kızlık zarı dikimi sonrası nelere dikkat etmeli | Kızlık Zarı Dikimi
Çekinmeden Arayabilirsiniz :
Jin.Op.Dr. Burcu K. Arslan
0 212 571 55 01
Bakırköy / İstanbul

Kızlık zarı dikiminden sonra nelere dikkat etmeli ?

Kızlık zarı dikiminden sonra verilen antibiyotik vs gibi ilaçlar kullanılacaktır. Genellikle hastalarımızı 1 hafta sonra kontrole çağırmaktayız. Bu bir haftalık süre zarfında lekelenme tarzında kanama olabilmektedir. Kızlık zarı tamirinden sonra hastalarımızı belli aralıklarla muayeneye çağırarak bir problem olup olmadığını kontrol etmekteyiz..

“Kızlık zarı dikiminden sonra nelere dikkat etmeli ?” için 192 cevap

  1. eda diyor ki:

    merhaba ben kızlık zarımı diktirmek istiyorum kücük yasta zorla ilişki yasadm suandada biriyle ailem bni evlendrmek uzere korkuyrmm ama acısı oluyomu ameliyattan sonra

    CEVAP:

    Merhabalar , İşlem 2 türlü olarak yapılmaktadır..
    Geçici yöntem , beraberlikten bir kaç gün öncesinden yapılır , süreye dikkat edip söylenilen zamanda beraber olunduğunda kanamanız olacaktır..

    Kalıcı(flep) yöntem ise , cerrahi bir onarımdır.Müdahale sonrasında iyileşme süreciniz takip edilir bu süreç ortalama 20 gün ile 1 ay arasında tamamlanmaktadır. İyileşme tamamlandıktan sonra istenildiği zaman beraberlik sağlandığında ilk ilişki ile birlikte kanamanız olacaktır..
    Her iki yöntemde de işlem sırasında ve sonrasında ağrı, acı olmayacaktır.

  2. kadriye diyor ki:

    hocam merhaba.öncelikle vermiş oldugunuz bilgilerden dolayı teşekkur ederim.5 yıl öncesinde nişanlımla birliktelik yaşadım ancak kanama olup olmadıgı konusunda emin değilim o anda farkedılır bır şey olmadı çunku.daha sonrasında ılışkımız devam etti ve talihsizliktir ki kurtaj olmak zorunda kaldım.nişanlı oldugumuz halde beni kürtaja zorladığı için ayrıldım ve şuan başka biriyle nişanlıyım yaza düğünüm var.sizden ricam ankaada yaşıyorum ve devamlı istanbula gelmem mumkun değil benim durumum geçici yöntem için uygunmudur flep yöntemiyle yaptırmak istemiyorum aerobik hocasıyım cunku:(birde iki yöntem için beni fiyat konusunda bilgilendırebilirmisiniz.?şimdiden çok teşekkur ederim iyi çalışmalar

    CEVAP:

    Merhabalar , Geçici yöntem , beraberlikten bir kaç gün öncesinden yapılır , süreye dikkat edip söylenilen zamanda beraber olunduğunda kanamanız olacaktır.

  3. zehra diyor ki:

    öncelikle mrb hocam bundan 7ay önce erkek arkadaşımla birlikte olduk ve daha sonrada birlikteliğe devam ettik şu anda ayrıyız ben kalıcı olarak diktirmek istiyorum yorumları okudum ağrı sızı olmuyomus peki yaa kanama olmazsa o zaman ne yaparm? Üret hakkında bana bilgi verirseniz sevinirim.

    CEVAP:

    Merhabalar , kızlık zarı dikimini kalıcı yöntem de dediğimiz fleb kaldırma tekniği ile yapmaktayım. Bu en çok tercih edilen ve uygulanan en garantili yöntemdir. İşlem sonrası kızlık zarı eski halini alacaktır ve ne zaman ilişki olursa olsun ilk ilişki ile kanama meydana gelecektir . Kızlık zarı dikimi sonrası hasta hemen evine gidebilir ve normal günlük hayatına devam edebilir. Sadece ilk 15/20 gün boyunca spor, bisiklete binme, aerobik gibi bacaklarınızın aşırı açılmasına neden olabilecek aktivitelerden uzak durmanız gerekmekte.

    Ameliyat sonrası hastalarımızın 1-2 gün dinlenmesini öneriyoruz …. vajen temız bır ortam olmadıgından mutlaka mudahale sonrası hastamı 1 yada 2 kez kontrole cağırmaktayım kontrollerde ıyılesmenın tamamlanıp tamamlanmadıgı takıp edılır ve gerekirse tekrar hasta kontrole çağırılır..

    Müdahale aynı gün içerisinde yapılabilmektedir.. Müdahale sırasında veya müdahale sonrası ağrı vs olmayacaktır… Aynı gün içerisinde gelip gidebilirsiniz.

  4. zeynep diyor ki:

    mrb.ben 8 yaşındayken tuvalette elimin kayması sonucu elime kan geldi herhangi bir cinsel ilişkim olmadı.sizce kızlık zarım yırtılmış mıdır.şu anda 23 yaşındayım yırtılmış olsa bile aradan uzun zaman geçtiği için düzelmiş olabilir mi.

    CEVAP:

    Merhabalar , Vajen içerisine bir duhul-giriş olduğunda kızlık zarı bozulur. Ancak durumunuz hakkında net bir bilgi muayene sonrasında verilebilir.

    Geçmiş olsun dileklerimle..

  5. MMM diyor ki:

    Merhaba bi nisanlilik donemi gecirdim ve iliskiye girdim bir sure sonra ayrildik olmadi iliskiye girince nadir az gozle gorulmiyen bi kanama oldu normal mi bu?bi kac ay bole devam etti iliskiye hep girdik sonra ayrildik/ ondan sonra bi yil oyle kaldim bir yildan sonra da dikis yaptirdim ozaman dan beri bi 2 3 yil olmustur , ama simdi daha citti bir iliski buldum ve bakire olmami istiyor cesaret edemedim soylemeye dogruyu ve bir muayane oldum ama dikisler acilmis dediler napmaliyim :(

    CEVAP:

    merhabalar , muayene olursanız durumunuz hakkında net bir bilgi ve ne yapmanız gerektiği konusunda bir yönlendirme yapılacaktır.

  6. Bahar diyor ki:

    Merhaba burcu hanim benim merak ettgm operasyn sonrası 1 hafta nelere dikkat etmeliym ben işim geregi devamlı ayakta çalışan biriyim bunun bana ne dezavantajı var aceba ? tesekkur ederim.

    CEVAP:

    Merhabalar , Kızlık zarı dikimi sonrası hasta hemen evine gidebilir ve normal günlük hayatına devam edebilir. Sadece ilk 15/20 gün boyunca spor, bisiklete binme, aerobik gibi bacaklarınızın aşırı açılmasına neden olabilecek aktivitelerden uzak durmanız gerekmekte.

  7. Nursel diyor ki:

    merhabalar kalıcı yöntemle vajina girişi daraltılınca ücret aynı mı acaba yoksa ek ücret alınıyor mu

  8. ebru diyor ki:

    ben erkek arkadasımla 6–7 kez ılıskıyee gırdımm ve bı jınekolog tarafındann bu ıslemı yaptırmak ıstıyorm ama bana kısa ssurelı olanın daha ıyı olacagnı soyluyoo ben kalıcı yaptrmak ıstıyorm bu onun tecrubesıne dayalımıı ucretıı belırleyen genıslemesının ne kadr fazla olmasımıı bnu ogrenmk ıstyrm

    CEVAP:

    Merhabalar , Kızlık zarı müdahalesi iki yöntem kullanılarak yapılmaktadır;

    Geçici yöntem , beraberlikten bir kaç gün öncesinden yapılır , süreye dikkat edip söylenilen zamanda beraber olunduğunda kanamanız olacaktır..

    Kalıcı(flep) yöntem ise , cerrahi bir onarımdır.Müdahale sonrasında iyileşme süreciniz takip edilir bu süreç ortalama 20 gün ile 1 ay arasında tamamlanmaktadır. İyileşme tamamlandıktan sonra istenildiği zaman beraberlik sağlandığında ilk ilişki ile birlikte kanamanız olacaktır.

  9. aylin aktaş diyor ki:

    merhabalar 4 senelık bı ılıskım vardı surtunerek ılıskıye gırıyoduk bırden ılerı gıttı ve kan geldı sımdı ayrıyız sımdı bı baskasıyla beraberım ve aralıkda nişanım olacak yardım edın lutfen.

  10. ayla diyor ki:

    burcu hanım merhaba kızlık zarı dikimini kalıcı yöntemle yaptırmak istiyorum kanamam olurmu olmaz mı çok korkuyorum şayet bir aksilik çıktı ilişkiye girdim ve kanamam olmadı muayene oldugum zaman daha öncesinde kızlık zarımın dikildiği anlaşılırmı

    CEVAP:

    Merhabalar , Müdahale sonrasında doktorla uyumlu olur kontrollerinize düzenli olarak gelirseniz iyileşmeniz tamamlanır. İyileşme tamamlandıktan sonra istenildiği zaman beraberlik sağlandığında yine ilk ilişkinizle birlikte kanamanız olacaktır.İyileşmesi tamamlanan her hastada sonuç alınmaktadır. Beraberlik sonrası muayeneye gidildiğinde yapılan yer bozulduğu için işlem yapıldığı anlaşılmamaktadır.

    Geçmiş olsun dileklerimle..

  11. ayşe diyor ki:

    iplikli dikişmi yoksa lazerle onarım mı?

    CEVAP:

    Merhabalar , Lazer sadece dokuları kesmek için kullanılır. Dokuları bir araya getirmek için uygun teknikle mutlaka dikiş yapmak gerekir.

    Geçmiş olsun dileklerimle..

  12. Ceren diyor ki:

    4 gun once dikim yaptirdim en luks hareketim yurumek oldu tabi ilk saatler dinlendim fakat bu sabah ilik bir sekilde icimden kam bosaldi ve bir et parcasi yada pihti bu ne anlama geliyor lutfen cvp verirmisinizzz

    CEVAP:

    Merhabalar , müdahale sırasında olusan kanamalar bazen vajende birikmekte ve operasyondan birkaç gün sonra uzun süre ayakta kalındığında cikabilmektedir….

    Geçmiş olsun dileklerimle..

  13. Hatun diyor ki:

    mrb. ben bundan 20 gün önce kızlık zarımı diktirdim fakat arada bir akıntılarım oluyor. ve kasıklarım cok ağrıyor. bu edişeden çok korkuyorum neyin belirtisi olabilir.. ve kızlığımın bozulup bozulmadığını anaya bilirmiyim.. ?

    CEVAP:

    Merhabalar , Müdahalenizi yapan hekime kontrole giderseniz durumunuz hakkında net bilgi verilecektir.

    Geçmiş olsun dileklerimle..

  14. Şengül diyor ki:

    Merhaba ben kızlık zarı dıkımı ıstıyorum kalıcı ama cok korkuyorum ayrıca kesın sonuc alırmıyım tedırgınlıgı war braz ucrettende bılgı werırmısnz lütfen

    CEVAP:

    Merhabalar , Kalıcı(flep) yöntemi, cerrahi bir onarımdır. iyileşme süreci ortalama 20 gün ile 1 ay arasında tamamlanmaktadır. iyileşme sürecinde doktorla uyumlu olan ve kontrollerine gelen hastalarda herhangi bir sıkıntı yaşanmamaktadır. İyileşme sonrasında süre sınırlaması yoktur istenildiği zaman beraberlik sağlandığında ilk ilişkiyle beraber kanamanız olacaktır.

    Geçmiş olsun dileklerimle..

  15. sevde diyor ki:

    merhabalar.ben kızlık zarı diktirmek istiyorum ancak bazı korkularım var.kalıcı dikimden 45 gün sonra ilişkiye girilebilir mi? ve ilk ilişki de canım çok yanar mı? teşekkürler.

    CEVAP:

    Merhabalar , Kalıcı (flep) yöntem iyileşme süreci ortalama 20 gün ile 1 ay arasında tamamlanmaktadır. İyileşme tamamlandıktan sonra süre sınırlaması yoktur istenildiği zaman beraberlik sağlanabilir.

    Geçmiş olsun dileklerimle..

  16. Ada diyor ki:

    2yıl önce kalıcı kızlık diktırdım ama hıc kontrollere gıtmedım. Zarı dıktırdıkten bı kac gun sonra kanamam oldu bunu ardandan gene bı kac gun sonra adetım basladı. Daha sonrakı zamanlarda elledıgımde dıkıs ıplerı elıme geldı aynadan bakıncada gorebılıyodum. Sımdılerde ıyıyım ama vajınanın gırısınde bazı parcalar yırtılmıs gıbı gelıyo bana ve cınsellıkte tatmın olamıcam hıssı verıyo. Zorla bu zarı dıktırdıler bu durumdan dolayı arada cok kotu olurum ama benım ıcın en onemlısı suankı cınsel hayatımda tatmınsızlık yada baska seylere sebep olur mu yada orgazm olamıyorum bunu sebebı olabılır mı

    CEVAP:

    merhabalar , Yapılan müdahalenin cinsel hayatınıza bu şekilde bir etkisi olmaz.

    Geçmiş olsun dileklerimle..

  17. hilal diyor ki:

    İstanbul da mi klınıgınz ve fleep yönteminde 1 2 sene mi sure

    CEVAP:

    Merhabalar , Kalıcı(flep) yöntem, cerrahi bir onarımdır. iyileşme süreci ortalama 20 gün ile 1 ay arasında tamamlanmaktadır. iyileşme sürecinde doktorla uyumlu olan ve kontrollerine gelen hastalarda herhangi bir sıkıntı yaşanmamaktadır. İyileşme sonrasında süre sınırlaması yoktur istenildiği zaman beraberlik sağlandığında ilk ilişkiyle beraber kanamanız olacaktır

    Geçmiş olsun dileklerimle..

  18. sude diyor ki:

    iyi günler ben 17 yaşımdayken istemeden de olsa birşeyler yaşadım ve ailem bilmiyor. kızlık zarimi diktirmek istiyorum ve kalıcı istiyorum fiyatını ve diktirdikten sonra her hangi bir hareket deyırtılma tehlikesinini olup olmadığını ilişkiye girince yiniden kanama ve acı hissedip hissedilmedini ilki kadar gerçeçi olup olmadığını. soracaktım şimdiden cevapladınız için teşekür ederim

    CEVAP:

    Merhabalar , Müdahale sonrasında belli bir dönem günlük yaşantıya dikkat etmeniz istenmekte . Müdahalenin yapılma amacı ilk ilişki ile beraber ilk geceki gibi hissederek kanamanın olmasıdır.

    Geçmiş olsun dileklerimle..

  19. sevim diyor ki:

    26 gün önce kızlık zarımı diktirdim ama şüphelerim var aynadan baktığımda bi değişiklik göremiyorum içeri sokmadan mastürbasyon yaptım bi kaç kez zarar vermiş olabilirmiyim ama sadece klitorisime dokundum

    CEVAP:

    Merhabalar , Müdahalenizi yapan hekime kontrole giderseniz bir sıkıntı olup olmadığının bilgisini size verecektir.

    Geçmiş olsun dileklerimle..

  20. Melis diyor ki:

    Merhaba
    Ben yaklaşık 10 gün önce flep yöntemi ile operasyon geçirdim. Sürekli olarak sızıntı şeklinde kan gelmekteydi. Fakat şu aralar pıhtılar gelmekte ve yoğun şekilde kanamam olmakta. Doktoruma sorduğumda normal diyor. Ama ben korkuyorum çünkü 3 saat önce koyduğum ped doluyor. Ben normal bulmuyorum ama siZin bu konuda bana tavsiyeniz nedir?

    CEVAP:

    Merhabalar , Pıhtı şeklinde kanamalarınız oluyorsa kontrole gitmenizi öneririm.

    Geçmiş olsun dileklerimle..

  21. fatma diyor ki:

    Merhaba ben bundan iki yil once tecavuze ugradim ve kizligim bozuldu suan bir birlikteligim var onunla bir kere birlikte olduk ailem evlenmeden once diktireceklerini soyledi annem bir kac iliskiden sonra dikilmezmis dedi acaba dogru mu benim kizligim dikilebilir mi ?? Teswkkurler

    CEVAP:

    Merhabalar , kızlık zarı onarımı belırttıgınız durumlarda da yapılabılmektedır …daha fazla bigi için 0212 571 55 01 nolu tel. dan sekreterim Dilek hanım ile görüşebilirsiniz …

    Geçmiş olsun dileklerimle..

  22. selin diyor ki:

    merhaba bn yıl önce erkek arkadaşımla ilişkiye girdim ama sadece bi kere girdik onun penisi küçktü fazla büyük değildi ama ilişki sırasnda baya bi kanamam ayna aracılığı ile kızlığıma baktım ve yuvarlak olan yerin sadece bir tarafı yırtılmış genelde iki tarafın yırtıldığı söyleeniyo ve sadece bi sefer yaptık bi daha hiç olmadı erkek arkadaşım vefat etti şimdiki erkek arkadaşımla çok ciddiyiz ve o bekarete önem veriyo ltfen yardımcı olun diktirmem gerekiyor mu ?

    CEVAP:

    Merhabalar , verdıgınız bılgılere gore bakıre degılsınız bundan sonrakı ılıskınızde kanama olmasını ıstıyorsanız kızlık zarı onarımı yapılabilir …
    Randevu ve detaylı bılgı ıcın 0 212 5715501 Nolu tel. dan Dılek hn . Ile gorusebılırsınız…
    Dr. Burcu Kardas Arslan

  23. selin diyor ki:

    2 yıl önce girdik ilişkiye onu yazmamışım bde kanama baya oldu şimdiden teşekkürler

  24. mina diyor ki:

    mrb. 18 ağustosta kızlık zarımı diktirdim fakat bi darbe sonucu kanamam açıldı doktorum tek dikiş daha attı. kontrollere gittim şimdikilk dikişler tutmuş dedi fakat ben nasıl ilişkiye gireceğimi nasıl yapmam gerektiğini bilmiyorum. kızlık zarım çok açılmış farklı bir estetik yaptığını söyledi açıkçası doktorum bana güven vermiyor lütfen yardımcı olun

    CEVAP:

    Merhabalar , muayenenızı yapmadan durumu uz hakkında net bır bılgı vermek mumukunmudur degıldır…

    Geçmiş olsun dileklerimle..

  25. esra k diyor ki:

    hocam merhaba uzun vadeli kizlik zari ile bilgi almak istiyorum simdi yapilsa ne kadar dayaniyor tesekkrler

    CEVAP:

    Merhabalar , kalıcı onarım sonrasından bakire bır bayan gibi dikkate edildiğinde ılk ıllıskıya kadar hıcbır sıkıntı olmaz…

    Geçmiş olsun dileklerimle..

  26. yesım diyor ki:

    merhaba gecıcı kızlık zarı dıktırmenın gebelıgı engelleyıcı bır durumu var mı?

    CEVAP:

    Merhabalar , Yapılan işlem estetik bir operasyondur. Sizin ileriki doğurganlığınıza olumsuz bir etken olması mümkün değildir.

    Geçmiş olsun dileklerimle..

  27. tuba diyor ki:

    kızlık zarının kanayıp kanamadıgını bılmıyorum şimdide evlenecek oldugum kısı bu konuda cok hassas dıktırmek ıstıyorum ama korkuyorum anlasılır mı dıkılırse onu kaybetmektende korkuyorum

    CEVAP:

    Merhabalar , kızlık zarı onaraımı yapıldığında amaç ılk ılıskı ıle kanamanın olması ve müdahale yapıldığının anlaşılmamasıdır…

    Geçmiş olsun dileklerimle..

  28. ELA diyor ki:

    1 ay önce kalıcı kızlık zarı ameliyatı oldum.ara ara sızıntı şeklide kanamalarım oldu.şu an ameliyattan sonra ilk adetimi gördüm.kanama ile ip parçalarıda gelmekte.bu normalmidir.dikişlerin tutmama ihtimali varmı.ameliyattan bir hafta sonra kontrole giitiğimde doktorum iç bir sıkıntı yok dikişler tuttu demişti.

    CEVAP:

    Merhabalar , İyileşmenin olup olmadığı ancak kontrolünüz yapıldığında söylenebilir. Bu şekilde bilgi vermek mümkün değildir.

    Geçmiş olsun dileklerimle..

  29. ildem diyor ki:

    Mrb ben yaklask kızligmi 15 gun once flep yontemıyle dıktırdm.2gun once adet oldum cok kan geliyor ve vajınam sızlıyor bu normal mı oturdugumda. Acıyor yırtılma olabılır mı yardımcı olursanz svınırm

    CEVAP:

    Merhabalar , Normalden fazla kanamanız varsa kontrole gitmenizi öneririm.

    Geçmiş olsun dileklerimle..

  30. büşra diyor ki:

    merhabalar ben kızlık zarı tamiri yaptırdım 1 ayı geçti hiçbir problem yaşamadım lavaboda dikiş iplerimide yavaş yavaş altığını gördüm . manstürbasyon yapmanın herhangi bir sakıncası olur mu ?

    CEVAP:

    merhabalar , Genital bölgeye herhangi bir travmanın veya girişin söz konusu olduğu durumlarda yapılan alan zarar görür . Bunu dikkate almanızı öneririm.

    Geçmiş olsun dileklerimle..

  31. funda diyor ki:

    merhaba ben 3 yıl birisiyle ilişkiye girdik ayrılalı 1 ay oldu kalıcı diktirmek istiyorum fiyatı ve nasıl olacağı veya olurmu öğrenmek istiyorum emailime cevap atarmisınız…?

    CEVAP:

    Merhabalar , Kalıcı(flep) yöntemi, cerrahi bir onarımdır. iyileşme süreci ortalama 20 gün ile 1 ay arasında tamamlanmaktadır. iyileşme sürecinde doktorla uyumlu olan ve kontrollerine gelen hastalarda herhangi bir sıkıntı yaşanmamaktadır. İyileşme sonrasında süre sınırlaması yoktur istenildiği zaman beraberlik sağlandığında ilk ilişkiyle beraber kanamanız olacaktır.

    Geçmiş olsun dileklerimle..

  32. nehir diyor ki:

    merhaba 6 ay sonra düğünüm var ilk gece kan gelmesi için hangi yöntemi uygulamamız daha doğru olur. her uzman farklı birşey söylüyor kafam karişti yardımcı olurmusunuz. flep yönteminde kesin kan gelirmi bu dikim günlük yaşantımızı etkilermi

    CEVAP:

    Merhabalar, kızlık zarı onarımı 2 şekilde yapılmaktadır ;

    1. geçici yöntem beraberlik tarihinden bir kaç gün öncesinden yapılmaktadır. söylendiği süre içerisinde beraberlik sağlandığında ilk beraberlikte yine kanamanız olur.

    2. Kalıcı(flep) yöntem ise, cerrahi bir onarımdır. iyileşme süreci ortalama 20 gün ile 1 ay arasında tamamlanmaktadır. iyileşme sürecinde doktorla uyumlu olan ve kontrollerine gelen hastalarda herhangi bir sıkıntı yaşanmamaktadır. İyileşme sonrasında süre sınırlaması yoktur istenildiği zaman beraberlik sağlandığında ilk ilişkiyle beraber kanamanız olacaktır.

    Geçmiş olsun dileklerimle..

  33. aysegul diyor ki:

    merhaba ben kalıcı yöntem ile diktirdim 3 sene önce ama bir ay önce tuvalete çıktığımda kan geldi bu durumun zar ile bar alakası var mıdır yarımcı olailirmisiniz

    CEVAP:

    merhabalar , Şüphe ettiğiniz bir durum varsa muayene olmanızı öneririm.

    Geçmiş olsun dileklerimle..

  34. duygu diyor ki:

    merhaba;

    2011 yılında br ilişkim oldu ve sonrasında en fazla 6-7 defa ilşki yaşadım ve yaklaşık bir yıldır ilişkim yok . kızlık zarımı diktirmek istiyorum ama emin olamıyorum kesin çözüm müdür? yorumlar iyi de kötü de..

    CEVAP:

    Merhabalar, kızlık zarı onarımı 2 şekilde yapılmaktadır ;

    1. geçici yöntem beraberlik tarihinden bir kaç gün öncesinden yapılmaktadır. söylendiği süre içerisinde beraberlik sağlandığında ilk beraberlikte yine kanamanız olur.

    2. Kalıcı(flep) yöntem ise, cerrahi bir onarımdır. iyileşme süreci ortalama 20 gün ile 1 ay arasında tamamlanmaktadır. iyileşme sürecinde doktorla uyumlu olan ve kontrollerine gelen hastalarda herhangi bir sıkıntı yaşanmamaktadır. İyileşme sonrasında süre sınırlaması yoktur istenildiği zaman beraberlik sağlandığında ilk ilişkiyle beraber kanamanız olacaktır.

    Geçmiş olsun dileklerimle..

  35. senay diyor ki:

    Mrb hocm.ben fleb yontemi ile kizlik zarimi dktrdm anck dikimin 14. Günunde uzermde kiyaft varkn nisanlm arkadan o bolgeme el ile baski uyguladi birkac snyelik bir olaydi cnm cok acidi ama kan gelmedi dikiste aclma olabilrmi bundan dolayi

    CEVAP:

    Merhabalar , Görmeden durumunuz hakkında net bir bilgi vermek mümkün değildir.

    Geçmiş olsun dileklerimle..

  36. melisa diyor ki:

    21 yasindayim nisanliyim 3 senedir ve birbrimizi cok seviyoruz ve bircok kez iliskiye girdik dugunumuze 1 sene var ama ailem suphelndi bir takim sorunlarim var kalici diktirsem muayeneye gidince dikdirildigi belli olur mu lutfen yardimci olurmusunuz,????

    CEVAP:

    Merhabalar. .. Kalıcı kızlık zarı tamirini flep tekniğiyle yapıyoruz. Bu ameliyatta amaç ilk ilişkide kanama olmasını sağlamaktadır. Normalde muayene ile ameliyat olduğu anlaşılabilir. Ancak eğer kızlık zarı yapısı uygunsa muayene ile anlaşılamayacak şekilde tamir yapılabilmektedir.

    Geçmiş olsun dileklerimle..

  37. hatice diyor ki:

    mrb burcu hanim 6 ay önce erkek arkadaşimla ilişkiye girdim lakin kanamam olmadı doktor muayenesine gittm ve kızlık zarımın gereğinden fazla geniş oldugu söylenildi yalnz bşe anlamadm ama o muayeneden sonra yne birlkte olduk hala kaamam olmadı yardımcı olurmusunuz

    CEVAP:

    Merhabalar , Her kızlık zarında ilk ilişki ile beraber kanama olmayabilir. Kızlık zarınız esnek yapıda ise kanamaması normaldir.

    Geçmiş olsun dileklerimle..

  38. tugba diyor ki:

    Merhaba ben 1 ay once kalıcı kızlık zarı yaptırdım ve yaptırdıktan sonraki ilk adetimden sonra kontrole gittigimde üşüttügümden dolayı akınťilarımdan dikkislerimin tutmadigini tekrar yapilması gerekiyormus dedi akintidan dolayı dikisler tutmaya bilirmi

    CEVAP:

    Merhabalar , Müdahale sonrasında koruyucu antibiyotik ve pansuman uyguladıysanız herhangi bir sorun olmamalı ancak durumunuz hakkında net bir bilgi muayene ile verilebilir.

    Geçmiş olsun dileklerimle..

  39. sarı diyor ki:

    23 gun once kalici flep uygulattim. Simdi tatile geldim denize girmem de bir sorun olur mu.

  40. Seda diyor ki:

    Merhabalar ben bır buçuk hafta once kaza sonucu bekaretımı kaybettim gerçek bir ilişki olmadı içeriye kadar da girmedi ama bozulmuş olduğunu öğrendım sonra bır daha hiç denemedim flep yontemı uygulatmak ıstıyorum daha kolay dikilme ve tutma söz konusu mudur acaba çunku sadece bır kez tam girmeden bozuldu bu konuda yardımcı olur musunuz

    CEVAP:

    Merhaba, fleb yonteminde aktif bir cinsel hayatınız olduğu taktirde ek olarak daraltma gerekebilir.
    Sızın aktif bir cinsel hayatınız olmafığından fleb uygulamak yeterlidir.

    Geçmiş olsun dileklerimle..

  41. sibel diyor ki:

    geçici ya da kalıcı dikim neye göre belirleniyor ve dikim yapıldıktan sonra dışarıdan bakıldığında farkediliyor mu

  42. gizli diyor ki:

    bana yardım edin ben kızlık zarı dikimi yaptırmak istiyorum geçici yaptırmak daha çok mantıklı geliyor bana ama kafam karıştı ya kanama olmazsa diye korkuyorum ayrıca dıştan anlarmı iplerden dolayı fark edermi nişanlım bana acil cvp verirseniz sevinirim bide 7 gün içerisinde ilişkiye girilmesi gerektiğini yazmışsınız peki dikişleri iyleşmemiş olacak acı hissetmezmiyiz beraber olurken

Bir Cevap Yazın


Copyright © 2010-2017 Tüm Hakları Saklıdır. | kızlık zarı dikimi