kızlık zarı muayenesi ve bekaret raporu | Kızlık Zarı Dikimi
Çekinmeden Arayabilirsiniz :
Jin.Op.Dr. Burcu K. Arslan
0 212 571 55 01
Bakırköy / İstanbul

Kızlık Zarı Muayenesi ve Bekaret Raporu

kızlık zarı muayenesi

Hastalar için zor ve korkutucu olsa da kızlık zarı muayenesi (bekaret muayenesi) normal jinekolojik muayeneye benzemektedir. Hasta jinekolojik masaya alınır ve labium minus da dediğimiz küçük dudaklar aralanarak kızlık zarı incelenir. Bazen helkim kaymayı önlemek amacıyla gazlı be ile küçük dudakları tutabilir. Küçük dudaklar yanlara ve dışa doğrı çekilir, bu şekilde kzılık zarı net görünür hale getirilir. Bazen kızlık zarı daha içerde olabilmektedir, bu durumda da hasta ıkındırılarak kızlık zarı daha belirgin hale getirilmeye çalışılır. Tüm bu işlemler esnasında herhangibir ağrı veya acı duyulmaz…

 Kızlık zarı muayenesini kadın doğum uzmanı veya adli tıp uzmanı tarafından yapılır ancak rapor verme veya muayene sonucunu yazıya dökme işlemi yalnızca adli tıp uzmanı tarafından ve savcılıktan alınan yazı ile yapılabilir. Kadın doğum uzmanı durumu muayene olan kişiye ve eğer muayene olanın rızası , izni varsa yanındakilere sözlü olarak bildirebilir. Rapor verildiği an için geçerlidir, muayene sonrası kişi ilişkiye girebilir ve bekaretini kaybedebilir, rapor verildiği zamandan sonrası için geçerli değildir…

“Kızlık Zarı Muayenesi ve Bekaret Raporu” için 444 cevap

  1. ALİ diyor ki:

    Merhabalar ben kız arkadaşımla sürtünürken o anın zevkinden sanırım farkında olmadan içine girmiş.Ama hiç acı duymadı kız arkadaşım.Sonra üstümden kalktığında kız arkadaşım,penisimde baya bir kan vrdı. kız arkadaşımkine baktım ondada baya bir kan vardı..ben kızlık zarının yırtıldığını düşünüyorum. ama kız arkadaşım inanmak istemiyor.Kanama azalarak üç gün sürmüş..kız arkadaşım hiç acı duymadım yırtılmamıştır diyor.ille kontrol ettirelim diyor.bence kontrol edilmeye gerek olmadığını düşünüyorum.Sizce bu anlattıklarıma bakılırsa yırtılmamış olma şansı varmıdır..

    CEVAP:

    Merhabalar, Verdiğiniz bilgilere göre büyük bir ihtimalle yırtılmıştır. Ancak net bir bilgi muayene sırasında verilebilir.

    Geçmiş olsun dileklerimle..

  2. ALİ diyor ki:

    siz şimdi aybaşı olabilir diyebilirsiniz..ama onuda sordum aybaşı bir hafta kadar önce bitmiş.. şimdden verceğiniz cevap için teşekkür ederim

  3. simge diyor ki:

    merhaba ben 19 yaşındayım. 4 , 5 aylık bir süredir mas.bsyn yapmaya başladım.2 gün önce yine yaptım .hiç bişey sokmadım.peşpeşe 2 dfa yaptm.1. de hç bşey olmadı ama 2. de vajinaa yanma oldu ve peçeteyle sildime hafif çk az pembemsı bır sıvı geldı.sanki kan gbiydi.çok korkuyorum sizce bekaretime bır şey olmuşmudur.

    CEVAP:

    Merhabalar , Vajen içine bir duhul-giriş olduğu taktirde kızlık zarı bozulur. Net bir bilgi için muayene olmanız gerekmektedir.

    Geçmiş olsun dileklerimle..

  4. Eylül diyor ki:

    Merhaba 2 sene önce çok istemesemde erkek arkadaşımla birliktelik yaşadık 1 kez oldu ve ben kendımı cok kastım. Benden hiç kan gelmedı ve bırdaha ne onunla ne de başkasıyla bırlıkte olmadım. yanı 1 kez o gün oldu. Kan hiç gelmedi. Jinekoloğa gidemedim sizce esnek olabılırmıyım ? Bakireliğim bozulmuş mudur ?

    CEVAP:

    Merhabalar , Vajenin içerisine bir duhul olduğunda kızlık zarı bozulur . Her bayanda bu bozulmayla kanama olmayabilir. Kanama kızlık zarının yapısına bağlı olarak değişir. Cinsel ilişki yaşadıysanız muhtemelen kızlık zarınız bozulmuştur. Net bilgi için muayene olmanız gerekmektedir.

    Geçmiş olsun dileklerimle..

  5. canan diyor ki:

    merhaba . ben canan sevgilimle birlikte olduk ve kan geldi bi süre sonra kesildi . ama agrı acı duymuyorum. arkadaslarım kızlık zarının patlamasından sonra oturamadıklarını ssoyluyorlar ama ben oturabiliyorum sizce nedir

    CEVAP:

    merhabalar , Böyle bir durumda esas sıkıntı ilişkinin travmatik olmasıyla olur. Sizde ise hiç bir sorun yaşanmamış . muhtemelen kızlık zarınızın ve vajenin yapısı bir miktar geniştir , bu şekilde olmasından dolayı cinsel ilişki sırasında ağrı hissedilmemiştir.

    Geçmiş olsun dileklerimle..

  6. merve diyor ki:

    Merhaba ben nişanlıyım ve nişanlımla ilişkiye girdik fakat kan gelmedi ve acıda hissetmedim bir kaç kez ilişkiye girmemize rağmen kan gelmiyor bunun nedeni ne olabilir ve hastanelerde kızlık zarı için muayene olabiliyor muyuz ? Şimdiden teşekkürler.

    CEVAP:

    Merhabalar , Kızlık zarınızın yapısından kaynaklanmış olabilir. Net bir bilgi için muayene olmanızı öneririm.

    Geçmiş olsun dileklerimle..

  7. melisa diyor ki:

    Mrb bn nisanlimla surtunme yoluyla bi iliski yasadim adetimn son günüydü kan geldi ama bn korkyrm zarin yirtlip yirtilmafigini nasıl anlayabilirim

    CEVAP:

    Merhabalar , Kızlık zarınızın durumu hakkında net bir bilgi için muayene olmanız gerekmektedir.

    Geçmiş olsun dileklerimle..

  8. defne diyor ki:

    merhaba benım sorum olcak uc aydır ılsıkıye gırmeyen bır bayan jinekolog bilebilirmi bırde dollenmedn kacgun spnra yerleşme kanı olur ve yerleşme kanı geldıgınde belırtısı varmıdır ilişkiden sonra kacgun sonra ıdrar testı yapılmalıdır 26 kasımdı.

    CEVAP:

    merhabalar , Muhtemel adet gününüz geçtikten sonra en güvenilir yöntem kanda gebelik testidir.

    Geçmiş olsun dileklerimle..

  9. ebru diyor ki:

    merhaba, 1sene önce eski sevgilim ilişki yaşamak istedi istemeyerekte olsa tamam dedim. ilişki esnasında acı hissettim kendimi çok kastım ve erkek arkdaşım vajinamdaki deliği bulmakla güçlük çekti hiç kan gelmedi sizce kızlık zarım bozulmuşmudur?

    CEVAP:

    merhabalar ,Kızlık zarınızın durumu hakkında bilgi için muayene olmanız gerekmektedir.

    Geçmiş olsun dileklerimle..

  10. muge diyor ki:

    Bn 8ay once iliski yasadim simdi nisanlimda girdim ama ne onda nede ilk iliskimde kan gelmedi neden kaynaklaniyor olabilir

    CEVAP:

    Merhabalar , Kızlık zarınızın yapısından dolayı kanama olmamış olabilir. Net bir bilgi muayeneden sırasında verilecektir.

    Geçmiş olsun dileklerimle..

  11. Tuğçe diyor ki:

    merhaba ben 9 ay öncesine kadar birçok kez erkek arkadaşımla beraber oldum ve ilk ilişkimdede sonrasındada hiç kan gelmedi o kişiyle ayrıldık ve nişanlımla 5 gün önce ilişkiye girdik benden kan gelmediği için beni muayeneye götürecek muayene sırasında benim birçok kez ilişkiye girdiğim orta çıkarmı ? veya ilişkimde neden kanama olmadığına cevap verebilirlermi?

    CEVAP:

    Merhabalar , jinekolojik muayeneniz yapıldığında kızlık zarınızın ve vejenin deformasyonundan daha önceden bir cinsel hayatınızın olduğu anlaşılabilir.

    Geçmiş olsun dileklerimle..

  12. serpil diyor ki:

    merhaba ben serpil 19 yaşındayım nisanlimla bir cok kez iliskiye girdim ne bir agrı nede bir kanamam oldu. adetim düzensizlesti bu kanamanın gelmemesinin sebebi nedir ? muayeneye gitsem aileme haber verilir mi ?

    CEVAP:

    Merhabalar , 18 yasının uzerınde oldugunuzdan kendı ıstegınızle muayene olabılırsınız.

    Geçmiş olsun dileklerimle..

  13. sedq diyor ki:

    Erkek ardasimla iliskiye girdim fakat kan gelmedi bana inanmiyor kan gelmeliydi diyor ne yapmayaliyim ?

    CEVAP:

    Merhabalar , Kızlık zarınızın yapısından kaynaklı kanama olmamış olabilir. İlişkiden 3/4 gün içerisinde muayene olursanız yeni bir durum olup olmadığına dair bilgi verilebilir.

    Geçmiş olsun dileklerimle..

  14. Sare diyor ki:

    Merhaba;
    Ben nişanlımla tam anlamıyla cinsel ilişkiye girmedim ancak parmağıyla oynarken benden pembemsi bir kan geldi. 2gün sonra regl oldum. Ondan sonra hiç ilişkiye girmedim ve şuan nişanlımla ayrıyım. Başka birisiyle evlendiğim zaman bu belli olur mu? Kızlık zarıma bir şey olmuş mudur yoksa sadece zedelenmiş midir?

    CEVAP:

    Merhabalar , kızlık zarınızın durumu hakkında net bır bılgı ancak muayene ıle verılebılır , kanama gordugunuz ıcın mutlaka muayene olmanızı onerırım…

    Geçmiş olsun dileklerimle..

  15. Dilara diyor ki:

    Merhaba hocam benım vajına bölgemde kasıntı oluyor ve akıntı oluyor bugun doktora gıttım allatn muayene etti mantar olabılır dedı. ve bende kızlık yapımı cok merak edıyorum sordum doktora normal bir sıkıntı yok dedi. zaten cinsel hayatım yok dış dudakları ayırdı ıkınmamı istedi mantar teşhisi koymak için. Yani kızlığıma detaylı bakmadı ben yapısını sordum normal dedi bu ne demek oluyor?

    CEVAP:

    Merhabalar , Kızlık zarı muayenesi küçük dudakları aralaarak yapılmaktadır. aşağıdaki linkini yolladığımız videoda nasıl muayene yapıldığı detaylı olarak anlatılmaktadır.

    http://www.kizlikzaridikimi.org/kizlik-zari-nedir-canli-video-izlekizlik-zari-muazyenesi/

    Geçmiş olsun dileklerimle..

  16. şeyda diyor ki:

    Merhaba
    Bundan tam 2 ay önce sevgilimle tam anlamıyla ilişkiye girmedik yalnız sürtünme yoluyla az degdi degmesiyle birrlikte kendimi geri cektim ama korkyorum kızlık zarım sizce zarar görmüş olabilirmi birde ilişki esnasında mikrop kapılabilirmi ?

    CEVAP:

    merhabalar , Vajen içerisine bir duhul-giriş olduğunda kızlık zarı bozulur. Hassas bir konudur. Net bir bilgi için muayene olmanızı öneririm.

    Geçmiş olsun dileklerimle..

  17. fatma diyor ki:

    merhaba ben sevgilimle istemeyerek bi ilişkiye girdim ve kendimi çok kasmıştım.kanama ne çok oldu ne az.ne kadar ileri gittiğinide hatırlayamıyorum sizce kızlık zarı mı yırtılmıştır yoksa zorlamadan mı olmuştr..sevgilim zorlamadan olduğunu söylüyor

    CEVAP:

    merhabalar , Kızlık zarı vajen girişinde bir bariyerdir. vajene bir giriş -duhul olduğunda kızlık zarı bozulur. Net bir bilgi için muayene olmanız gerekmektedir.

    Geçmiş olsun dileklerimle..

  18. iremsu diyor ki:

    erkek arkadaşımla sürtünme yoluyla birlikte olduk. lavoboya gittiğimde kan gördüm yalnız benim adetim iki gün önce bitmişti ve üzerimde de ped ve kilot vardı. çok korkuyorum kızlık zarım patlamış olabilir mi? bu kan neden geldi lütfen yardımcı olun

    CEVAP:

    merhabalar , Kızlık zarınıza direk bir travma olmadığı sürece herhangi bir sorun olmaz. Ancak net bir bilgi için muayene olmanız gerekmektedir.

    Geçmiş olsun dileklerimle..

  19. vecihe diyor ki:

    Resit degilim ama bekaret raporunu ailemden habersiz almak istiyorum nasil alabilirim ?

    CEVAP:

    Merhabalar , Rapor almanız mümkün değildir. Sadece muayeneniz yapılarak size sözlü olarak bilgi verilebilir.

    Geçmiş olsun dileklerimle..

  20. Elif diyor ki:

    Merhaba ben erkek arkadaşımla surtunerek bir iliski yasadım ama vajinaya girmedi hic bir ağrı hissetmedim adetimden 1 gun sonraydi sürtünme esnasında kan geldi bu neden olabilir?

    CEVAP:

    Merhabalar , Muhtemelen kızlık zarı ile ilgili bir problem olmuş olabilir. Net bir bilgi için muayene olmanızı öneririm.

    Geçmiş olsun dileklerimle..

  21. deniz diyor ki:

    yaşımdaym bakireyim ama kızlığım yerinde mi diye de şüpheliyim bi arkadaşm bana yasal değil savcılıktan rapor gerekli demişti ama jinekoloğa gidip savcılıktan rapor almadan baktrmak istedğimi söylesem bakmazlar mı acaba?

    CEVAP:

    merhabalar , Kendi isteğiniz ile muayene olabilirsiniz.

    Geçmiş olsun dileklerimle..

  22. Merve diyor ki:

    Merhaba bundan 3 sene once bı ılıskım oldu bakırelıgımı verdım sonra ayrıldık bu senede bırlıkte oldugum ınsanla ılıskı yasadım adet gunuydu kız oldugumu sandı oyle bılıyor benı hastaneye goturse ortaya cıkarmı onun bozduguna dair rapor ıstıyolar cıkarmı pekı sonucu ne olur

    CEVAP:

    merhabalar , Bu şekilde bir rapor olmanız mümkün değildir.

    Geçmiş olsun dileklerimle..

  23. Betülcük diyor ki:

    Merhabaa bir sorum olucak cevap verirseniz lütfen sevinirim. Bekaret raporunun jinekologlardan değilde adli tıpta alınması gerektiğini biliyorum ancak ben bekaret değilde bekaretin gittiğine dair rapor almak istiyorum erkek arkadaşım gittiğine inanmadığı için. Jinekolog gittiğine dair rapor düzenler mi yoksa benim isteğim doğrultusunda yanımdaki insana sözlü bilgi mi verir sadece. Teşekkürler iyi çalışmalr

    CEVAP:

    merhabalar , Muayene için geldiğinizde muayene bulgularınız istediğiniz taktirde belirttiğiniz kişiyle paylaşılabilir. Sözlü bilgi verilebilir.

    Geçmiş olsun dileklerimle..

  24. Gaye diyor ki:

    Bundan 7 ay önce sadece sürtünme oldu ilişki esnasında ve ben şuan kızlıgımın olmadıgını yani genişlediğini düşünüyorum. Muane olmak istiyorum. Sadece sözlü olarak net bi bilgi istiyorum yardımcı olur musunuz

    CEVAP:

    Randevu ve daha fazla bigi için 0212 571 55 01 nolu tel. dan sekreterim Dilek hanım ile görüşebilirsiniz …

    Geçmiş olsun dileklerimle..

    Jin.Op.Dr.Burcu Kardaş Arslan

    Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı
    Zeytinlik mah.Fişekhane cad.
    Aker işhanı No 18 daire 3
    (Carousel Alışveriş Merkezi Mango kapısı karşısı)
    Bakırköy / İstanbul

    Tel: 0212 571 55 01

  25. fatma diyor ki:

    Merhaba, benim 2 sene once erkek arkadasımla sürtünme yoluyla iliskim oldu. Camasırmda kan gordum adet günüm gecikmisti. Kizligima zarar gelmis midir ?

  26. fatma diyor ki:

    Merhaba, ben 2 sene onceerkek arkadasımla sürtünme yoluyla iliski yasadım üzerimizde kıyafetlerimiz vardı. Camasirimda kan gordum. Adet günüm gecikmisti kizligima zarar gelmis midir ?

    CEVAP:

    Merhabalar , kızlık zarınızın durumu hakkında net bır bılgı ıcın muayene olmanız gerekmektedır….

    Geçmiş olsun dileklerimle..

  27. mehmet diyor ki:

    BN kiz arkdasimla ilk kez ilişkiye girdim ama kiz arkdsimdan kan gelmedi 1 kere daha yaptik ve yine gelmedi sebebi ne olabilir kizlik zarindami bi sikinti var eğer yirtildiysa ise devlet hastanelerinde dikiliyormu kizlik zari

    CEVAP:

    merhabalar , Devlet hastanelerinde kızlık zarı muayenesi dahil müdahale gibi işlemler yapılmaz. Kızlık zarınızın durumu hakkında net bir bilgi için muayene olmanız gerekmektedir.

    Geçmiş olsun dileklerimle..

  28. Ozgur diyor ki:

    Merhaba iki sorum olacak bir yıl önce iki kez ilişkiye girdim ve kan gelmedi acı da olmadı merak edip özel bir hastanede kadın doğum uzmanına muayene oldum bana esnek olduğumu ve çok az pembe sıvı gelmiş olabilir dedi. İlk sorum bakire olmadığım bir kayda geçilmiş midir? İkincisi ise iki yıldır hiç ilişkim olmadı kocamla ilk ilişkimde de kanamayacağım için doktora gitsek iki yıl önce bekaretimi kaybettiğimi anlayabilir mi? Teşekkürler şimdiden.

    CEVAP:

    Merhabalar , cinsel hayatı aktif olan bir bayanın vajinal yapısı ile bakire bir bayandan farklı olmasından dolayı daha önceden birliktelik yaşadığınız Uzman bir hekim tarafından anlaşılabilir. Diğer sorunuzun cevabı içinde daha önceden muayene olduğunuz yerden bilgi alabilirsiniz.

    Geçmiş olsun dileklerimle..

  29. deniz diyor ki:

    Devlet Hastanesinde bu muayene yapiliyor mu

    CEVAP:

    Merhabalar , Devlet hastanelerinde kızlık zarı muayenesi yapılmamaktadır. Muayenehanemizde kızlık zarı muayenesi yapılmaktadır.

    Geçmiş olsun dileklerimle..

  30. merve diyor ki:

    Benim size bir sorum olacak 18 ysndayim ve yazin bisiklet surerken dustum bir miktar kan gldi kizlik zarima bisey olmusmudur acaba cok korkuyorum ve muayene niz nerde ucret hakkndada bilgi verrseniz cok mutlu olurum. Teşekkürler

    CEVAP:

    Merhabalar , durumunuz hakkında net bılgı ancak muayene sonrası verılebılır.

    Geçmiş olsun dileklerimle..

  31. merve diyor ki:

    Merhaba bn 18 yasndayim ve tazin bisiklet surerken dustum bir miktar kan geldi acaba kizlik zarim bozulmusmudur cok korkuyorum muayaneniz nerde ve ucret hakknda bilgi verrsenz cok mutlu olrum tesekkurler.

  32. selin diyor ki:

    Nisanlimla ilsikiye girmedik ama surtunduk. Bir en fazla iki cm girmistir. Kan gelmedi ama ertesi gun adet kani gibi kan geldi. Adetimin gelmesinede daha 1 hafta var sizce bozulmus mudur? Bi sorum daha olacakti kac yasindan sonra kizlik zari muaynesi olunur?

    CEVAP:

    merhabalar , Kızlık zarı vajen girişinde bir bariyerdir. İçeriye bir duhul-giriş olduğunda kızlık zarı bozulur. Ancak net bir bilgi için muayene olmanız gerekmektedir. Kendi isteğiniz ile muayene için 18 yaşının üzerinde olmanız gerekmektedir.

    Geçmiş olsun dileklerimle..

  33. ceylin diyor ki:

    Merhaba ben 21 yaşındayım bundan 2 sene önce eski erkek arkadaşım vajinama parmağını soktu hiç bir acı hissetmedim eve gittigimde 1 damla pembemsi bir kan geldiğini gördüm yakın bir zamanda evlenicem ve erkek arkadaşım benden kızlık testi istiyor korkuyorum sizce kızlık zarım yırtılmış olabilirmi?

    CEVAP:

    merhabalar , Durumunuz hakkında net bilgi için muayene olmanızı öneririm.

    Geçmiş olsun dileklerimle..

  34. nalan diyor ki:

    kız arkadşımla ilşkiye grdim kızın ilk deneyımıydım ama çokzorlamadım jinekologa gttik ama zarda yırtılma yokmuş yanılma payı varmıdır ilşksi sonrasında kanama dahi
    olmadı

    CEVAP:

    merhabalar , Arkadaşınızın durumu hakkında net bir bilgi ancak muayene sırasında verilebilir.

    Geçmiş olsun dileklerimle..

  35. gülcin diyor ki:

    Merhaba burcu hanim
    Eski sevgilimle bi yil oncesi falan iliskiye girdik ama hic bi kanama olmadi simdi ise nisanlimla iliskiye girdik 4 5 kere yine hic bi olmadi jinekologa gitmemizi istiyo onceki iliskim belli olurmu ?

    CEVAP:

    Merhabalar , Muayenenizi yapmadan net bir bilgi vermek mümkün değildir.

    Geçmiş olsun dileklerimle..

  36. merve diyor ki:

    ben sevglmle ılişkye grdm simdide kabullnmyo bunu nasıl ispat edebilirim

    CEVAP:

    Merhabalar , Malesef bunu ispat edebilmenizin bir yolu yoktur.

    Geçmiş olsun dileklerimle..

  37. gözde diyor ki:

    merhaba erkek arkadaımla sürtünme yoluyla sevişirken 1 2 cm içime girdi ancak daha önce hiç birşey şekilde biriyle birlikte olmadım ancak kan gelmedi acıda hissetmedim Bozulmuş olabilir mi? Yada kızlık zarı daha içerde olabilir mi? Birde reşit değilim muayeneye gelsem ailemin vs bu durumdan haberi olur mu Rapor istemiyorum sözlü olarak söylenecek

    CEVAP:

    Merhabalar , Kızlık zarınızın durumu hakkında bilgi muayene sırasında verilebilir. Muayene olduğunuzda bir problem var mı yok mu bu size söylenecektir.

    Geçmiş olsun dileklerimle..

  38. Murat diyor ki:

    Merhaba ben kız arkadaşımla ilişkiye girdim ve zannedersem yanlışlıkla içine kaçtı sonra kız giyinip banyoya gittikten sonra iç çamaşırında bir iki damla pembemsi bi kan vardı kızlık zarı yırtılmış olabilirmi acaba cevap verirseniz sevinirim

    CEVAP:

    Merhaba, cinsel ilişki ile kızlık zarı yırtılır ,net bir bilgi için muayene olmanızı öneririm.

    Geçmiş olsun dileklerimle..

  39. sibel diyor ki:

    Merhaba bundan birkac yil once wajinama parmagim yanlislikla girdi ama tam olarak girip girmediginde nde emin degilim lavaboya gittigimde benden kan geldi uzman jinekolog kadin dogum uzmaninda muayene yaptirdim birsey olmadigini kizligimin yerinde oldugunu soyledi ama kan neden geldi cevabiniz icin tesekkurler

    CEVAP:

    Merhaba, durumunuz hakkında bilgi ancak muayene sonrasında verilebilir.

    Geçmiş olsun dileklerimle..

  40. Betul diyor ki:

    30.07.1996 dogumluyum ailem test yaptırtcak kızlıgım bozuk bunu bılıyorum ama aıleme soleyemıyorum haklı olarak doktıra gıttıgımızde bozuk oldugumu annem sordugu zaman söylerler mı ? Bn sölemelerını ıstemıyorum. Bakıre oldugumu sölemesını ıstıyorum söyler mı ?

    CEVAP:

    Merhabalar , Hiç bir hekim bu şekilde bir davranışta bulunmaz. Bunu teklif etmenizde doğru olmaz.

    Geçmiş olsun dileklerimle..

  41. pınar diyor ki:

    Merhaba.geçenlerde bir arkadaşımda kaldım ve sarhoş olduğumdan dolayı hatırlamıyorum ve bekaretimi kaybettiğimden korkuyorum.ayrıca hamilelik söz konusu mu ayın 22sinde bu ilişki oldu ve ben 6sında adet gördüm az geldi.bekaret kontrolü yaptırmak istiyorum.hastanelere gidildiğinde kayıt falan alıyolarmış özel muaynahenelerde öyle bişey uygulanıyomu yani kontrole gitsem ileride ailem açısından bana sıkıntı yaratıcak bi durum söz konusu olur mu?

    CEVAP:

    Merhaba, 18 yasının üzerinde iseniz kendi isteğiniz ile muayeneniz yapılabilir.

    Geçmiş olsun dileklerimle..

  42. tunc diyor ki:

    kız arkadasımla sürtünme yoluyla sevişirken bi anda kendimi kaybettim kız arkadsım bi an girdi dedi ve peçeteyle vajinasını sildiğinde baya bi kan geldi vajinasının altındada yırtılma vardı kızlığı bozulmuşmudur

    CEVAP:

    Merhaba, net bir bilgi ancak muayene sonucu verilebilir.

    Geçmiş olsun dileklerimle..

  43. NUR diyor ki:

    erkek arkadaşımla ilişkiye girmedik deyme temaz yok ama ters ilişki oldu yani arkadan giriş oldu hiç bir şekilde vajinaya temas olmadı ama ters ilişki sırasında braz canım yandı ve ufaktan agrı hissettim 2 gün sonra kan geldi rengi açık tonlarda kızlık zarımda patlama yada yırtılma varmıdır ? açık tonlarda kan geldi acaba baska sebebi olur mu ? vucut olarak hastaydım enfeksiyon kapmıstım acaba vucut oyle kanla mıkrobumu atıyo ? korkuyorum lutfen bana cevap verin

    CEVAP:

    merhabalar , Kızlık zarınızın durumu hakkında net bir bilgi ancak muayene ile verilebilir.

    Geçmiş olsun dileklerimle..

  44. yaren diyor ki:

    merhaba, ben erkek arkadaşımla sürtünme yoluyla birliktelik yaşadık erkek arkadaşım parmağını sokmak istedi ben izin vermedim o gün kan gelmedi benden fakat ertesi gün adet oldum sizce sebebi nedir lütfen yardım edin

    CEVAP:

    Merhabalar , Kızlık zarınızın durumu hakkında net bilgi için muayene olmanız gerekmektedir.

    Geçmiş olsun dileklerimle..

Bir Cevap Yazın


Copyright © 2010-2017 Tüm Hakları Saklıdır. | kızlık zarı dikimi