KIZLIK ZARI DİKİMİ FİYATI, Dr.Burcu Arslan Kızlık Zarı Dikimi Ücreti İstanbul | Kızlık Zarı Dikimi
Çekinmeden Arayabilirsiniz :
Jin.Op.Dr. Burcu K. Arslan
0 212 571 55 01
Bakırköy / İstanbul

Kızlık Zarı Dikimi Fiyatı

Bu yazımızda Jinekolog Operatör Doktor Burcu Kardaş Arslan sizlere kızlık zarı dikimi fiyatı , kızlık zarı dikimi fiyatları , kızlık zarı diktirme fiyatları gibi konularda bilgiler vermektedir. Kızlık zarı diktirme fiyatı merak ediyorsanız yazımızı dikkatlice okuyabilirsiniz.

kızlık zarı diktirme fiyatı

kızlık zarı dikimi fiyatı

Kızlık zarı dikimi ameliyatı da bilindiği üzere jinekolojik bir cerrahi operasyondur ve her tıbbi tedavi gibi ücrete tabidir. Bu operasyonun ücreti yani kızlık zarı dikimi fiyatı bir çok hekim tarafından tamir edilecek olan alanın genişliğine, anestezi şekline ve tekniğe göre belirlenmektedir.

Kızlık zarı mahrem bir konudur ve genellikle aile bireyleri hatta ebeveynler ile bile paylaşılmaz. Böyle durumlarda kızlık zarı dikimi işlemi yaptırmayı düşünen hastalar günümüzde internet ortamında araştırma yaparak bilgi edinmeye çalışmaktadırlar. İnternet ortamında yapılan böyle bir araştırmanın hastalara sağladığı en büyük avantaj zahmetsizce bir çok bilgiye kısa bir zamanda ulaşa bilmeleridir. Fakat böyle bir araştırma yaptığınızda forum, portal veya doktor sitelerinde bile kızlık zarı dikimi fiyatı hakkında net bir bilgi edinmeniz çok zordur.

Peki kızlık zarı dikimi fiyatı hakkında neden net bilgi edinemiyorsunuz ?

Bunun sebebi ilgili yasalar gereği hekimlerin hastaları ile bire bir iletişim kurmadan muayene ve tedavi ücretleri hakkında bilgi vermelerinin yasaklanmış olmasıdır. Aynı zamanda bu durum tıp etiğine de aykırıdır. Eğer kızlık zarı dikimi fiyatı hakkında bilgi almak istiyorsanız mutlaka işlemi yapan bir uzman hekimle bire bir iletişime geçmeniz gerekecektir. Burada bire bir iletişimden kasıt uzman hekimle telefon, e-posta ve özel mesaj ( örneğin iletişim sayfamızda yer alan mesaj kutusundan göndereceğiniz mesaj) irtibata geçmektir. Bahsedilen bu yollarla uzman bir  hekime ulaştığınızda kızlık zarı dikimi hakkında bilgi alabilirsiniz.

Fakat bu yollarla uzman hekime ulaştığınızda bile ortalama bir fiyat bilgisi edinebileceğiniz gibi hekim size büyük ihtimalle tam bir kızlık zarı dikimi fiyatı verebilmek için muayene olmaya gelmenizi önerecektir. Çünkü ancak bu şekilde hekim sizi muayene ederek kızlık zarı dikimi işlemini sizinde tercihinize göre hangi yöntem ve anestezi ile yapacağına karar verebilir ve böylece kızlık zarı dikimi fiyatı kesinleşir.

Muayene ve müdahale sonrası yapılan kontroller için ek ücret talep edilmemektedir. Kızlık zarı dikimi fiyatı öğrenmek ve dilerseniz randevu almak için 0212- 571 55 01 nolu telefondan uzman doktor Burcu K. Arslan’ın sekreteri Dilek hanım ile görüşebilirsiniz. Bu yazımızda paylaştığımız bilgilerin ilgilenenlere yardımcı olduğunu umuyoruz.

Kızlık zarı dikimi hakkında daha fazla bilgi edinmek için Kızlık Zarı Tamiri Mümkün müdür ? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.

“Kızlık Zarı Dikimi Fiyatı” için 436 cevap

  1. burcu diyor ki:

    Ben bısey sorucaktım.ben kalıcı flep yöntemı uygulatıcam en kısa zamanda gelıcem.fakat gelmeden randevu alp mı gelıcem. gelsemde ılk muayene mı olucam yanı hemen geldıgımde dıktirebilirmıyım. ayrıca cumartesı günleri acıkmısınz

    CEVAP:

    Merhabalar , Muayene ve müdahalenizi aynı anda yaptırabilirsiniz. Randevu ile çalışmaktayız. Gelmeden önce aşağıdaki iletişim numarasından randevu alabilirsiniz. Haftanın 6 günü (Pazar hariç ) çalışmaktayız.

    Geçmiş olsun dileklerimle..

  2. fatma diyor ki:

    merhabalar burcu hanım flep yöntemli kızlık zarı dikimi için yanınıza gelmek istiyorum 3 ay sonra düğünüm olacak sizden ricam geldigimde o anda muayene olabilmek için soruyorum tahmini olarak ücret bilgisi alabilir miyim hazırlıklı gelmek ve muayene sonrası işlemi yaptırmak istiyorum diğer soru cevaplarınızı okumama bakarak fiyat bilgisi vermemektesiniz biliyorum ama dediğim gibi hazırlıklı olmak adına bir an önce bu stresten kurtulmak istiyorum ….teşekürler

    CEVAP:

    Merhabalar , Kalıcı(flep) yöntemi, cerrahi bir onarımdır. iyileşme süreci ortalama 20 gün ile 1 ay arasında tamamlanmaktadır. iyileşme sürecinde doktorla uyumlu olan ve kontrollerine gelen hastalarda herhangi bir sıkıntı yaşanmamaktadır. İyileşme sonrasında süre sınırlaması yoktur istenildiği zaman beraberlik sağlandığında ilk ilişkiyle beraber kanamanız olacaktır.

    Geçmiş olsun dileklerimle..

  3. rojbin diyor ki:

    Merhabalar burcu hanım. Ben birini çok sevdm ve guvendım bircok kez ilişkiye girdik ama herhangi bi kanama meydana gelmedı . şuan bi başkasıyla sözlüyorum ve 5 6 yıl sonra evlılıgı düşünüyoruz. acaba kızlıgım bozulmusmudur? Kalıcı dikim yapıldıgın ilk gece kanama olacagı garantilimi.?

    CEVAP:

    merhabalar , Kızlık zarı vajen girişinde bir bariyerdir. o bölgeye bir duhul-giriş olduğunda kızlık zarı yırtılır ve kanamanız olur. Bu kanama bazı kızlık zarlarında kızlık zarının yapısından dolayı olmayabilir. Durumunuz hakkında bilgi için muayene olmanız gerekmektedir.

    Geçmiş olsun dileklerimle..

  4. gizem diyor ki:

    Ortalama bir fiyat öğrenebilir miyim??

  5. songul diyor ki:

    MerhAba burcu hanım ben sevgilimle bir çok kez ilişkiye girdim en son girdiğim de çok az bir miktar da kan geldi çok korkuyorum acaba kızligim bozulmuşmudur ne olur acil cevap verin çok korkuyorum

    CEVAP:

    Merhabalar , beraberlık yasandıysa kızlık zarınız bozulmustur , ancak net bır bılgı muayene sonrası verılebılır….

    Geçmiş olsun dileklerimle..

  6. cemre diyor ki:

    kızlık zarı fiyatı ne kadar taksitli yaplırmı

  7. beren diyor ki:

    erkek arkadaşımla ilişkiye girdik erkek arkadaşım orta parmagının üçte birini içine koydu adet zamanıda gelmişti sancısı vardı.acaba kızlıgım bozuldumu yoksa adetten dolayımı gelen bir kanama yardımcı olun lütfen :(

    CEVAP:

    Merhabalar , Durumunuz hakkında net bir bilgi için muayene olmanızı öneririm.

    Geçmiş olsun dileklerimle..

  8. gamze diyor ki:

    Merhaba Burcu hanım flep yontemiyle mudahale yapildiktan sonra gerginlik hissi ne zaman gecer? Ve tek bir yırtik varsa flep yapilinca zedelenmeyen diğer yerlerde zarar görür mü?

    CEVAP:

    Merhabalar , Flep genelde vajen içinde uygulanmaktadır. Bu yüzden kızlık zarınızın diğer kısımlarına zarar vermez. Gerginlik hissi ise anatomik yapınıza göre 2 ya da 4 gün kadar sürebilir.

    Geçmiş olsun dileklerimle..

  9. sudenaz diyor ki:

    merhaba burcu hanım kızlık zarı sürtünme şeklinde bozulur mu acaba yada sert bır sevişme esmasında ama çıplak değilken çok utanıyorum ama kızlık zarı muayenesi yapıyor musunuz fiyatı nedir

    CEVAP:

    merhabalar , 18 yaşının üzerinde iseniz kendi isteğiniz ile muayene olabilirsiniz

    Geçmiş olsun dileklerimle..

  10. Acil diyor ki:

    Ben sevgilimle ilişkiye girdim kendimde değildim ama kan gelmedi bozulmuş mudur acil

  11. nesibe diyor ki:

    Mrb. Ben 19 yasındayım erkek arkadasım benımle zorla bırlıkte olmaya calııstı fakat birlesme olmadı cok az gırıs oldu kanamam da olmadı, 20 kılo verdım cabalayıp suan vajina gazı sorunu var ne olabilir nedeni?

    CEVAP:

    merhabalar , Vajinal bölgenizde anatomik olarak bir bolluk olabilir. Muhtemelen şikayetiniz bundan dolayıdır. Net bir bilgi için muayene olmanızı öneririm.

    Geçmiş olsun dileklerimle..

  12. yeter diyor ki:

    Meraba bn uc aydir sevdigim insanla sozlumle iliskiye giriyorum ve bnim kanamam geldi kizligim bozuldu ve bn tiktirmek istiyorum kalici olarak bana yardimci olabilir misiniz lutfen

    CEVAP:

    Merhabalar , Kalıcı(flep) yöntemi, cerrahi bir onarımdır. iyileşme süreci ortalama 20 gün ile 1 ay arasında tamamlanmaktadır. iyileşme sürecinde doktorla uyumlu olan ve kontrollerine gelen hastalarda herhangi bir sıkıntı yaşanmamaktadır. İyileşme sonrasında süre sınırlaması yoktur istenildiği zaman beraberlik sağlandığında ilk ilişkiyle beraber kanamanız olacaktır.

    Geçmiş olsun dileklerimle..

  13. pınar diyor ki:

    23 yaşındayım bundan yaklaşık bir yıl önce beraberliğim oldu fakat hiç kanamam olmadı ve hala yok bu durum çok canımı sıktı doktora sordum elastik yada çok geride gibi birşey de söylemedi üstelik şeker hastasıyım ve bunun ameliyatını olmam gerekiyor o gün bügündür psikolojikman çöktüm bana yardımcı olmanız mümkün mü?

    CEVAP:

    Merhaba, muayenenız yapıldığında kızlık zarınızın durumu hakkında net bir bilgi verilecektir.
    Kızlık zarı onarımı 2 şekilde yapılmaktadır ;

    1. geçici yöntem beraberlik tarihinden bir kaç gün öncesinden yapılmaktadır. söylendiği süre içerisinde beraberlik sağlandığında ilk beraberlikte yine kanamanız olur.

    2. Kalıcı(flep) yöntem ise, cerrahi bir onarımdır. iyileşme süreci ortalama 20 gün ile 1 ay arasında tamamlanmaktadır. iyileşme sürecinde doktorla uyumlu olan ve kontrollerine gelen hastalarda herhangi bir sıkıntı yaşanmamaktadır. İyileşme sonrasında süre sınırlaması yoktur istenildiği zaman beraberlik sağlandığında ilk ilişkiyle beraber kanamanız olacaktır.

    Geçmiş olsun dileklerimle..

  14. Zehra diyor ki:

    Kalici yontem uygulandiginda ayni gun icinde ayaga kalkabiliyormuyuz birde bu yontemin bi suresi varmi bir yil iki yil gibi ?

    CEVAP:

    Merhabalar , Kalıcı (flep) yöntem 15/20 dakika kadar sürer, ağrılı bir operasyon değildir. Müdahale sonrasında bir müddet dinlendikten sonra muayenehaneden çıkabilir , günlük yaşantınıza devam edebilirsiniz.Yaklaşık 1 aylık iyileşme süreciniz vardır. İyileşme tamamlandıktan sonra süre sınırlaması yoktur ne zaman beraber olursanız o zaman kanamanız olacaktır.

    Geçmiş olsun dileklerimle..

  15. asel diyor ki:

    merhaba burcu hanım benim 3 yıl önce bir ilişkim oldu. şu an nişanlıyım 1 ay sonra düğünüm var. kızlık zarını diktirmek istiyorum. kalıcı için pek vaktim kalmamış. geçici olarak diktirirsem tekrar ilişkiye girdiğimde kanama olmama olasığı varmıdır ?

    CEVAP:

    Merhabalar , geçici yöntem beraberlik tarihinden bir kaç gün öncesinden yapılmaktadır. söylendiği süre içerisinde beraberlik sağlandığında ilk beraberlikte yine kanamanız olur.

    Geçmiş olsun dileklerimle..

  16. Buse diyor ki:

    merhabalar Burcu hanım. Flep yöntemiyle onarım yaptırdığımızı varsayarsak ilk birleşmede kan geleceğini söylüyorsunuz peki bu kan yapay mı olacak yoksa ilk birleşmedeki kan gibi pembemsi mi olacak? tutucu bir aile o kanın yapay olduğunu anlar mı ? bir de ilk birleşmeden sonra denize ya da havuza girdiğimizde enfeksiyon kapma olasılığımız var mı ? şimdiden teşekkür ederim

    CEVAP:

    Merhabalar , Yapılan müdahale cerrahi bir müdahale olup ilişki ile oradaki dokuların yırtılması sonucu kızlık zarının yırtılması gibi kanama görülür.

    Geçmiş olsun dileklerimle..

  17. merve diyor ki:

    meraba benim kzılık zarım esnek yapıdaymış düğünümden 1 hafta önce diktirmek istiyorum eşimin bana tamamen güvenmesi için kanama mutlaka olurmu ne kadar bi kanama olur

    CEVAP:

    Merhabalar, bahsettiğiniz yöntem geçici yöntemdir. Kızlık zarınızın daha önceki ilk ilişkinizde kanamamasının bir önemi yoktur, müdahale sonrası ilk ilişkinizde mutlaka kanamanız olur.

    Geçmiş olsun dileklerimle..

  18. ceren diyor ki:

    merhaba burcu hanım kalıcı(flep)yöntemiyle kızlık zarının dikildigi anlaşılıyormu peki.teşekkürler

    CEVAP:

    Merhaba, yapılann mudahalenın amacı ilk ilişki ile kanama olması ve karşı tarafın müdahale yapıldığını anlamamasıdır.

    Geçmiş olsun dileklerimle..

  19. burcu diyor ki:

    2 sene öncesinde bir ilişkim oldu ama bitti, 19 yaşındayım şimdiki sevgilim 2 yıldır hayatımda ve artık bir şeyler olmasını istiyor. Bende istiyorum fakat kızlığım yok. Bu bizim için çok fazla sorun yaratacak ciddi düşünüyoruz çünkü. Geçici kızlık zarı dikimi fiyatları ne kadar ? Bilgi verebilirmisiniz ?

    CEVAP:

    Merhabalar, geçici yöntem beraberlik tarihinden bir kaç gün öncesinden yapılmaktadır. söylendiği süre içerisinde beraberlik sağlandığında ilk beraberlikte yine kanamanız olur.

    Geçmiş olsun dileklerimle..

  20. ayşe diyor ki:

    Ya ben dikim yaptıracama ama uzak bir yerden gelecem kaç gün sonra dönebilirim geri

    CEVAP:

    Merhabalar , Günü birlik aynı gün içerisinde gelip tekrar dönebilirsiniz , yolculuk yapmanızda herhangi bir sıkıntı olmaz.

    Geçmiş olsun dileklerimle..

  21. leyla diyor ki:

    Merhaba. 5 ay önce ilk defa erkek arkadaşımla ilişkiye girdim ve sert ilk şey olması nedeniyle çok kan aktı. Hatta böyle parça şeklinde şeklinde şeyler çıktı. Kanama durmayınca hastaneye gittik ve saat 5 yönünde yırtık varmış uç taraftan cerrahi bir operasyon olmadan 2 dikiş atıldı. Sonrasında yarını taburcu edildim. Ancak 2-3 gün daha az da olsa kan geldi bunun sebebi nedir? Ve ben tekrar diktirmek istiyorum. Anlaşılmasını istemiyorum ve o yapıldıktan sonra tekrar ilişkide kanama olur mu? Ve dikimden ne kadar sonra normalce davranmaya başlayabilirim?

    CEVAP:

    Merhabalar, kızlık zarı onarımı 2 şekilde yapılmaktadır ;

    1. geçici yöntem beraberlik tarihinden bir kaç gün öncesinden yapılmaktadır. söylendiği süre içerisinde beraberlik sağlandığında ilk beraberlikte yine kanamanız olur.

    2. Kalıcı(flep) yöntem ise, cerrahi bir onarımdır. iyileşme süreci ortalama 20 gün ile 1 ay arasında tamamlanmaktadır. iyileşme sürecinde doktorla uyumlu olan ve kontrollerine gelen hastalarda herhangi bir sıkıntı yaşanmamaktadır. İyileşme sonrasında süre sınırlaması yoktur istenildiği zaman beraberlik sağlandığında ilk ilişkiyle beraber kanamanız olacaktır.

    Geçmiş olsun dileklerimle..

  22. öykü diyor ki:

    Erkek arkadaşımla birlikte oldum kanamam olmadı ama erkek arkadaşım oldugunu söyledi 18. Yaşımı doldurduk kızlıgımı kalıcı olarak diktirmek istiyorum bir bilgi verirseniz sevinirim korkuyorum. Ve bir sekilde size ulasa bilirmiyim çok korkuyorum vede aylemin duymasını istemiyorum nsl yapabiliriz..

    CEVAP:

    Merhabalar, kızlık zarı onarımı 2 şekilde yapılmaktadır ;

    1. geçici yöntem beraberlik tarihinden bir kaç gün öncesinden yapılmaktadır. söylendiği süre içerisinde beraberlik sağlandığında ilk beraberlikte yine kanamanız olur.

    2. Kalıcı(flep) yöntem ise, cerrahi bir onarımdır. iyileşme süreci ortalama 20 gün ile 1 ay arasında tamamlanmaktadır. iyileşme sürecinde doktorla uyumlu olan ve kontrollerine gelen hastalarda herhangi bir sıkıntı yaşanmamaktadır. İyileşme sonrasında süre sınırlaması yoktur istenildiği zaman beraberlik sağlandığında ilk ilişkiyle beraber kanamanız olacaktır.

    Geçmiş olsun dileklerimle..

  23. sema diyor ki:

    merhaba benım sıze bır sorum olacak. benım erkek arkadasımla bır bırlıktelıgım yok fakat elıyle vajınamı ellerken bıraz agrı hıssetım cok ıcerı gırmedı emınım eve geldıgımde pembe bır sıvı geldıgını gordum yaklasık 2 saat sonrada adet oldum bu kanama adet oldugum ıcınmıdır bır bılgı alabılırmıyım. Kızlık zarım yırtıldı dıye korkuyorum.

    CEVAP:

    Merhaba, kızlık zarınızın durumu hakkında bilgi ancak muayene sonrası verilebilir.

    Geçmiş olsun dileklerimle..

  24. Cansu diyor ki:

    Erkek arkadaşımın zorlamasıyla ilişki tarzında bi yakınlasmamız oldu fakat tam olarak girdigini hissetmedim ertesi sabah 1damla kan vardı iç çamaşırımda kızlık zarım bozulmusmıdur artık kafayı yemek üzereyim

    CEVAP:

    Merhaba, durumunuz hakkında net bir bilgi ancak muayene sonrası verilebilir.

    Geçmiş olsun dileklerimle..

  25. aysecan diyor ki:

    Fleb yontemi ile dikimde bayiltarakmi yapiyorsun bayiltmadan mi

  26. sevda diyor ki:

    Fleb yontemi ile dikimde bayiltarak mi yapiyorsun bayiltmadanmi

    CEVAP:

    Merhaba, her iki şekilde de müdahaleniz yapılabilir.

    Geçmiş olsun dileklerimle..

  27. Gamze diyor ki:

    Merhabalar, Ben gecici yontemle kizlik zari dikimi yaptirmak istiyorum yaklasik 5 yildir duzenli iliskim var ve kurtaj yaptirdim yine de dikim basarili olur mu ?

    CEVAP:

    Merhabalar , Kürtaj işlemi uygulanmış hastalarımıza da kalıcı (flep) yöntemi ile müdahale yapılmasında herhangi bir sakıncası yoktur. Sadece aktif cinsel hayata bağlı olarak vajen giriş kısmında daraltma operasyonu uygulanması uygun olur. Bu şekilde ilk geceki gibi zorlanarak beraberlik olması sağlanmaktadır.

    Geçmiş olsun dileklerimle..

  28. esra diyor ki:

    Kliniğiniz mi var yoksa muayenehane mi? Flep yönteminde fiyatlar neler?

  29. umay diyor ki:

    merhabalar burcu hanım ben 18 yaşındayım tek başıma gelip böyle bir operasyon geçirme imkanım var mı?

    CEVAP:

    Merhabalar , 18 yaşını doldurmuş hastalar kendi isteği ile muayene ya da müdahale olabilirsiniz.

    Geçmiş olsun dileklerimle..

  30. nafiye diyor ki:

    merhaba ben kalıcı olarak diktirmek istiyorum bunun için diktirdikten sonra tekrar gelmek gibi birşey varmı yoksa dikimden sonra herşey bitiyormu

    CEVAP:

    Merhabalar, kızlık zarı onarımı 2 şekilde yapılmaktadır ;

    1. geçici yöntem beraberlik tarihinden bir kaç gün öncesinden yapılmaktadır. söylendiği süre içerisinde beraberlik sağlandığında ilk beraberlikte yine kanamanız olur.Bunun için kontrole gelmenize gerek yoktur.

    2. Kalıcı(flep) yöntem ise, cerrahi bir onarımdır. iyileşme süreci ortalama 20 gün ile 1 ay arasında tamamlanmaktadır. iyileşme sürecinde doktorla uyumlu olan ve kontrollerine gelen hastalarda herhangi bir sıkıntı yaşanmamaktadır.1 ayın sonunda hasta kontrole çağrılmaktadır. İyileşme sonrasında süre sınırlaması yoktur istenildiği zaman beraberlik sağlandığında ilk ilişkiyle beraber kanamanız olacaktır.

    Geçmiş olsun dileklerimle..

  31. sevda diyor ki:

    Merhabalar burcu hanim benim sorum su 18 yasindayim kizligimin bozulup bozylmadini bilmiyorum oraya gelip hem muayene edip anlasak bozulmussada diktirebiliyor muyuz ayrica fiyatini nerden ogrenebilirim?

    CEVAP:

    Merhabalar , Muayene olduğunuzda bakire olup olmadığınızın bilgisi verilir. Eğer bakire değilseniz ve bu konu ile ilgili bir müdahale istiyorsanız müdahaleniz de yapılabilir.

    Geçmiş olsun dileklerimle..

  32. ayse diyor ki:

    Genital sigil tedavisi gormus birine kalici dikim flep yapilabilir mi

    CEVAP:

    Merhabalar , Flep yönteminin uygulanmasında herhangi bir sıkıntı olmaz.

    Geçmiş olsun dileklerimle..

  33. ece diyor ki:

    Merhaba. Benim 5 yil oncesinde bi beraberlgm oldu ve kan gelmedi hic acida duymadim. Simdi aceba esnek oldugu icin mi kanama olmadi. Diktirmek istyrm ve yine kanama olmazsa hastaneye gttigmzde anlasilirmi birde kliniginzde daraltma ameliyatida yapiyormsnz. Tesekkrler

    CEVAP:

    Merhabalar , Kızlık zarı ile ilgili bir onarım yapıldığında amaç kanamanın olmasıdır. Daha önceki ilişkinizde kanamanızın olup olmaması önemli değildir. Gerekli durumlarda flep yöntemi uygulanırken daraltma işlemi de uygulanmaktadır.

    Geçmiş olsun dileklerimle..

  34. ayşenur diyor ki:

    Ben kızlık zarımı diktirmek istiyorum ve size nasıl ulaşabilirim gelmem için

    CEVAP:

    Randevu ve daha fazla bigi için 0212 571 55 01 nolu tel. dan sekreterim Dilek hanım ile görüşebilirsiniz …

    Geçmiş olsun dileklerimle..

    Jin.Op.Dr.Burcu Kardaş Arslan

    Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı
    Zeytinlik mah.Fişekhane cad.
    Aker işhanı No 18 daire 3
    (Carousel Alışveriş Merkezi Mango kapısı karşısı)
    Bakırköy / İstanbul

    Tel: 0212 571 55 01

  35. Zehra diyor ki:

    Merhabalar flep yöntemle diktiridiğim zaman Bi kaç yıl sonra ilişki de kanama olur mu

    CEVAP:

    Merhaba, ıyıleşme tamamlandıktan sonra surecın önemi yoktur.

    Geçmiş olsun dileklerimle..

  36. melek diyor ki:

    kaliici flep yonteminde o yirmi gun boyunca yururken hareket ederken skinti oluyor mu . Ben dustum ve kanamam oldu ailem hayatta inanmaz dustugume napicammm

    CEVAP:

    merhabalar , İyileşme sürecinde günlük yaşantınızda ki hareketlerinize dikkat etmeniz gerekiyor. Aktif spor yapmayın , bacaklarınızı açacak ani ters hareketlerde bulunmayın istiyoruz.

    Geçmiş olsun dileklerimle..

Bir Cevap Yazın


Copyright © 2010-2017 Tüm Hakları Saklıdır. | kızlık zarı dikimi