorum olacak 1 sene önce ilişkiye girdim fakat diktirmek istiyorum bu sene polislik sınavına gireceğim acaba muayenede belli olurmu;(

    CEVAP:

    Merhabalar , Bazı kızlık tiplerinde direk kızlık zarına müdahale yapılabilmekte ve muayene sırasında müdahale yapıldığı anlaşılmamaktadır. Veya kızlık zarı esnek bir yapıya getirilmektedir. Sizin için bu yöntemlerin uygun olup olmadığına karar verebilmek için muayene olmanız gerekmektedir.

    Geçmiş olsun dileklerimle..

  7. derya diyor ki:

    mrblar ben 22 yasındayım erkek arkadasım benm kız olmadımı idda ediyor ben kendimden eminim diyorm bana inanmıyor 2 parmağımı soktum neden kan gelmedi diyor parmak sokmakla kızlık zarı bozlur mu?Lütfen yardımcı olun bana net bir cvb verin

    CEVAP:

    Merhabalar , kızlık zarı yapısı her bayanda aynı degıldır , eger esnek yapıya sahıp bır kızlık zarınız varsa bu sekıldekı travmalarla bozulmaz , kanama gelmez , ancak net bır bılgı ıcın muayene olmanızı onerırım…

  8. menekşe diyor ki:

    merhaba. erkek arkadaşımla ilişkiye girdik. ön sevimede aşırı derecede ıslanmıştım. ilişki sırasında kanamam olmadı. ıslanmam fazla olduğu için kızlık zarım kanamamış olabilir mi?

    CEVAP:

    Merhabalar , Vajen içerisine bir duhul-giriş olduğunda kızlık zarı bozulacaktır ancak net bir bilgi muayene sonrasında verilebilir..

  9. dolayna diyor ki:

    mrb ben 24 yaşındaym erkek arkadaşımla ilişkiye girdimde benden kan gelmedi daha önce kimseyle ilişkiye girmedim ama anlamadım ne olduğunu .muayene olmak için kadın doğumamı gitmem gerekiyor birde kızlık zarı muayenesini fiyatı nekadar oldunu öğrenebilrmiym?

    CEVAP:

    Merhabalar , durumunuz hakkında net bir bılgi icin kadin dogum hekimine muayene olmanızı öneririm ,

  10. Su perisi diyor ki:

    Dikimi evlenmeden 1 gün öncemi yapılıyo

    CEVAP:

    Merhabalar , gecıcı mudahale bırlıktelıkten bırkac gun once yapılması yeterlıdır….

  11. elif diyor ki:

    mrb bn 24 yasndym 2011 yılında nısanlmla beraber oldum fakat anlaşamdk ayrıldık,ilkkez beraber oldgumda kan gelmedi fakat snra tekrr beraber olduk kan geldı.bu durumumu kımseyle paylasamıyorum ltfn bana yardımcı olurmusunz…..ne yapacagmı bılmyrm bu konuda fıkrnze ıhtıyacım var rıca etsem bu maılımı cevaplandrrmsnz…sımdden ts ederım

    CEVAP:

    Merhabalar , Kızlık zarınızın durumu hakkında net bir bilgi için muayene olmanızı öneririm.. Eğer ki bir sıkıntı görülürse hastanın isteği üzerine gerekli telafiler yapılabilmektedir..

  12. hazal diyor ki:

    kızlıkzarı muayenesi devlet hastanesinde ladın dogum uzmanları yapabiliyormu ?

    CEVAP:

    Merhabalar , Devlet hastaneleri bu muayeneyi yapmamaktadırlar.

  13. ayşegül diyor ki:

    meraba ben bir ilişki yaşadım sürtünme sonucu yanlışlıkla vajinamda yırtılma oluştu bunun dikimi mümkünmü mümkünse fiyatı nedir ve bilgilerim gizli tutulurmu hatanenizde

    CEVAP:

    Merhabalar , Vajinal yırtıklarda şiddetli veya durmayan kanamalar olur.. Net bir bilgi için muayene olmanız gerekmektedir..

  14. ela diyor ki:

    merhaba ben adet oldum ve son günümdü ve yanımda orkit bulunmayinca peçte koydum biraz kan gelmiş kızlıgım bozulmus olabilir mi ama vajinamın içine dogru koymamıstım . . .

    CEVAP:

    Merhabalar , Vajen içerisine bir duhul-giriş olduğunda kızlık zarı bozulur.

  15. aslı diyor ki:

    slm ben 20 yasındayım bu güne kadar hiçbişekilde ilişkiye girmedim yaklaşık 11- 12 yaşlarında oyun oynarken bacak arama aldığım bi tekmeyle iç çamaşırımda kan olmuştu kızlık zarım yırtıldımı ve ben muayene olmak istiyorum kendi isteğim üzerine nerede muayene olabilirim. teşekkür ederim

    CEVAP:

    Merhabalar , Kızlık zarınızın durumu hakkında bilgi için muayene olmanız gerekmektedir.

  16. diek diyor ki:

    arkadaşımla ililkiye girdim zarım patladı tekrar diktire bilirmiyiz ve fiyatını öğrenebilirmiyim

    CEVAP:

    Merhabalar , İşlem 2 türlü olarak yapılmaktadır..
    Geçici yöntem , beraberlikten bir kaç gün öncesinden yapılır , süreye dikkat edip söylenilen zamanda beraber olunduğunda kanamanız olacaktır..

    Kalıcı(flep) yöntem ise , cerrahi bir onarımdır.Müdahale sonrasında iyileşme süreciniz takip edilir bu süreç ortalama 20 gün ile 1 ay arasında tamamlanmaktadır. İyileşme tamamlandıktan sonra istenildiği zaman beraberlik sağlandığında ilk ilişki ile birlikte kanamanız olacaktır..

  17. damla diyor ki:

    Merhabalar yaklaşik 2 hafta önce kadar gece ise giderken dar bir pantolon giydim ue ise gittigimde vajinamda bi acı hissetti ve tuualete gittigimde ic çamasirimda kan gördüm ue sabah doktora gittigimde herhangi bir sorun olmadigini sóyledi yanliz kanamam yaklasik 5 gün sürdü acaba kizlik zarima zarar gelmis yada bozulmus olabilirmi ?

    CEVAP:

    Merhabalar , Vajen içerisine bir duhul-giriş olmadan kızlık zarı bozulmaz. Kanamanın nerden geldiği hakkında net bir bilgi muayene sonrasında söylenebilir.

  18. melek diyor ki:

    merhabalar ben kalıcı yöntemle kızlık zarımı diktirmek istiyorum.bu işlem yaklaşık kaç dakika sürmekte.iyileşme süreci kaç gün ve acı hissedilmektemidir.ücret ve ödeme şekilleriyle ilgili de bilgi verirseniz çok sevinirim.

    CEVAP:

    Merhabalar , kızlık zarı dikimini kalıcı yöntem de dediğimiz fleb kaldırma tekniği ile yapmaktayım. Bu en çok tercih edilen ve uygulanan en garantili yöntemdir. İşlem sonrası kızlık zarı eski halini alacaktır ve ne zaman ilişki olursa olsun ilk ilişki ile kanama meydana gelecektir . Kızlık zarı dikimi sonrası hasta hemen evine gidebilir ve normal günlük hayatına devam edebilir. Sadece ilk 1 hafta boyunca spor, bisiklete binme, aerobik gibi bacaklarınızın aşırı açılmasına neden olabilecek aktivitelerden uzak durmanız gerekmekte.

    Ameliyat sonrası hastalarımızın 1-2 gün dinlenmesini öneriyoruz …. vajen temız bır ortam olmadıgından mutlaka mudahale sonrası hastamı 1 yada 2 kez kontrole cağırmaktayım kontrollerde ıyılesmenın tamamlanıp tamamlanmadıgı takıp edılır ve gerekirse tekrar hasta kontrole çağırılır..

    Müdahale aynı gün içerisinde yapılabilmektedir.. Müdahale sırasında veya müdahale sonrası ağrı vs olmayacaktır… Aynı gün içerisinde gelip gidebilirsiniz.

  19. filiz diyor ki:

    merhabalar, 20yaşındayım nişanlımla ilişkiye girdim ama kan gelmedi, esnek olduğunu kanıtlamak için ne yapmam gerekir, yada şimdi bekaret raporu isteseler ilişkiye girmiş olduğum kanitlanır mı, bilgilendirirmisiniz lütfen. Teşekkür ederim.

    CEVAP:

    Merhabalar , ılıskı sonrası hemen muayene olsaydınız kızlık zarınızın yapısından dolayı kanamadıgı soylenırdı ama ılıskı yasadıktan sonra vajendekı ve kızlık zarındakı deformasyondan ılıskı yasadıgınız anlasılabılır…

  20. damla diyor ki:

    merhaba hocam
    ben 21 yasındayım lise 2 de erkek arkadasımla ılıskıye gırdım fakat erkek arkadasım benım kızlıgımı bozdu benımle cıddı oldugunu solemıstı ozaman kı dusuncelerım cok farklıydı kanmıstım ona… fakat sımdı sözlüyüm yakın bı zaman sonra evlenıcem ama cok korkuyorum evlenecegım kısı bu konularda cok hassas ve sözlumle 1 ay önce ılıskıye gırdım ve kan gelmedı bana bunun sebebını sordu bı acıklama yapamadım kendısı bu konuyu arastırmıs bana esnek olabılecıgımı ve dogum esnasında kanama olabılıcegını soyledı ama ben emınım kızlıgımın bozuldugundan bana doktora gıdelım dedı gıttıgımız an hersey anlasılcak ben napmalıyım lutfen yardımcı olun bana :(

    CEVAP:

    Merhabalar , Kızlık zarınızın durumunu görmeden başka bir hekim tarafından anlaşılıp anlaşılmayacağını bilgisini veremeyiz.

    Geçmiş olsun dileklerimle..

  21. deniz diyor ki:

    mrh hacam duş alırken banyoda düştüm 1 hafta erken adet oldum.korkup muayneye gittim.muayne olduktan sonra çok açtı sanırım eve geldigim zmn akşam saatlerinde hafif kanama oldu ertesi günde aynı şekilde yardımcı olabilirmisniz lütfennn

    CEVAP:

    Merhabalar , Alanında deneyimli hekim tarafından muayeneniz yapıldıysa muayene sırasında kızlık zarınıza zarar gelmez.

  22. Yagmur diyor ki:

    Merhaba hocam ben bısıkletten dustum cok kucuk yasta ve suan 18 yasındayım gecen sene muaneye gıttım kızlık zarı ıcın doktor elıyle acıp baktı bozulmamıs dedı korkmana gerek yok dedı fakat sorum su actıgında ben cok acı hısset ve ertesı gun benden peceteyle sılerken cok hafıf kan geldı bu kan neyın kanı oluyo yırtılma yada tahrıs olma olabılır mı sımdı ıcımde korku var sozluyum ve sozlum cok tutucu bu konuda artı hocam doktor korktugmu anlamıstı sızce bana gercekten bozulmadıgını mı soledı yoksa bozuk oldugu halde bozulmamıs mı dedı hersey dusunebılıyorm bu konuda aydınlatırmısınız benı muane sırasında elıme ayna verdıler sende bakabılırsın dedı ben bakmak ıstemedım sızce o gelen kan ne kanı yardım edermısınız

    CEVAP:

    Merhabalar , Uzman bir kadın doğum hekimi tarafından muayeneniz yapıldıysa kızlık zarına zarar gelmez.

  23. buse diyor ki:

    Merhaba nisanlimla birlikte oldum daha dogrusu tecavuze ugradim diktirsem flep yontemiyle. Kizlik raporu alabilirmiyim sonrasinda diktirdikten sonra aileme ispatim olmasi gerekiyo

    CEVAP:

    Merhabalar , Malesef müdahale sonrasında bekaret raporu almanız mümkün değildir.

  24. ayşegül diyor ki:

    ben çalışan bi bayanım bu operasyonu haftasonu yapmanız mümkün oluyormu

    CEVAP:

    Merhabalar , Haftasonu cumartesi günleride çalışmaktayız.

  25. serap diyor ki:

    merhaba ben erkek arkadaşımla sürtünme yoluyla bir ilişkiye girdim hemen sonrasında vajinamı sildiğimde pembemsi bir kan vardı peçetede eve gelip idrarımı yaptğımdada 2 damla kan gelmşti kızlık zarım bozulmuşmudur?

    CEVAP:

    Merhabalar , Vajen içerisine bir duhul-giriş olduğunda kızlık zarı bozulur. Ancak durumunuz hakkında net bir bilgi muayene sonrasında verilebilir.

  26. sevda diyor ki:

    mrb ben 3 yillik bi iliski yasadim 4 5 defa iliskiye girdik yanliz kanama olmadi buyuk ihtimalle esnek oldugunu dusundum peki ilerde evlendigimde yada jinekolog muaniyesinde esneklik disinda oncesinde iliskiye girdigim belli olurmu ?

    CEVAP:

    Merhabalar , Cinsel hayatınız aktif olarak devam ederse oradaki deformasyondan daha önce ilişki yaşadığınız anlaşılır.

    Geçmiş olsun dileklerimle..

  27. dlk diyor ki:

    merhaba kızlık zarı için muayeneye gitttim ve benden savcılıktan kağıt almam söylendi savcılığa gittiğimde hemen alabilirmiyim ailem öğrenirmi yada özelde muayene olsam savcılıktan yine kağıt istenirmi lütfen cevap bekliorum sizden ve teşekkür ederim

    CEVAP:

    Merhabalar , Hasta 18 yaşından büyük ise kendi isteği ile muayene olabilir.

    Geçmiş olsun dileklerimle..

  28. aysenur diyor ki:

    merhaba ben istanbul dısında oturuyorum muayeneye gelıp aynı gun ıcınde ıslem yapılabılır mi? Tesekkurler.

    CEVAP:

    Merhabalar , randevu alırken yapılacak mudahale konusunda asıstanıma bılgı verırsenız aynı gun ıcınde hem muayenenız hemde mudahalenız yapılabılır..

  29. selaa diyor ki:

    ben kızlık zarı muayenesine gittim. gitmeden önce silerken kan görmüştümsonra 3 4 defa aynayla baktım giriş kısmında çentikleşme oldu kendi gözümce .ama doktora gitigimde çekerek baktı lambayla hiç birşey olmadıgını söyledi o an nefes aldım ama simdi sanki sag tarafımda acı hissediyorum bişy yoktur demi?

    CEVAP:

    Merhabalar , Muayene olursanız durumunuz hakkında bilgi verilecektir.

    Geçmiş olsun dileklerimle..

  30. TOPRAK diyor ki:

    İyi günler. Ben kızlık zaarımı kalıcı yöntemle diktirmk istiyorum. Fakat ilerde herhangi bir bekaret muaynesınde benım bu diktimeden dolayı sorunum oluşurmu? yanı anlaşırlırmı kız olmadıgım?

    CEVAP:

    Merhabalar , müdahale sonucu ilk iliski ile kanamanız olacaktır , müdahale sonrasında bakire raporu almanız mümkün değildir..

  31. deniz diyor ki:

    çok zor durumdayım daha önce kimseyle ilişkiye girmedim ve nişanlıyım fakat nişanlımın ısrarı üzerine öle birşey yaptık benden kan gelmedi nişanlım şüphelenyor fakat kendimi ispatlıyamıyorum ne yapmam gerek bunun üzerine intar ettim fakat ölmeyi bile beceremedim bana yardım edin yoksa canıma kıyacam

    CEVAP:

    Merhabalar , ilişkiden sonraki ilk bir kaç gün içerisinde muayene olduğunuzda yaşanan beraberliğin ilk kezmi yoksa daha önceden beraberlik yaşanıp yaşanmadoğı konusunda bilgi verilebilir.Ancak üzerinden süreç geçtiğinde net bir bilgi vermek mümkün değildir.

    Geçmiş olsun dileklerimle..

  32. buse kradmn diyor ki:

    merhabalar.22 yaşındayım ve 4 yıllık ilişkim vardı bitti ve şuan bu operasyonu yaptırmak istiyorum.fiyatların değiştiğini biliyorum fakat ortalama olarak bir fiyat verebilir misiniz.teşekkür ederim

  33. ipek diyor ki:

    meraba ben bundan yaklasık 1 yıl önce erkek arkadasımla sevısırken cınsel organını vajınama anıden kaydırdı ve adetmın yenı bıtmıstı yanı bıter bıtmez sevısmstık ve bu esnada bende cok az kıpkırmızı bı kan geldi. Erkek arkadasım bunun adetımın son gunu oldugu ıcın geldıgını dusunerek umursamadık ıkımızde. Ve gecenlerde gene aynı sekılde sevısırken vajınama cok zorladı tam bırlıkte olmdık fakat cok kotu bı acı cektım kan falan gelmedı bu sefer. Ben suan bakıremıyım degıl mı merak edıyorum.Eger kızlık gıttıyse dıktırmek ıstıyorum. 19 yasındayım gelıp kendı rızamla muayne olabılıyormuyum. Ücretlerınızıde merak edıyrum.

    CEVAP:

    Merhabalar , Vajen içerisine bir duhul-giriş olduğunda kızlık zarı bozulur. Ancak durumunuz hakkında net bir bilgi muayene sonrasında verilebilir.Kızlık zarı müdahalesi iki yöntem kullanılarak yapılmaktadır;

    Geçici yöntem , beraberlikten bir kaç gün öncesinden yapılır , süreye dikkat edip söylenilen zamanda beraber olunduğunda kanamanız olacaktır..

    Kalıcı(flep) yöntem ise , cerrahi bir onarımdır.Müdahale sonrasında iyileşme süreciniz takip edilir bu süreç ortalama 20 gün ile 1 ay arasında tamamlanmaktadır. İyileşme tamamlandıktan sonra istenildiği zaman beraberlik sağlandığında ilk ilişki ile birlikte kanamanız olacaktır.

  34. nur diyor ki:

    3 yıllık bir ilişkim oldu. Erkek arkadaşımla sık sık birlikte oluyorduk. Bu kızlık zarımı diktirmeme engel mi? ve operasyon sırasında acı hissediyor muyuz?

    CEVAP:

    Merhabalar , Flep uygulaması için herhangi bir sıkıntı olmaz.Ancak gereklilik durumunda ek olarak daraltma işlemi uygulanabilir.Müdahale sırasında ve sonrasında herhangi bir ağrı,acı olmaz.

    Geçmiş olsun dileklerimle..

  35. canan diyor ki:

    merhaba ; birkaçyıllık birliktelik sırasında defalarca ilişkiye girmiş olmak ve bunun sonucunda kızlık zarından kan gelmemesi durumu normalmi? böyle bir durum gerçekte olabilirmi? cevaplarsanız çok memnun olurum.teşekkür ederim.

    CEVAP:

    Merhabalar , Kızlık zarının yapısına göre ilk ilişki ile kanama miktarı değişkenlik gösterebilir. Bazı durumlarda kanama farkedilmeyebilir. Net bir bilgi için muayene olmanız gerekmektedir.

    Geçmiş olsun dileklerimle.

  36. hulya diyor ki:

    iyi günler ben 21 yasındayım dun erkek arkadaşımla yakınlastım ama onun eşofmanı ustundeydı bnm de ıc camasırım fakat bıraz zorladı gbı bılmıyorum sonrakı gun bır damla kadar kan geldı akıntı ıle karışık anlamadım ne olduğunu bozulmuş mudur kızlık zarı?ayırca ben genelde peceteyı ıc ksma sokarak temızlerım vajınamı son durum nedır doktora gıtmem mumkun degıl cunku lütfen bı yanıt verırsenız sevırım

    CEVAP:

    Merhabalar , Vajen içerisine bir duhul-giriş olduğunda kızlık zarı bozulur. Ancak durumunuz hakkında net bir bilgi için muayene olmanız gerekir.

    Geçmiş olsun dileklerimle..

  37. gamze diyor ki:

    Merhaba 22 yaşındayım 4 yıllık bir beraberliğim oldu birlikte oluyorduk ama hiç kan gelmedi ve esnek olduğumu düşünüyoruz.sonuç ayrıldık be şuan sözlüyüm sözlüm bu konularda çok hassas ne yapıcağımı bilemiyorum..Yani esnekse muaynede bir sorun çıkarmı yada belli olurmu daha önce yaşanmışlığı:((

    CEVAP:

    Merhabalar , Cinsel hayatı aktif olan bayanlarda esnekte olsa kızlık zarında ki deformasyondan daha önce beraber olup olmadığı anlaşılmaktadır.

    Geçmiş olsun dileklerimle..

  38. selin diyor ki:

    Mrb.iyi gunler ben 21 yasindaym.iki gun once erkek arkadasimla birlikte olduk.ilk defa boyle bi iliski yasadim.daha once adet sancisi icin doktora gtmistm.doktor kizlik zarlarini anlatti.esnek olma olasiligi olabilir dedi.erkek arkadasim bana inanmiyo.esnek olup olmadigi muayenede mi anlasilir?smdiden tskr ederim

    CEVAP:

    Merhabalar , muayene oldugunuzda kızlık zarınızın durumu- yapısı hakkında sızedetaylı olarak bılgı verılebılır…

    Geçmiş olsun dileklerimle.

  39. sudenaz diyor ki:

    mrb ben erkek arkadaşımla ilişkiye girdim kızlık zarım bozuldmu blmiyrum bunun için hastaneye gittim savcılık izni gerekiyor dediler ben kendi isteğimle baktırmak istiyorum savcılık olmadan baktıramazmıyım ?

    CEVAP:

    Merhabalar , 18 yaşının üzerindeyseniz kendi isteğinizle muayene olabilirsiniz.

    Geçmiş olsun dileklerimle..

  40. dilek diyor ki:

    dahiliye gidince kızlıgımın bozuldıgı belli olur mu sonuclarda ?

    CEVAP:

    Merhabalar , Hayır belli olmaz.

    Geçmiş olsun dileklerimle..

  41. dila diyor ki:

    mrb…bi kaç gün önce nişanlımla üzerimizde elbiseler varken ön sevişme yaşadık…ama nışanlım biraz zorladı…sonra baktığımda bi damlada olsa pembemsi bi sıvı gördüm..bu ne anlama geliyor..lütfen yardımcı olurmusunuz..teşekür ederi m

    CEVAP:

    Merhabalar , Durumunuz hakkında net bir bilgi muayene sonrasında verilebilir.

    Geçmiş olsun dileklerimle..

  42. Yasemin diyor ki:

    Çok kötü durumdyım dha önce kmseyle birlikte olmamştım 21 yasndaym nişanlimla ilk ilişkye girdiğimde ilişki esnasnda kan gelmedi ertesi gün hastalandim kızlk zarmın esnk olp olmadığını merak edyrum bir yıl kdar oldu nişnlimla dha snra ilişkye girdgmde de bi fark olmadı adet olduğm dönmlerde de ilişkye grmiştk kızlk zarm bzlmş olabilir mi yda saglam midir hla?..

    CEVAP:

    Merhabalar , kızlık zarınızın durumu ve neden kanama olmadığına dair bilgi muayene sonrasında verilebilir.

    Geçmiş olsun dileklerimle..

  43. Mehmet diyor ki:

    Merhaba, Kız arkadasımın adet günü gecti hala olmadı yani iki hafta yada bir hafta gecikti. üzerinde kıyafet vardı vajinasıy oksuyordum. bir ara vajinasının alt kısmında sıvı oldugunu fark ettim bir kez dokundum ve elimi hic icine sokmadım. banyo yapacagı vakit 1 damla kan görmüs ic camasırında. ama kan kirmizi renginde değil de tam kırmızı değilmis ole dedi kan gelmis 1 damla. hic bir müdahalem olmadı. kızlık zarı yırtılmıs oldugundan korkuyoruz. bu 1 damla kandan sonra aksam normal adet döneminde oldugu gibi kan geldi pıhtılasmıs gibimsi yani normal adet vaktindeki gibi … acaba bu kan nerden geldi. kızılk bozulmasından mı. hızlı yanıt verirseniz. sevinirim. saygılar.

    CEVAP:

    Merhabalar ,durum hakkında bilgi verebilmek için hastanın muayene olması gerekmektedir.

    Geçmiş olsun dileklerimle..

  44. zeynep diyor ki:

    merhabalar ben küçük yaşlardayken kızlık zarı nedir bilmiyordum arkadaşlarımdan özenerek birkaç kez mastürbasyon yaptım ve şimdi düşünmeye başladım acaba kızlık zarım bozulmuşmudur tam olarakda hatırlamıyorum ama kan geldiysede çok az 1 damla kadar diyebilirim acaba bozulmuşmudur ne kadar kan gelmesi gerekir

    CEVAP:

    Merhabalar , kızlık zarınızın durumu hakkında net bır bılgı ancak muayene sonrası verılebılır..

    Geçmiş olsun dileklerimle..

  45. asli diyor ki:

    Merhaba ben sevgilimle birlikte oldum ve cok kanamam oldu. Sevgilim daha once kiz olduguma inanmiyordu simdi inandi sandim ama cok kanamam oldugu icin regl oldugumu saniyor ne yapabilirim cok zor durumdayim

    CEVAP:

    Merhabalar , kızlık zarınızın durumu hakkında net bır bılgı muayene sonrası verılebılır…
    Geçmiş olsun dileklerimle..

  46. rüya türk diyor ki:

    Merhaba ..
    Bir kac yil once eski erkek arkadasmla iliskiye girdik ama hicbir kanama gorulmedi ondan sonra ki gün adet oldum kizlik zari bozuldugunda farkli renkte kanama oluyor sanirim ama ben adetim normaldi . Kizlk bozulmusmudur acaba ? Simdiki erkek arkadasmla evlenecez ve ilskiye girdik surtunme yoluyla arada zorluyodu vajinama girmesi ivin doktora gorundum ama bana emin degilim ama kizlik zarin bozulmus olabilir dedi . Zor durumdaym ozel bi hastanede muayne olsam bir kac hil onceki iliskimde kzligimin kimn bozdugunu anlasilir mi erkek arkadasm zorluyo hastaneye gdcez diye kimn bozdugu belli olur mu acaba yardm edin lutfn .

  47. yasmin diyor ki:

    Merhalar bn 18 yasndayim kizlik zarinin kimin bozdugu anlasiliyo mu ?

    CEVAP:

    Merhabalar , Kızlık zarı vajen içerisine bir duhul-giriş olduğunda bozulur. Ancak durum hakkında net bir bilgi muayene sonrasında verilebilir. Beraberlik sonrasında 2/3 gün içerisinde muayene olunsaydı yeni olan bir durum mudur bunun bilgisi verilebilirdi. Üzerinden 1 haftadan daha uzun bir zaman geçtikten sonra ne zaman olduğuna ve kiminle olduğuna dair bilgi vermek mümkün değildir.

    Geçmiş olsun dileklerimle..

  48. merve diyor ki:

    bende sevgılımle bırlıkte oldum kan geldı kızlık zarım bozuldu suan dıktırmek ıstyrz ama ıstanbulda degılız bızede yardımcı olabılır mısınız? Ankarada guvenebılecegnz hekımler var mı ya da yonlendırebılecegınız ? Bu ıslemın uzman bır hekım tarafndan uygulanması gerektıgını bılıyoruz ama tam olarak guvenılır bır yer bulamadık sıze ulasıp bır gunde halledebılmek mumkun mu

    CEVAP:

    Merhabalar , Şehir dışında tanıdığım herhangi bir yer maalesef yoktur. Ulaşım olarak oldukça rahat yerdeyiz .Atatürk havaalanına 10dk , Esenler otogarına 20 dk uzaklıktayız, günü girlik aynı gün içerisinde gelip gidebilirsiniz.

    Geçmiş olsun dileklerimle..

  49. esra diyor ki:

    ben erkek arkadaşımla bişey yaşadım ama anlamadım sokma falan olmadı surtunme dıyelım kan da çok az geldi kızlık zarı patlamış mıdır ???

    CEVAP:

    Merhabalar , Kızlık zarı vajen içerisine bir duhul-giriş olduğunda bozulur. Ancak durumunuz hakkında net bir bilgi muayene sonrasında verilebilir.

    Geçmiş olsun dileklerimle..

  50. Merve diyor ki:

    Nişanlımla ufak bir yakınlaşma yaşadım(sadece ucu) ve benden 1 damla kadar kan geldi bu benim bekaretimin bozulduğu anlamına mı gelir

    CEVAP:

    Merhabalar , Muayene olursanız durumunuz hakkında bilgi verilebilir.

    Geçmiş olsun dileklerimle..

Bir Cevap Yazın


Copyright © 2010-2017 Tüm Hakları Saklıdır. | kızlık zarı dikimi