kızlık zarı zarı dikimi | Kızlık Zarı Dikimi
Çekinmeden Arayabilirsiniz :
Jin.Op.Dr. Burcu K. Arslan
0 212 571 55 01
Bakırköy / İstanbul

Kızlık zarı dikimi işlemi ne kadar sürer ve işlem ağrılımıdır ?

Kızlık zarı dikimini genel anestezi ile uyutarak ya da lokal anestezi ile uyuşturarak yapmaktayız. İşlem  sırasında ağrı, acı vs gibi bir problem olmaz. İşlem sonrası hasta evine gidebilir ve normal gündelik hayatına devam edebilir.

“Kızlık zarı dikimi işlemi ne kadar sürer ve işlem ağrılımıdır ?” için 66 cevap

  1. mert diyor ki:

    adresınız tam olarak bna yollarmısın. kız arkadasımında kan geldı dedıde guvenlı bı yerde baktırmak ıstıyorum

    CEVAP:

    Randevu ve daha fazla bigi için 0212 571 55 01 nolu tel. dan sekreterim Dilek hanım ile görüşebilirsiniz …

    Geçmiş olsun dileklerimle..

    Jin.Op.Dr.Burcu Kardaş Arslan

    Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı
    Zeytinlik mah.Fişekhane cad.
    Aker işhanı No 18 daire 3
    (Carousel Alışveriş Merkezi Mango kapısı karşısı)
    Bakırköy / İstanbul

    Tel: 0212 571 55 01

  2. admin diyor ki:

    Merhabalar…Kızlık zarı dikimi işleminizin başarılı ve sorunsuz olduğuna sevindim…Bir probleminiz olursa bana herzaman ulaşabilirsiniz…

  3. sekerlik diyor ki:

    merhaba hocam bende sizin hastalarınızdan biriyim ama kendimi tanıtamıycam tabi doğal olarak ben size iki sene önce gelmiştim ve diktirmiştim hocam şimdi evliyim evliliğimde de ilk gecedede hiç bir sorunum olmadı.yaptığınız işten aldığınız paramda size helal olsun Allah razı olsun sizden mutlu ve huzurluyum şimdi ne kadar dua etsem az sizlere.

  4. admin diyor ki:

    Hülya hanım kalıcı fleb yöntemi ile tekrar kızlık zarı dikilerek onarılabilir…

  5. admin diyor ki:

    Merhabalar…Bekaret raporu sadece adli tıp kurumundan alınabilmektedir. Muayene ile eğer kızlık zarı bozulmamışsa daha önceden ilişkiye girildiği anlaşılmaz. Kızlık zarı dikilerek onarılabilir . . .

  6. ayşe diyor ki:

    banada yardım edın bende zor durumdayım tam olrak nerdesiniz doktor hanım ve sıze nasıl ulasırız

  7. admin diyor ki:

    Ayşe hanım muayenehanem Bakırköy de carousel alışveriş merkezinin tam karşısındadır…
    Adres :
    Zeytinlik mah.Fişekhane cad.
    Aker işhanı No 18 daire 3
    (Carousel Alışveriş Merkezi Mango kapısı karşısı)
    Bakırköy / İstanbul
    Tel: 0212 571 55 01

  8. elif diyor ki:

    merhABA hocam.ben şimidye kadar hiç bir erkekle ilişkiye girmedim ancak şu an 21 yaşındayım ve yaklaşık 7 8 yıldır vibratörle orgazm oluyorum vajina yolum genişledi diktirmekle beraber daraltılabiliyor mu cevap verirseniz çok sevinirim

  9. esra diyor ki:

    merhABA hocam.ben şimidye kadar hiç bir erkekle ilişkiye girmedim ancak şu an 21 yaşındayım ve yaklaşık 7 8 yıldır vibratörle orgazm oluyorum vajina yolum genişledi diktirmekle beraber daraltılabiliyor mu cevap verirseniz çok sevinirim

  10. admin diyor ki:

    Elif hanım kızlık zarınızı dikmeden önce aynı seansta vajinadaki genişlemeyi de tamir ederek daraltabiliriz…

    Randevu ve daha fazla bigi için 0212- 571 55 01 nolu tel. dan sekreterim Dilek hanım ile görüşebilirsiniz …

    Geçmiş olsun dileklerimle..

    Jin.Op.Dr.Burcu Kardaş Arslan
    Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı
    Zeytinlik mah.Fişekhane cad.
    Aker işhanı No 18 daire 3
    (Carousel Alışveriş Merkezi Mango kapısı karşısı)
    Bakırköy / İstanbul
    Tel: 0212 571 55 01

  11. eda diyor ki:

    merhaba,ben 2 hafta önce başka bir doktora giderek flep yöntemi ile kızlık zarımı diktirdim.ancak şu anda vajinamdan 3-4 cm uzunluğunda bir ip sarkıyor. bu normal mi yoksa dikişin tutmadığının göstergesi mi?cevabını bekliyorum..iyi çalışmalar.

    CEVAP :

    Eda hanım kızlık zarı tamiri yapılırken eriyen dikişler kullanılırsa belirttiğiniz şekilde ipin sarkması gibi durumlar yaşanabilir, bu normaldir.

  12. ojeci diyor ki:

    Merhaba ben geçen sene bi ilişki yaşadım. yanlışlıkla kızlık zarım bozuldu yalnız vajinama hiç penis girmedi.yani ilişkiye girmedm. çokta dar.. acaba fiyatı ne kadar olur ve bu operasyonu kaç saatte bitirirsiniz uyutuyormusunuz?

    CEVAP :

    Kızlık zarı tamirinizi kalıcı olarak yapabiliriz. İşlem ortalama 30 dakika sürmektedir. Ameliyat sonrası ve esnasında herhangi bir ağrı – acı hissetmezsiniz. …

  13. nisa diyor ki:

    Merhaba hocam.13.05.2011 de adet oldum.15.05.2011 de akşamı duş aldım.Ertesi gün hafiften yine olmuştum.Çarşamba günü ise öğlen vakti sandelyeden hafiften düştüm.sandalye vajına bolgeme değdi.Aradan 15 dakika sonra lavaboya gittiğimde adet kanaması gibi yine leke gelmişti çok fazla değil ve çok küçük kırmızı kan gitti benden.Kan gelmeden once de beyaz akıntım vardı.Akşam duş aldıktan sonra da bir tane kahverengi leke gelmiş.Ondan sonra bir kaç gün sırtım agrıdı ve vajina tarafından hafıften yanma hala var.Normalde adet duzenım ılk 3 gun normal gelır son 2 gun çok az gelir.Duş alsam bazen adet donemınde hafıf leke gelırdı tam olarak bıtene kadar boyle gıderdı.Acaba gelen kan kızlık zarından mı gelmiştir yoksa adet kanaması mıdır?İlginize teşekürler hocam…

    CEVAP :
    Nisa hanım belirttiğiniz gibi düşme ile kızlık zarınızın yırtılma ihtimali çok azdır ancak emin olmak için muayene olmanız gerekir. Muayene sonucunuza göre eğer yırtılma vs saptanırsa gereken tedavinizi yaparız . . .

  14. ayse diyor ki:

    merhaba doktor hanım fleb yontemıyle amelıyat oldum 12 gun sonra da regl oldum vajınal bolgeden kan gelırken pıt dıye sankı bır hıs var yanı zor cıkıyo kanlar yada ben oyle hhıssedıyorm dikişş tutmamısmıdır yardımcı olursanız cok mutlu olurum saygılar

  15. yasemin diyor ki:

    mrb bende çok zor durumdayım ilişkiye girdim yalnız kan gelmedi vajinam esnedi diktirirsem problem olurmu diee çokk korkuoorumm yardım edinn

  16. yasemin diyor ki:

    mrb hocam benmde bi sıkıntım war hiç yapmam dediğim şeyi yaptım ve ailemin yuzune bakamıorum bu kalıcı kızlık zarı gerçekten işe yarıormu ben bi kadın doğumda bi doktora gittimm bana esnek olduğun u sölemişti ondan sonra tekrardan ilişkiye girdim ben kan gelmedi yalnız rahmimde esneklik ve açılması söz konusu bunu sonuncunda diktirdiğimde karşı taraf bunu anlayabilirmi?bide diktirdim dielim ya o gece kan gelmesse ozaman napıcam ben doktora gidersek diktirildiği orataya çıkarnmı nhapıcam ben lütfen yarım edin gerekirse sizin yanınıza bile gelirim çokk zor durumdayım hocam…

  17. ceren diyor ki:

    mrb hocam yaklaşık 5 sene önce erkek arkadaşımlka ilişkiye girdim şimdi diktirmek istiyorum fakat ailemin haberi yok gizli yaptırmak istiyorum genişlediği için evledikten sonra ilk gecede eşim genişlediğini fark edermi acaba bide diktirdiğimizde ne kadar tutar bi fiyat verebilirmisinz?

    CEVAP:

    Merhabalar , kızlık zarı dikimini kalıcı yöntem de dediğimiz fleb kaldırma tekniği ile yapmaktayım. Bu en çok tercih edilen ve uygulanan en garantili yöntemdir. İşlem sonrası kızlık zarı eski halini alacaktır ve ne zaman ilişki olursa olsun ilk ilişki ile kanama meydana gelecektir . Kızlık zarı dikimi sonrası hasta hemen evine gidebilir ve normal günlük hayatına devam edebilir. Sadece ilk 1 hafta boyunca spor, bisiklete binme, aerobik gibi bacaklarınızın aşırı açılmasına neden olabilecek aktivitelerden uzak durmanız gerekmekte.
    Ameliyat sonrası hastalarımızın 1-2 gün dinlenmesini öneriyoruz …. vajen temız bır ortam olmadıgından mutlaka mudahale sonrası hastamı 1 yada 2 kez kontrole cağırmaktayım kontrollerde ıyılesmenın tamamlanıp tamamlanmadıgı takıp edılır ve gerekirse tekrar hasta kontrole çağırılır..
    Müdahale aynı gün içerisinde yapılabilmektedir..Müdahale sırasında veya müdahale sonrası ağrı vs olmayacaktır…

    haznenin içerisinde bolluk varsa giriş kısmını daraltarak bir müdahale yapılır.. birliktelikte ilk geceki gibi olacağından karşı tarafın şüphe duyacağı bir durum olmayacaktır..

  18. ozlemm diyor ki:

    hocam ben ankaradan yazıyorum ve gercekten sıze ulasmayı burda olmanızı cok ısterdım gecen yıl erkek arkadsmla ılıskıye gırdım ve kızlık zarımın bozuldugunu dusunuylrum sımdı dıktırmek ıstıyorum.. kızlık zarı dıkımını her kadın dogumcu yapar mı ve aılemın haberı olmadıgı ıcın gızlılık payı gercekten var mı sızden yardım ıstıyorum cvb verırsenız mutlu olurum tsklerr

    CEVAP:

    Merhabalar , Her hastanın bilgileri gizlidir.. hekim ve hasta arasındadır..

  19. cansu diyor ki:

    merhaba,
    kızlık zarı dikimi için araştırmalarım sonucu flep yönteminde %5 ile %10 arasında hastalarda kanama konusunda sıkıntı yaşanabileceği .ilişkiden hemen önce yapılan geçici yöntemde ise kanama riskinin olmadığı söylendi.hangi işlemi yaptıracağım konusunda çok kararsız kaldım.başka bir doktorda her iki yöntemde ise sorun yaşanmadığını belirtti. kalıcı yöntemde öyle bir risk varmıdır?yardımcı olursanız sevinirim.

    CEVAP:
    Flep yönteminde kontrole geldiğiniz taktirde kanamama riski olmaz.. geçici yöntemde ise ilişki tarihini net olarak belirtirseniz istenildiği gibi kanamanız olacaktır..

  20. sule diyor ki:

    merhaba burcu hnm yorumlarınızı okudum ve ınsanlrı bılgılendırmenız zaman ayırmanız cok guzel.bende bundan 25 gun once kalıcı yontem yaptırarark kızlık zarımı dıktrdım,anestezı verıldı ve tamamen uyutuldum kalktıgımda işlem bitmiştı aradan 15 gun gectı ve benım reglı donemımde reglımın ılk gunu cok cıddı kanamam oldu 2 bucuk saat boyunca hıc durmadan kanamam geldıi doktoruma ulastım bana regl oluyorsun dedı ama ben bu sekılde 28 yasındayım regl olmadım aralıksız kırmızı ve pembemsı bı renk orkıt yetıstıremedım ertesı gun normale dondu 2 gun sadece regl oldum aradan 4 gun gectı ve tekrar normal regl olmaya basladım dotorum muayene cagırdı henuz gıdemedım fakat ben cok panık oldum mudahale sırasında bı sorunmu olustu bu sekılde bı surece gırdım ,kendısı anlattıklarımın bu ıslemle ilgisi olmadıgını soyluyor gercekten soyledıgı dogrumu yoksa bana yanlıs mı ıslem mı yapıldı bu cumartesı kontrole gıdıcem ama sıze sormak ıstedım lutfen bılgı verın lutfennnnnnn

    CEVAP:
    Merhabalar , Kızlık zarı onarımı cerrahi bir müdahaledir.. adet kanamanızın şiddetli olmasının sebebi ise hormonal nedenle olabilir.. kanamanızın olduğu tarih adet gününüze denk geliyorsa yapılan müdahaleden kaynaklı değildir.net bir bilgi için muayene olmanız gerekmektedir..

  21. sule diyor ki:

    bu arada doktorum bana sadece akıntım oldugu ıcın ılac verdı bırde agrı kesıcı agrım olursa ıstedıgın bı ılacı ıç dedı ve yorumlarınızı okudum pansuman ıhmal etmeyın demıssınız bana bu sekılde bılgı verılmedı acaba mıkrop kapmıs olabılırmıyım kanamamın regl donemınde bu kadar yogun olması ne olabılır???lutfen zor durumdayımmm doktorum bu konuda cok rahat ben panık halındeyım ne yapmam gerekır

    CEVAP:

    Merhabalar , Kızlık zarı onarımı cerrahi bir müdahaledir.. adet kanamanızın şiddetli olmasının sebebi ise hormonal nedenle olabilir.. kanamanızın olduğu tarih adet gününüze denk geliyorsa yapılan müdahaleden kaynaklı değildir.net bir bilgi için muayene olmanız gerekmektedir..

  22. alara diyor ki:

    merhabalar….ben kızlık zarımı diktirmek istiyorum bunun maliyetinin ne kadar olduğunu öğrenmek istiyorum mail olarak bana geri dönerseniz sevinirim….en kısa sürede görüşmek dileği ile

    CEVAP:

    Merhabalar , kızlık zarı dikimini kalıcı yöntem de dediğimiz fleb kaldırma tekniği ile yapmaktayım. Bu en çok tercih edilen ve uygulanan en garantili yöntemdir. İşlem sonrası kızlık zarı eski halini alacaktır ve ne zaman ilişki olursa olsun ilk ilişki ile kanama meydana gelecektir . Kızlık zarı dikimi sonrası hasta hemen evine gidebilir ve normal günlük hayatına devam edebilir. Sadece ilk 1 hafta boyunca spor, bisiklete binme, aerobik gibi bacaklarınızın aşırı açılmasına neden olabilecek aktivitelerden uzak durmanız gerekmekte.
    Ameliyat sonrası hastalarımızın 1-2 gün dinlenmesini öneriyoruz …. vajen temız bır ortam olmadıgından mutlaka mudahale sonrası hastamı 1 yada 2 kez kontrole cağırmaktayım kontrollerde ıyılesmenın tamamlanıp tamamlanmadıgı takıp edılır ve gerekirse tekrar hasta kontrole çağırılır..
    Müdahale aynı gün içerisinde yapılabilmektedir.. Müdahale sırasında veya müdahale sonrası ağrı vs olmayacaktır…

  23. gamze diyor ki:

    hocam 1yıl once tecavüze ugradım kızlıık zarımı kalıcı olarak diktirmek istiyorum kalıcı kızlık zarını diktirince bir problem olur mu? yani evlenene kadar ilişkiye girmezsem yada herhangi birşey olmazsa bozulmaz dimi nedense cok korkuyorum nedenını bılmıyorum ama şuan bile arkadasımın adına bu mesajı yolluyorum umarım en kısa zamanda cevap alabilirim şimdiden tesekkurler

    CEVAP:

    Merhabalar , kızlık zarı dikimini kalıcı yöntem de dediğimiz fleb kaldırma tekniği ile yapmaktayım. Bu en çok tercih edilen ve uygulanan en garantili yöntemdir. İşlem sonrası kızlık zarı eski halini alacaktır ve ne zaman ilişki olursa olsun ilk ilişki ile kanama meydana gelecektir . Kızlık zarı dikimi sonrası hasta hemen evine gidebilir ve normal günlük hayatına devam edebilir. Sadece ilk 1 hafta boyunca spor, bisiklete binme, aerobik gibi bacaklarınızın aşırı açılmasına neden olabilecek aktivitelerden uzak durmanız gerekmekte.
    Ameliyat sonrası hastalarımızın 1-2 gün dinlenmesini öneriyoruz …. vajen temız bır ortam olmadıgından mutlaka mudahale sonrası hastamı 1 yada 2 kez kontrole cağırmaktayım kontrollerde ıyılesmenın tamamlanıp tamamlanmadıgı takıp edılır ve gerekirse tekrar hasta kontrole çağırılır..
    Müdahale aynı gün içerisinde yapılabilmektedir.. Müdahale sırasında veya müdahale sonrası ağrı vs olmayacaktır…

  24. cren diyor ki:

    merhaba ben bundan 2 sene once bırıyle bırlıkte olmustum ılkınde kanamam oldu baya bır sonrasında bıdaha hıc bısey olmadı ve sımdı ben dıktırmek ıstıyorum fakat aılemın haberı olmadan ve ılerde evlendıgımde ılk gecede anlasılmamasını ıstıyorum bunun ıcın en kalıcı yontem sanırım yorumlardada soyledıgınız yontem fakat ben herhangı bı rıskı olup olmadıgını bılmıyorum bu yuzdende tedırgınım dıktırdıkten sonra hemen yuruyebılıcekmıyım adet durumunda herhangı bı degısıklık olucakmı bunları merak edıyorum. bırde bana ucretı maıl olarak belırtırsenız cok sevınırım karsıda oturuyorum burdan oraya gelmem bıraz zor olucak o yuzden sımdıden maıl olarak soylersenız cok sevınırım. cok tesekkurler burcu hanım

    CEVAP:

    Merhabalar , kızlık zarı dikimini kalıcı yöntem de dediğimiz fleb kaldırma tekniği ile yapmaktayım. Bu en çok tercih edilen ve uygulanan en garantili yöntemdir. İşlem sonrası kızlık zarı eski halini alacaktır ve ne zaman ilişki olursa olsun ilk ilişki ile kanama meydana gelecektir . Kızlık zarı dikimi sonrası hasta hemen evine gidebilir ve normal günlük hayatına devam edebilir. Sadece ilk 1 hafta boyunca spor, bisiklete binme, aerobik gibi bacaklarınızın aşırı açılmasına neden olabilecek aktivitelerden uzak durmanız gerekmekte.
    Ameliyat sonrası hastalarımızın 1-2 gün dinlenmesini öneriyoruz …. vajen temız bır ortam olmadıgından mutlaka mudahale sonrası hastamı 1 yada 2 kez kontrole cağırmaktayım kontrollerde ıyılesmenın tamamlanıp tamamlanmadıgı takıp edılır ve gerekirse tekrar hasta kontrole çağırılır..
    Müdahale aynı gün içerisinde yapılabilmektedir.. Müdahale sırasında veya müdahale sonrası ağrı vs olmayacaktır…

  25. Ganze diyor ki:

    İyi günler doktor hanım ..

    Benım sorum şu ; Ben erkek arkadasımla oral yollardan ilişki yaşıyorduk.. Çok kayganlaşmadan dolayı partnerimin penisi vajinama girdi .. Ve hemen kanama oldu tabi hemen geri çıktı girdiği gibi .. aradan 4 5 gun geçti moralim çok bozk . Ben 1 Ay sonra kalıcı kızlık zarı yaptırsam 4-5 yıl sonra evlilik zamanım geldiğinde bir sorun olurmu kanama olurmu yine ? Ben bu ameliyatı ayrıca 3 ay sonra yaptırsam bir sorun teşkil edermi hiç ilişkiye girmeyeceğim tabi … Doru durust bişeyde olmadı zaten ..

    CEVAP:

    Merhabalar , kızlık zarı dikimini kalıcı yöntem de dediğimiz fleb kaldırma tekniği ile yapmaktayım. Bu en çok tercih edilen ve uygulanan en garantili yöntemdir. İşlem sonrası kızlık zarı eski halini alacaktır ve ne zaman ilişki olursa olsun ilk ilişki ile kanama meydana gelecektir . Kızlık zarı dikimi sonrası hasta hemen evine gidebilir ve normal günlük hayatına devam edebilir. Sadece ilk 1 hafta boyunca spor, bisiklete binme, aerobik gibi bacaklarınızın aşırı açılmasına neden olabilecek aktivitelerden uzak durmanız gerekmekte.
    Ameliyat sonrası hastalarımızın 1-2 gün dinlenmesini öneriyoruz vajen temız bır ortam olmadıgından mutlaka mudahale sonrası hastamı 1 yada 2 kez kontrole cağırmaktayım kontrollerde ıyılesmenın tamamlanıp tamamlanmadıgı takıp edılır ve gerekirse tekrar hasta kontrole çağırılır..
    Müdahale aynı gün içerisinde yapılabilmektedir.. Müdahale sırasında veya müdahale sonrası ağrı vs olmayacaktır…

  26. sıla diyor ki:

    merhabalar, sıze bır sorum olucak .kızlık zarı dıkıltıkten sonra eger suan ıcın evlılık durumu yoksa ıslemden sonra tekrardan zaman ıcerısınde esneme yaparmı.yanı tekrar bı ısleme gerek kalırmı. dıyelımkı bu ay dıktırmek ıcın geldım sıze 5 yıl sonra evlendım .o gecen surecte esneme olup dıkılen yerde degısıklık olurmu?yardımcı olursanız sevınırım tesekkurler

    CEVAP:

    Merhabalar , belırttıgınız durum vajenın yapısına baglı olarak olusabılır , bu yuzden ıyılesme sonrasıda da mutlaka suphelı durumlarda hasta kontrole cagırılmaktadır…

  27. derya diyor ki:

    Merhabalar Burcu hocam, ben bundan 3 hafta önce ankarada kızlık zarımı diktirdim. Doktor başarılı olduğunu söyledi. 9 gün sonra duş aldım, duştan sonra 4 gün süresince devam eden kanamalarım oldu . Bu durumda benim işlemim başarısız mı oldu? Yardımcı olursanız çok sevinirim .

    CEVAP:

    Merhabalar , Herhangi bir şüpheniz varsa müdahaleninizi yapan doktorunuza kontrolünüzün yapılması için gitmenizi öneririm..

  28. mutsuz diyor ki:

    merhaba hocam,ben bundan 2 sene önce yüzeysel sevişirken erkek arkadaşımın penisi vajinama girdi.o gün reglm bitmişti ama damla damla kan geliyordu.lawaboya gittim hemen ve yine damla kan gördüm.erkek arkadaşımdan ayrıldım ve başkasıyla birlikte oldum.kan gelmedi.bana kız olmadıgımı söyledi.öyle öyle ilişkiler yaşadım ve suan nişanlıyım. diktirmek istiyorum.bozulup bozulmadığını bilmiyorum.anneminde kızlık zarı esnekmiş beni doğururken yırtılmış.acaba benim de esnekmidir ? bozulduysa da diktirebilirmiyim ? bu saatten sonra faydası olur mu? deforme olmus vajinam düzelir mi ? lütfen yardımcı olun. en kısa zamanda sizin yanınıza gelmeyi düşünüyorum adresi de aldım

    CEVAP:

    Merhabalar , kızlık zarı dikimini kalıcı yöntem de dediğimiz fleb kaldırma tekniği ile yapmaktayım. Bu en çok tercih edilen ve uygulanan en garantili yöntemdir. İşlem sonrası kızlık zarı eski halini alacaktır ve ne zaman ilişki olursa olsun ilk ilişki ile kanama meydana gelecektir . Kızlık zarı dikimi sonrası hasta hemen evine gidebilir ve normal günlük hayatına devam edebilir. Sadece ilk 1 hafta boyunca spor, bisiklete binme, aerobik gibi bacaklarınızın aşırı açılmasına neden olabilecek aktivitelerden uzak durmanız gerekmekte.

    Ameliyat sonrası hastalarımızın 1-2 gün dinlenmesini öneriyoruz …. vajen temız bır ortam olmadıgından mutlaka mudahale sonrası hastamı 1 yada 2 kez kontrole cağırmaktayım kontrollerde ıyılesmenın tamamlanıp tamamlanmadıgı takıp edılır ve gerekirse tekrar hasta kontrole çağırılır..

    Müdahale aynı gün içerisinde yapılabilmektedir.. Müdahale sırasında veya müdahale sonrası ağrı vs olmayacaktır… Aynı gün içerisinde gelip gidebilirsiniz..

  29. esra diyor ki:

    Meraba hocam , ben konyada yaşamaktayım . Geçen sene erkek arkadaşımla ilişkiye girdim kızlık zarımda yırtıldı şimdi nişanlıyım çok tutucu bir insan o da . Yani Konyada bana önerebileceğiniz bi Doktor var mıdır + Fleb yönteminin maliyeti nedir cevaplarsanız çok sevinirim

    CEVAP:

    Merhabalar , Şehir dışında tadığım bir hekim arkadaşım bulunmamaktadır.. ancak şehir dışından yada yurt dışından günü birlik gelip giden çok fazla hastam var..
    Atatürk havaalanına 10 dk , esenler otogarına 20 dk uzaklıktayız…

  30. melek diyor ki:

    merhabalar,
    Ben üç yıl önce birliktelik yaşadım şuanda fleb yöntemi işlemini gerçekleştirmek istiyorum. Üç yılın ardından eski haline gelir ve ilişki sırasında kanama oranları nedir?
    Fiyat konusunda ise mail yolu ile bir fiyat aralığı verme imkanınız varsa rica ediyorum. Önceki yorumlarınızda çok motive edicidir.
    Dikim yapıldıktan sonra en erken ilişkiye girme süresi nedir. İlginize teşekkür ederim…

    CEVAP:

    Merhabalar , Bu müdahalenin yapılmasında ki amaç ilk ilişki ile birlikte takrardan kanamanın olmasıdır.. yapılıcak alan doku durumuna göre iyileşme süreci değişmektedir..

  31. kumru diyor ki:

    merhaba hocam benim yaklaşık bir sene önce kızlık zarım bozuldu diktirmek istiyorum kalıcı şekilde fakat korkuyorum anlaşılar veya ilşkiye girerken kan gelmez diye lütfen bana yardımcı olurmusunuz fiyat aralıgını da maili me atarsanız çok sewineceğim şimdiden teşekkürler

    CEVAP:

    Merhabalar , Müdahalenin yapılmasında ki amaç ilk ilişki ile birlikte kanamanın olmasıdır.. Müdahale sonrasında hasta doktorla uyumlu olur söylenenleri yaparsa kesin ilk gecede tekrardan kanaması olacaktır.. Fiyat bilgisi için muayenehanemi arıyarak bilgi alabilirsiniz..

  32. funda diyor ki:

    sevgili hocam ben bir sene önce ilişkiye gırdım ve 6 ay sonra diktirdim doktorum kan gelır mı gelmez mı bılemem dedi bu yuzden yapılan ıslemden emın olamıyorum sızce kan gelır mı hocam yardımcı olursanız sevınırım tsk ederim…

    CEVAP:

    Merhabalar , Yapılan cerrahi müdahaleyi görmeden konuyla ilgili yorum yapmak doğru değildir..

  33. Gamze diyor ki:

    Merhaba Burcu hanim. Bir iliskim oldu. Fakat kanamam olmadi. Sanirm esnek bir kizlik zarina sahibim. Eger oyleyse flebe gerek var mi? Size flep yontemi icin gelsem ilk iliskimde kanamam olur mu. Yada ilk iliskide kanamam olmazsa doktora muayene icin esimle gittigimde esime kizlik zarimin dikildigi soylenir mi yoksa esnek bir kizlik zari var ondan kanama olmamis mi denir.

    CEVAP:

    Merhabalar , esnek kızlık zarına sahıp bayanlarda ılk ılıskı ıle kanama olması ıcın mudahale yapılabılmektedır , bunun dısında kızlık zarı esnek olan bır bayan eger daha onceden cınsel ılıskı yasadıysa vajınal bolgedekı ve kızlık zarındakı deformasyondan kısının onceden cınsel hayatının olup olmadıgı konusunda muayene sırasında bılgı verılebılır…

  34. ayşe diyor ki:

    merhaba Burcu hanım, gizlilik benim için cok önemli bu yüzden kendi kimlik bilgilerimi muayene esnasında da vermesem sizin için herhangi bi sorun olur mu?

    CEVAP:

    Merhabalar , Yapılan muayene ve müdahaleler hasta ve hekim arasındadır.. Kesinlikle 3. kişilerle paylaşılmamaktadır..

  35. aslıııı diyor ki:

    mrb hocam ben erkek arkadasımla ilişkiye giridim ve çok az kan geldi bu durumda kızlık zarım bozulmuş olurmu diktirsem ücreti nekadar olur yerinizi biliyorum her hangi bi sorun olurmu ve 18 yasında değilim 2 ayım var herhngi bi sorun olurmu beni aydınlatırsanız sevinirim.. iyigünler

    CEVAP:

    Merhabalar , vajen ıcıne bır duhul -gırıs oldugu taktırde kızlık zarı bozulur , nıtekım kanamanızın da oldugunu belırtıyorsunuz . Kızlık zarı ıle ılgılı onarım 18 yasının uzerınde ısenız sızın kendı ıstegınızle yapılabılır..

  36. deniz diyor ki:

    ücret konusunda bılgı alabılırmıyım?

    CEVAP:

    Merhabalar , Muayenehanemi arıyarak fiyat hakkında bilgi alabilirsiniz..

  37. Hst XXX diyor ki:

    merhaba hocam ben kızlık zarımı diktirmek istiyorum ama kanama olmamasndan korkuyorum kanama olma olasılığı ne kadar mesajıma cvap verırseniz sevinirm

    CEVAP:

    Merhabalar , İyileşme sürecininde hasta doktorla uyumlu olduğu sürece hiç bir sıkıntı ile karşılaşılmamaktadır..

  38. esra diyor ki:

    merhaba hocam 2 sene önce tam ilşki olmasda az miktrda bi kanamam meydana geldı hiç doktora gıtmedım yanı yırtılp yırtılmdgnı bılmıorm sıze gelmk istıyorumm ne oldugunu ögrenmk ve ona gore harket etmk istıyormm. eger yırtıldysa dıktrınce kanama kesın oluyomu.. şimdiden teskkurlr

    CEVAP:

    Merhabalar , kızlık zarınızın durumuhakkında net bır bılgı ancak muayene sonrası verılebılır..

  39. Derya diyor ki:

    Merhaba hocam ben yaklasık bir sene önce erkek arkadaşımın zoruyla ilişkye girdim şımdi onunla ewlenmek zorundayım ama ewlenmek istemiyorum sewmiyorum mutlu bir ewlilik ıçın kızlık zarımı kalıcı olarak diktirmek istiyorum ama benm ailem bni cok sıkıyo yeriniz tam olarak nerde bir kac saat icinde diktirip tek başma ewe dönebilirmiym gercekten cok zor durumdaym yardmcı olursanz cok sewinrim şimdi kzlık zarmı diktirip kısmetmi beklsem ewlendigim güne kadar kalırmı yanı iliskıye girmedigim surece bozulmazmı? Bunun ücretini,yerinizi we telefonunuzu bilmek istiyorum yardımcı olursanz gercekten cok sewınırım iyi akşamlar.

    CEVAP:

    Merhabalar , kızlık zarı dikimini kalıcı yöntem de dediğimiz fleb kaldırma tekniği ile yapmaktayım. Bu en çok tercih edilen ve uygulanan en garantili yöntemdir. İşlem sonrası kızlık zarı eski halini alacaktır ve ne zaman ilişki olursa olsun ilk ilişki ile kanama meydana gelecektir . Kızlık zarı dikimi sonrası hasta hemen evine gidebilir ve normal günlük hayatına devam edebilir. Sadece ilk 1 hafta boyunca spor, bisiklete binme, aerobik gibi bacaklarınızın aşırı açılmasına neden olabilecek aktivitelerden uzak durmanız gerekmekte.
    Ameliyat sonrası hastalarımızın 1-2 gün dinlenmesini öneriyoruz …. vajen temız bır ortam olmadıgından mutlaka mudahale sonrası hastamı 1 yada 2 kez kontrole cağırmaktayım kontrollerde ıyılesmenın tamamlanıp tamamlanmadıgı takıp edılır ve gerekirse tekrar hasta kontrole çağırılır..

    Müdahale aynı gün içerisinde yapılabilmektedir.. Müdahale sırasında veya müdahale sonrası ağrı vs olmayacaktır… Aynı gün içerisinde gelip gidebilirsiniz.

  40. kader diyor ki:

    Mrb Burcu Hn.öncelikle geniş bilgi aktarışınız ve yardımsever davranışlarınız için sizi gönülden kutluyorum.Ben 23 yaşındayım,2,5 sene önce kızlık zarımı kaybettim niaşnlımla defalarca ilişkiye girdik sonra ayrıldık.en garantili yöntem dediğiniz fleb yöntemini yaptırmak istiyorum ama ben izmirde yaşıyorum istanbula gelmem zor acaba izmirde de muayeneniz var mı? bir de dikimden sonra gelecek olan kanın rengi nandıramazlığa sorun açar mı? ayrıca fleb işleminden sonra dıştan baktığında kızlık zarının dikili olduğunu anlar mı tecrübeli bi erkek mesela? bi de gerçek kızlık zarında kan gelmesinden sonra beyaz bi burun pisliği kıvamında bi akıntı da geliyomuş bu doğru mu? tüm sorularıma cevap alırsam kararımı verip sizi aramak istiyorum.lütfen en kısa zamanda cevap verin fazla zamanım yok.iyi çalışmalar,şimdiden teşekkür ederim

    CEVAP:

    Merhabalar, fleb yontemınde vajen ıcınde bır barıyer yapılandırılmaktadır ve ılıskıye gırıldıgınde bu yapılandırılan dokunun yırtılmasıyla kanamanız olur , kızlık zarında da durum aynı sekıldedır , bır barıyerdır ve ılıskı ıle yırtılarak kanamanız olur. Kanamanın karakterı her ıkı durumda da aynıdır..

  41. duygu diyor ki:

    berhaba bende kızlık zarı tamiri yapmak istiyorum çok sordurum dayım işlem yapıldıktan sonra hemen çıkabilirmiyim hemen yaptırmak istiyorum

    CEVAP:

    Merhabalar , Müdahaleniz yaklaşık 20 dk ile yarım saat arasında sürmektedir.. Müdahale bittikten sonra bir müddet dinlendikten sonra kendinizi iyi hissettiğinizde muayenehaneden çıkabilirsiniz..

  42. garip diyor ki:

    biz erkek arkaşımla ilişkiye girdik fakat kanama olmadı dr hanım acaba zar esnek olabilirmi bu olay bi kaç defa oldu ve kanama hiç olmadı ama kadın doğum uzmanını biri muayene ettiğinde kızlık zarın yırtılır demişti ben korkuyorum acaba esnek zarmıdır dikilrmi kanama olmadığı halde teşekkür ederim iyi çalışmalar.

    CEVAP:

    Merhabalar , Kızlık zarınızın durumu ve yapısı hakkında net bir bilgi ancak muayene sonrasında verilebilir..

  43. Hasta isimsiz m diyor ki:

    merhaba hocam bende hiç yapmam dediğim hatayı yaptım ailemden arkadaşlarımdan hiç kimse bilmiyo bu konuda yapayanlızım ve gercekten psikolojim bozulmak üzere çok korkuyorum ailem öğrenmeden en kısa zamanda size gelmek istiyorum ve sunu merak ediyorum diktirdikten sonra çok uzun yıllar geçtikten sonra evlensem veya hemen evlensem yinede kanamada sorun yaşamam dimi?

    CEVAP:

    Merhabalar , İyileşme sürecinin sonrasında hastamız kontrole geldiğinde yapılan müdahale hastaya gösterilir. İyileşme tamamlandıktan sonra ilişki tarihinin önemi yoktur…

  44. Hasta MM diyor ki:

    mrb.ben 2yıl önce ilişkiye gidim.flep yöntemi ile diktimek istioum ve vajinam çok geniş daraltırmak istiyorum acaba daralmanın dogum yapmaya etkisi varmı ve daraltırmak ücreti atırımı?

    CEVAP:

    Merhabalar , Kızlık zarı onarımda yapılan daraltma işlemi vajen girişinde yapılmaktadır.. Amaç ilişki yaşandığında ilk ilişki yaşanmış gibi o darlığı ve sıkılığı hissetmektir.. Yapılan bu müdahale hiç bir şekilde daha sonra yapılacak normal doğumlara olumsuz bir etki yapmaz.. vajen daraltma ile birlikte flep ıuygulaması sadece flep uygulamasından bir miktar daha yüksektir..

  45. üniversiteli diyor ki:

    merhabalar burcu abla… ben üniversite öğrencisiyim bundan 5 yıl önce ilişkiye girdim sevgilim bunu biliyor ve benimle ilişkiye giriyor…. kızlıgımın bozuldugunu tam olarak bilemiyorum ve eger bozulduysa bunu diktirme şansım var mı aileme birşey diyemiyorum utancımdan kimsenin yüzüne bakammıyorum ne yapmam gerekiyor ne olursunuz bana yardımcı olun çok kötü durumdayım….

    CEVAP:

    Merhabalar , İçeriye bir duhul-giriş olduğunda kızlık zarı bozulacaktır.. Ancak net bir bilgi muayene sonrasında verilebilmektedir.. Cerrahi bir müdahale istenirse Kalıcı (flep) yöntem ile müdahale yapılmaktadır..

  46. GHGH diyor ki:

    merhabalar, bende Flep yontemiyle yapdirmak istiyorum ama bilmek istterdim amelyatdan sonra 1-2gun dinlendikden sonra oturmak olurmu???

    CEVAP:

    Merhabalar , mudahale sonrası ılk gun yatıp dınlenmenız ıstenır , sonrakı gunlerde yaklasık 15-20 gun kadar gunluk yasantıda bıraz daha dıkkatlı olunmalıdır.

  47. Beren diyor ki:

    Merhaba, ben 5 ay önce kadar kızlığımı kendim bozmaya çalıştım çok pişmanım, o sıralar adetim bitmek üzereydi biraz devam ediyordu. Çok utanıyorum ama soktuktan sonra kanama olmamıştı bir sure sonra adet kanaması gibi oldu, o günden sonra bir kaç kez daha denedim hiç kanama olmadı. Acaba bozulmuş mudur? :( bilgi verirseniz sevinirim teşekkürler…

    CEVAP:

    Merhabalar , Vajen içerisine bir duhul-giriş olduğunda kızlık zarı bozulacaktır.. Ancak net bir bilgi için muayene olmanız gerekmektedir..

  48. ayşe diyor ki:

    merhaba.
    dikimden sonra hastaları 1-2 gün kontrole çağırdığınızı söylemişsiniz.
    bu kontroller işlemden kaç gün sonra yapılıyor? şehir dışından geleceğim için kontrole gelmek zor olabilir.

    CEVAP:

    Merhabalar , yapılan müdahalenin durumuna göre hastami genellikle 2 adet sonrası kontrole cagirmaktayim….

  49. selaNA diyor ki:

    kızlık zarım patlak sizin yanınıza gelmeyi düşünyorum sizcee amaliyatım agrısız bir sekilde sonuçlanırmı

    CEVAP:

    Merhabalar , müdahale sırasında ve sonrasında ağrı olmamaktadır , hastanı. İstegi doğrultusunda bazı vakalarda genel anestezi ile de müdahale yapilabilmektedir….

  50. gözde diyor ki:

    hocam merhana ben arkadaşımla ilişkiye şöle girdim sürtünme yoluyla ama sonra 2 3 damla kan geldi içime girmedi sanırm çünkü çokk acı hiseetmedim sizce bozukmuyumdur o tahriş olduğunu söledi yardım edin ne olur aydında hiç bildiğiniz doktor var mı ve bu kızlık muayenesinde 100tl den fazla olur mu ve aile duyar mı özelde yardım edinn neolurr hocam

    CEVAP:

    Merhabalar , Konuyla ilgili muayene etmeden bilgi vermek mümkün değildir..

Bir Cevap Yazın


Copyright © 2010-2017 Tüm Hakları Saklıdır. | kızlık zarı dikimi