kızlık zarı dikilir mi | Kızlık Zarı Dikimi
Çekinmeden Arayabilirsiniz :
Jin.Op.Dr. Burcu K. Arslan
0 212 571 55 01
Bakırköy / İstanbul

Kızlık Zarı Dikilir mi?

Evet, kızlık zarı cerrahi olarak dikililebilir.

“Kızlık Zarı Dikilir mi?” için 119 cevap

  1. burcu diyor ki:

    cevabınız için tşk ederim.. esnek olan kızlık zarlarında da bu müdahale sonrası kanama oluşabiliyor yani öyle mi? ama öğrenmek istediğim, bi müdahale yapılmadan, bu tür esnek zarlarda, dr muayenesiyle ilişkiye girilip girilmediği anlaşılıyor mu? yani şu an bir uzmana gitsem bunu anlayabilir mi?

    CEVAP:

    Merhabalar , esnek bır kızlık zarına sahıp olsanız da yasanan cınsel ılıskılerden dolayı vajınal bolgede olusan deformasyonlardan dolayı muayene yapıldıgında bu durum uzman bır hekım tarafından rahatlıkla anlasılır…

  2. melek diyor ki:

    merhaba ben 20 yaşımdayım ve erkek arkadaşımla yaklaşık 8 yada 9 kez ilişkiye girdim ve ayrılmak zorunda kaldık sizce bu dikim den sonuç alabilir miyim birde uzun süreki ve kısa süreli dikimler varmış açıklar mısın lütfen

    CEVAP:

    Merhabalar , kızlık zarı dikimini kalıcı yöntem de dediğimiz fleb kaldırma tekniği ile yapmaktayım. İşlem sonrası ne zaman ilişki olursa olsun ilk ilişki ile kanama meydana gelecektir . Kızlık zarı dikimi sonrası hasta hemen evine gidebilir ve normal günlük hayatına devam edebilir. Sadece ilk 1 hafta boyunca spor, bisiklete binme, aerobik gibi bacaklarınızın aşırı açılmasına neden olabilecek aktivitelerden uzak durmanız gerekmekte.

    Ameliyat sonrası hastalarımızın 1-2 gün dinlenmesini öneriyoruz …. vajen temız bır ortam olmadıgından mutlaka mudahale sonrası hastamı 1 yada 2 kez kontrole cağırmaktayım kontrollerde ıyılesmenın tamamlanıp tamamlanmadıgı takıp edılır ve gerekirse tekrar hasta kontrole çağırılır..
    Müdahale aynı gün içerisinde yapılabilmektedir.. Müdahale sırasında veya müdahale sonrası ağrı vs olmayacaktır… Aynı gün içerisinde gelip gidebilirsiniz.

    Bunun dısında mudahale bırde gecıcı yontem ılede yapılabılmektedır , bu teknıkte de ılıskıden bırkac gun once hastanın mudahalesı yapılır ve hasta soyledıgı tarıhlerde ılıskı yasadıgında kızlık zarı kanaması olur …

  3. nehir diyor ki:

    iyi günler burcu hanım ben 3 kez kürtaj oldum bu durumda kızlık zarı dikimi mümkünmü ve vajina daraltma

    CEVAP:

    Merhabalar , flep yontemı uygulanabılır ancak eger gecırılmıs gebelık ve mudahalelerden dolayı vajınal bır bolluk fark edılırse vajen gırısınde daraltma yapmakta gerekebılır…

  4. yaprak diyor ki:

    slm ben bi hata yaptigimi anladim istemedigim kisiyle iliskiye girdim ve suan cok pismaniim acaba kizlik zarim dikilebilirmi ve kac gun surer kac gun hastanede kalmaliyim acaba ve her hastanede yaparlarmi ben yurk disinda kaliyrm oyuzden soruyrm ve kizlik zari dikdirmenin yan etkileri varmidir kimse bilsin istemiyrm cunkisaygilarimla

    CEVAP:

    Merhabalar , Kızlık zarı onarımı kalıcı ve geçici olarak 2 yöntemle yapılmaktadır..Geçici bir müdahale istenirse beraberlikten bir kaç gün öncesinden gelip işlem yaptırabilirsiniz..

    Kalıcı (flep) yöntem için iyileşme süreciniz takip edilir .. İyileşme süreciniz 20 gün ile 1 ay arasında gerçekleşir… İyileşme tamamlandıktan sonra süre sınırlaması yoktur ,istenildiği zaman beraberlik yaşanabilir..

  5. kader diyor ki:

    Mrb Burcu Hn.öncelikle geniş bilgi aktarışınız ve yardımsever davranışlarınız için sizi gönülden kutluyorum.Ben 23 yaşındayım,2,5 sene önce kızlık zarımı kaybettim niaşnlımla defalarca ilişkiye girdik sonra ayrıldık.en garantili yöntem dediğiniz fleb yöntemini yaptırmak istiyorum ama ben izmirde yaşıyorum istanbula gelmem zor acaba izmirde de muayeneniz var mı? bir de dikimden sonra gelecek olan kanın rengi nandıramazlığa sorun açar mı? ayrıca fleb işleminden sonra dıştan baktığında kızlık zarının dikili olduğunu anlar mı tecrübeli bi erkek mesela? bi de gerçek kızlık zarında kan gelmesinden sonra beyaz bi burun pisliği kıvamında bi akıntı da geliyomuş bu doğru mu? tüm sorularıma cevap alırsam kararımı verip sizi aramak istiyorum.lütfen en kısa zamanda cevap verin fazla zamanım yok.iyi çalışmalar,şimdiden teşekkür ederim..

    CEVAP:

    Merhabalar, fleb yontemınde vajen ıcınde bır barıyer yapılandırılmaktadır ve ılıskıye gırıldıgınde bu yapılandırılan dokunun yırtılmasıyla kanamanız olur , kızlık zarında da durum aynı sekıldedır , bır barıyerdır ve ılıskı ıle yırtılarak kanamanız olur. Kanamanın karakterı her ıkı durumda da aynıdır..

  6. kader diyor ki:

    Bildiğiniz üzere orjinal kızlık zarında dıştan bakıldğında bi et parçası görünüyor.fleb yöntemi yapıldıktan sonra dışarıdan bakıldığında da orjinal kızlık zarı gibi görünür değil mi? ve gelen kanın rengi de orjinalinde ki gibi olur mu doktor hanım?

    CEVAP:

    merhabalar , kızlık zarı onarımı yapıldıgında ılıskı ıle gelen kanama kızlık zarı yırtılması ıle aynı karakterdedır..

  7. Canan diyor ki:

    Merhaba burcu Hanim bilgi almak istiyorum sizden ben eski sevgilimle iliskiye girdim ve beni bıraktı.sonra nisanlandim evlenicem icinde geçici uç günlük kızlik zarı işleminden yaptırdım fakat ben eski sevgilimin evlenme yapma demesi üzerine Nisan’ı attım .tekrar iliskimiz oldu onunla ama o darbeyi yaptı ve evlendi başkasıyla eğer evlenmeyi düşünürsem tekrar dikim olabilirmi sizce yani bi kere dikilen ve yirtilan kızlik zarı tekrar tamir edilirmi.dikim işlemini yapan doktor bana o bölgemin Cok zedelenmiş olduğunu söyledi ama kanama oldu dikildiktn sonra yiprandigi halde dikilirmi – daraltma işlemi uygulanirmi-ve bunların üstüne cocuğum olurmu sizce lütfen bana donun Cok teşekkür ederim şimdiden sagolun

    CEVAP:

    merhabalar , Öncelikle muayeneniz yapılmakta muayene sırasında belirttiğiniz şekilde bolluk veya doku kaybı görülürse ona göre daha farklı müdahaleler yapılabilmektedir.. Her 2 yöntemde de amaç ilk ilişki ile birlikte kanamanın olmasıdır.. Durumunuza göre her iki müdahalede uygulabilmektedir..

  8. hilal diyor ki:

    aile izni gerekiyor mu dikim icin

    CEVAP:

    Merhabalar , 18 yaşından büyük iseniz kendi isteğiniz ile muayene olabilirsiniz..

  9. zeynep diyor ki:

    merhabalar nasilsiniz ?ben bir soru sormak istiyiyorum .Ben eski arkadasimla 1 yil bundan once beraber olduk amma sonra ayrildik.Simdi ben nisanliyim duyunume 1-2 ay kaldi nasil yapa bilirim simdidenmi gidib yaptirmak iyi olur yoksa duyune 1-2 gun kalmis.Lutfen amma imkan olursa mail adresime yazsaniz cok sevinirim lutfen.

    CEVAP:

    Merhabalar , Muayene olursanız doku durumunuza göre hangi yöntemle müdahale yapılmasının sizin için en uygunu olacağı konusunda bir bilgi verilebilir..

  10. sare diyor ki:

    merhaba doktor hanım.yaklaşık 3 ay önce fleb kaldırma operasyonu geçirdim..merak ettiğim konu ilişki sırasında kan gelmezse ve muayeneye gitmek zorunda kalırsam doktor bu operasyonu geçirdiğimi anlayabilir mi?Yoksa ilişki sırasında kızlık zarımın yırtıldığını mı düşünür?cevap yazarsanız çok sevinirim..

    CEVAP:

    Merhabalar , iyileşme döneminin sonunda mutlaka hastanın kontrolü yapılmaktadır , bu sekilde iyileşme ile ilgili bir sıkıntı varsa telafi yapilabilmektedir ve kimsenin aklında kanama ile ilgili bir sorun olup olmayacağı konusunda soru işareti olmamaktadır….

  11. Hasta diyor ki:

    mrb ben size bi konu hakkında danısacaktım ben uzun bi süredir erkek arkadasımla birlikte oluyorum ilk birlikte oldugumuzda kan gelmedi ve erkek arkadasım bana kızlık zarımın esnek olabilecegını söylemişti. bu dogrumu bimiyorum ama esnek zar dıkılırmı ?

    CEVAP:

    Merhabalar , Esnek kızlık zarılarınada cerrahi olarak müdahale yapıldığında ilk ilişki ile birlikte tekrardan kanama olması sağlanmaktadır..

  12. adem diyor ki:

    mrb bn kız arkadasmla uc defa ılskıye gırdım ama her hangı bı kanama olmadı nden kız arkadasım ben kızım hala dıyo. bız ayrıldık sımdı kucuk bı kanama oldu bız mı fark etmedık dıye dusunuyorum ılerde evlenecegı kısı kanama olmadıgı zaman doktora goturur se onceden ılıskıye gırdıgı anlasılır mı lutfen bı cevap beklıyorum

    CEVAP:

    Merhabalar , Kızlık zarı ilk ilişki ile birlikte yırtılır ve kanama olur.. Kanama kızlık zarının yapısına göre değişebilir.. Esnek kızlık zarlarında kanama olmaz , ince kızlık zarlarında kanama farkedilmeyebilir..Yani Kız arkadaşınızın durumu hakkında bilgi sadece muayene sonrasında verilebilir..

  13. adem diyor ki:

    benı cevapsız bırakmadıgınız ıcıncok tesekkur edıyorum hocam yanlız bı ufak sorum daha olacak sıze
    pekı bzulmadysa bıle onceden ılıskıye gırdıgı doktor testlerle anlasılır mı

    CEVAP:

    Merhabalar ,Vajinal bölgede deformasyon varsa muayenede cinsel hayatının olup olmadığı hakkında bilgi verilebilir..

  14. ibo diyor ki:

    iyi gunler benim bi sorum olıcaktı kız arkadaşım la ilşkiye girdim ve kan geldi ama bu kan 3 gundur suruyor kan gelmesi sebebi adaet döneminden olabilirmi acaba teşekkürler

    CEVAP:

    Merhabalar, Kızlık zarının yapısına bağlı olarak kanama bir kaç gün devam edebilir.. Net tanı için muayene olmanızı öneririm..

  15. ayşe diyor ki:

    mrb kızlık zarı dikimi evlenmeeden ne kdar önce yapılmalıdır?ve bu fleb yöntemini herkes yaptırabılıyor mu ve kadın dogum dktrlarının hepsi yapabılıyormu?baska sehırlerde muayenelerınız varmı?şimdiden teşekkür ederim

    CEVAP:

    Merhabalar , Flep yönteminde iyileşme süreci 20 gün ile 1 ay arasındadır. iyileşme tamamlandıktan sonra süre sınırlaması yoktur , istenildiği zaman birliktelik yaşanabilir..Bu konuda uzman ve deneyimli hekimin yapması işlemin başarılı olmasını sağlar .. Muayenehanemiz sadece İSTANBUL /BAKIRKÖY dedir.

  16. rüya diyor ki:

    mrb fleb yontemını uygulaıgımızda anlasılma oranı nedır?flep yontemı dısında normal kızlık zarı dıkımınde de kan gelırmı?tesekkur ederım

    CEVAP:

    Merhabalar , İlişki öncesinde uzman bir hekim tarafından muayeneniz yapıldığı taktirde müdahale yapıldığı anlaşılır.. ilişki sonrasında anlaşılması mümkün değildir..

  17. Dderkı diyor ki:

    Hocam evlenmeden once evlenecegımız kısı ve kısının aılesı bızden bekaret raporu ıstıyor mu yanı ısteyebılır mı boyle bır hakları var mı
    yada evlenmek ıcın nıkahta saglık raporu ıstıyrlar pekı bekaret raporu da ıstıyorlar mı

    CEVAP:

    Merhabalar , Bu tür kişisel bilgiler ancak sizin talebiniz doğrultusunda paylaşılabilir.. Sİz istemedikce bu şekilde bir muayene yapılamaz..

  18. Dderkı diyor ki:

    Son bır soru daha sormak ıstıyrm hocam
    mesela kızlık zarımı dıktırsem ve evlensem ılıskıye gırdıgımde cok kanama olur mu
    eger kanama cok olursa evlendıgım kısı de bnı muayeneye doktora gotururse doktorda kızlık zarımın dıkıldıgını soyler
    boyle bır sey soz konusu olabılır mı yanı dıktırdıkten sonra cok rahatsız edıcı sekılde asırı kanama olur mu

    CEVAP:

    Merhabalar , iliski oncesi uzman bir hekim tarafından muayeneniz yapıldığında müdahale yapıldığı anlaşılır …..birliktelik sonrası herhangi bir nedenden dolayı Muayene olduğunuzda müdahale yapıldığı anlaşılmaz..

  19. melek diyor ki:

    Mrb Burcu Hanim,
    Ben 19 yasindaym ve daha önce kimseyle cnsel birlikteligim olmadi.
    Fakat vajinamin şekli bozuk. Kisacasi vajina srkil bozuklugundan dolayi
    Kizlik zarinin da bozuk olup olmadigini görebilir miym ya da
    Görülebilir mi? Ve masturbasyonla birlikte bu zar yirtilir mi?
    Simdiden tesekkür ederm iyi calismalar. .

    CEVAP:

    Merhabalar , Kızlık zarınızın durumu ve yapısı hakkında muayene olursanız net bir bilgi size söylenecektir..

  20. ilayda diyor ki:

    merhabalr burcu hanım ben erkk arkdşımla bır brlıkteklık yasamadım fakat sürtünme esnasındaa kan geldıı ve kan 2 gün byunca dewam ettı kızlığım gitmiş olablrmı? ve bu flep yönetımınıı yaptırırsam ne kadar süre dayanır opersyon çok acı verırmı ve tekrardan eski halımee geri döneblirmıyım ? şimdiden teşkkrller..

    CEVAP:

    Merhabalar , Kızlık zarınızın durumu hakkında net bir bilgi ancak muayene sonrasında verilebilir. Muayene sırasında eğer kızlık zarınızla ilgili olumsuz bir durum tespit edilirse müdahale yapılabilir.. Müdahale ağrısızdır, Müdahalenin yapılma amacı ilk ilişki ile beraber kanamanın olmasıdır , ne zaman ilişkiye gireceğinizin önemi yoktur..

  21. seçil diyor ki:

    O kadar çok yazılan veya çizilen varki .Ben bir arkadaşım için yazıyorum kendisi zorla ilşkiye girdi ve şuan sölzü gibi birşey ve emin olun canı çok kıymetli ne ailesi ne birlikte olduğu kişi durumu bilmiyor flep yönetimini yapmak istiyor ve biliyoruzki bu operasyonda cerrah ve streil ortam çok önemli .Sonucta bu ameliyat gizli ve ertesi gün hatta aynı gün eve döndüğünde anlaşılmayacak birşey olması gerekmketedir.Lokal anestezi vesaire dedğiniz durumda can yanarmı ? Eve gittiğinde ailesi birşey anlarmı yani sargı aşırı ağrı veya acil doktora gitme durumu söz konusu olur mu ?

    Yanıtlarsanız çok seviniriz. ve ücret konusunda maalesef biraz sıkıntılı ve gayet zor durumda.

    Şimdiden teşekkürler.

    CEVAP:

    Merhabalar , Müdahale lokal anestezi ile yapılmaktadır. ağrılı bir müdahale değildir. müdahale sonrası hasta günlük yaşantısına kendisini koruyarak devam edebilir. Genital bölgeye direk bir travma olmadıkça herhangi bir sıkıntı yaşamaz. Hasta bilgileri hasta ve doktor arasındadır. Hastanın isteği dışında bilgiler kimseyle paylaşılmaz.

    Geçmiş olsun dileklerimle..

  22. Gamze diyor ki:

    merhaba burcu hanım ben 21 yaşındayım ve erkek arkadaşımla ilişkiye girdik ancak kanama gelmedi doktora gittim ve kızlık zarımın esnek olduğunu ve ancak doğumda patlayacağını öğrendim..size sormak istediğim esnek zar dikilir mi? dikilirse biraz abes olacak ama gerdek gecesi kanama olur mu ve olursa ne kadar kanar?? evlendiğim kişi zarımı diktirdiğimi anlar mı? teşekkürler şimdiden..

    CEVAP:

    Merhabalar , Esnek kızlık zarlarınada cerrahi müdahale uygulayarak ilk ilişki ile birlikte tekrardan kanama olması sağlanmaktadır..Müdahale yapıldığını arkadaşınızın anlaması mümkün değildir..

  23. ozge diyor ki:

    merabalar hocam geçici kızlık zarıda flep yöntemi kadar garantilimidir?

    CEVAP:

    Merhabalar , Geçici yöntemde süre önemlidir.. Müdahaleniz yapıldıktan en geç 3/4 gün içerisinde beraber olmanız gerekmektedir.. Söylenen zamanda birlikte olduğunuzda ilk ilişki ile bşirlikte kanamanız olacaktır..

  24. buket diyor ki:

    hocam merhabalar.. ben 3 yıl önce erkek arkadasımla ilişkiye gırdım ve kızlıgım bozuldu.ayrılmak durumunda kaldık ve ayrıldık. sımdı bı baskasıyla sozluyum bı kac gun once ılıskıye gırdık kız olmadıgımı bılmıyordu.kan gelmeyınce zarımın cınsının farklı olabılecegını soyledı doktora gıdelım ogrenelım dedı neden kan gelmedıgını.netten baktım 10 gun gectıkten sonra yenı yada eskı olduguna daır bısey soylenemıyormus.yanı ben muayene oldugumda sozlumden once kızlıgımın bozuldugu ortaya cıkarmı eger ortaya cıkarsa ılıskıyle mı yada masturbasyon yontemı ıle oldugu bellı olur mu sımdıden tesekkrler hocam

    CEVAP:

    Merhabalar , Muayeneniz yapıldığında kızlık zarınızdaki ve vajinal bölgenizde ki bulgulara göre tek bir kez mi cinsel ilişkiye girdiğiniz veya cinsel hayatınızın aktif olup olmadığına dair bilgi verilebilir..

  25. aleyna diyor ki:

    Merhabal ben bisey sorucaktim bu dikimin yan etkileri varmidir varsa nelerdi cucuk yapmaya engellermi lutfen bu soruma cvap verin basimdan cok tahihsiz bi kaza gecti ve evlenmek istiyorum amam bu durumumu kimseye anlatamiyorum :(

    CEVAP:

    Merhabalar , Yapılan müdahale estetik olarak yapılan bir müdahaledir.. İleriki doğurganlığınıza veya cinsel hayatınıza olumsuz hiç bir etkisi yoktur..

  26. ozge diyor ki:

    hocam kızlık zarı sık sık i ilişkiye girdiğimz durumda ve sonrasnda ayrılma durumunda diktirilme imkanı varmı yoksa sadece bir kez ilk olmak şartıyla ilşkiye girildiğindemi diktirilebiliyor?

    CEVAP:

    Merhabalar , Cerrahi müdahale için ilişki sıklığının bir önemi yoktur..

  27. admin diyor ki:

    merabalar hocam birşey sormak istyrm flep yöntemi dedğinz cerrahi müdahale yapıldktan sonra kaynamamı oluyr yoksa dikilen ipler tarafındanmı kalıcı tutuluyor bu knuda bilgilendrrsenz cok memnn olurm hocam.

    CEVAP:

    Merhabalar , mudahale sonrası onarılan dokular kaynamaktadır ….

  28. Ayten diyor ki:

    kızlık zarı dikimi yaptıracağımda flep yöntemi iyi olur ancak ameliyattan sonra muayeneye gelinmeli dediniz de ben adanada yaşamaktayım ameliyattan sonra nasıl geleceğim sürekli Adanada yokmu muayeneniz ve Flep yönteminin fiyatı nekadar bilgilendirirseniz sevinirim

    CEVAP:

    Merhabalar ,Müdahale sonrasında ortalama 2 kez gelmeniz yeterlidir.. Herhangi bir şubemiz yoktur..

  29. duygu diyor ki:

    hocam daha önce kalıcı yöntemli kızlık zarı dikimi yaptrdım ama istemediğim zorunlu bi ilişki yasadım yeniden dikim yptrma gibi bir şansım varmıdır acaba

    CEVAP:

    Merhabalar Duygu hanım , her ıkı yontemde bırden fazla kez uygulanabılmektedır..

  30. esma diyor ki:

    cinsel ilişki yaşamadım bazen idrarımı tutamıyorum ya da vajinamdan hava kaçıyor spor esnasında bu neden olabilir ?

    CEVAP:

    Merhabalar , Vajinanızdaki anatomik yapıdan dolayı bu şekilde sorunlar yaşanabilir.Cinsel hayatınız aktif olduktan sonra gerekli müdahaleler yapılabilir..

  31. esra diyor ki:

    burcu hanim ben daha 19 yasindayim unv hazrlik okuyorum son iki yildir vajinamda bosluk ve sanki icerisine hava giriyormus gibi hissediyorum kimseyle cinsel iliski yasamadim muane olmak istiyorum ucretli mi onu ogreneceqim birde eqer yirtilma soz konusu ise flep dediginiz kalici yontem hakkinda bilgi verebilir misiniz evlenmeyi dusunmuyorum fakat ilerde ne olur bilemem suan mudahale yapilsa on yil sonra evlensem ilk gece sorun yasar miyim dikisler dolayisiyla aci hisseder miyim ? simdiden tesekkur ederim …

    CEVAP:

    Merhabalar , şikayetleriniz icin öncelikle muayene olmanız gerekmektedir , muayene sonrası nasıl bir tedavi uygulanabilecegi konusunda bilgilendirilebilirsiniz,

  32. deniz diyor ki:

    merhaba burcu hanım ben 2 sene önce normal kızlık zarı dikimi yaptırdım sımdı hamıleyim sizce dogum sırasında ve sonrasında bu bellı olur mu lutfen cvp verın önemlı…

    CEVAP:

    Merhabalar , Yapılan müdahale belli olmaz.

  33. ceren diyor ki:

    mrb doktor hanım ben 10 yıl oldu biriyle çıktım kızlıgım 8 yıl önce bozuldu ve hamile kalıp düşük olayımda oldu şimdi ayrılmak zorunda kaldık. ben kızlıgımı diktirdikten 10 yıl sonra bile evlenirsem herhangi bir durumda anlaşılır mı ve kanama olur mu sürekli kontrolün olacagını siylemişsiniz dügün öncesi herhangi bir kontrol yaptırmama gerek var mı? teşekür ederim

    CEVAP:

    Merhabalar , kızlık zarı dikimini kalıcı yöntem de dediğimiz fleb kaldırma tekniği ile yapmaktayım. Bu en çok tercih edilen ve uygulanan en garantili yöntemdir. İşlem sonrası kızlık zarı eski halini alacaktır ve ne zaman ilişki olursa olsun ilk ilişki ile kanama meydana gelecektir . Kızlık zarı dikimi sonrası hasta hemen evine gidebilir ve normal günlük hayatına devam edebilir. Sadece ilk 1 hafta boyunca spor, bisiklete binme, aerobik gibi bacaklarınızın aşırı açılmasına neden olabilecek aktivitelerden uzak durmanız gerekmekte.
    Ameliyat sonrası hastalarımızın 1-2 gün dinlenmesini öneriyoruz …. vajen temız bır ortam olmadıgından mutlaka mudahale sonrası hastamı 1 yada 2 kez kontrole cağırmaktayım kontrollerde ıyılesmenın tamamlanıp tamamlanmadıgı takıp edılır ve gerekirse tekrar hasta kontrole çağırılır..Son kontrol düğün haftasında yapılmaktadır.

    Müdahale aynı gün içerisinde yapılabilmektedir.. Müdahale sırasında veya müdahale sonrası ağrı vs olmayacaktır… Aynı gün içerisinde gelip gidebilirsiniz.

  34. admin diyor ki:

    merabalar hocam ben bişey sormak istyrm flep yontemi dedğinz yöntemde iyileşme sürece geçtkten snra hiç bi şeklde ilşkiye grdiğimzde karşımdaki anlaşılma oranı yokmudur acaba dikişler falan belli olmazmı hiç bi şeklde ?

    CEVAP:

    Merhabalar , Flep yönteminde iyileşme tamamlandıktan sonra beraber olunduğunda karşı tarafın bunu anlaması mümkün değildir.

  35. melek diyor ki:

    mrb hocam bundan yıllar once basından ısteksız neyın ne oldugunu bılmedığım ilşki durumum ama kızlığımdan kan gelıp gelmedığı hatta o zamn kan olayını bıle bılmıyordum şimdi mrk edıyorum kızlığımın bozulup bozulmadığını nasıl öğrenebılırım

    CEVAP:

    Merhabalar ,Muayene olursanız kızlık zarınızın durumu hakkında bilgi verilebilir.

  36. Berre diyor ki:

    Merhaba Burcu hanım ben 3 sene önce erkek arkadaşımla ilişkiye girdim kızlık zarım yırtıldı şimdi aile zoruyla teyzemın ogluyla sözlendim kızlıgımı diktirsem kesin kanama olur mu yani %100 kan gelırmı çok korkuyorum bu durumdan ve en güvenilir sizi ve eşinizi görüyorum bu konuda bana yardımcı olabilecek ?

    CEVAP:

    Merhabalar , İşlem 2 türlü olarak yapılmaktadır..
    Geçici yöntem , beraberlikten bir kaç gün öncesinden yapılır , süreye dikkat edip söylenilen zamanda beraber olunduğunda kanamanız olacaktır..

    Kalıcı(flep) yöntem ise , cerrahi bir onarımdır.Müdahale sonrasında iyileşme süreciniz takip edilir bu süreç ortalama 20 gün ile 1 ay arasında tamamlanmaktadır. İyileşme tamamlandıktan sonra istenildiği zaman beraberlik sağlandığında ilk ilişki ile birlikte kanamanız olacaktır..

  37. füsunn diyor ki:

    geçici dikimde aynı gün yada ertesi gün hemen ilişkiye girilebiliyor mu

    CEVAP:

    merhabalar , Müdahale için geldiğinizde bunu belirtirseniz belirttiğiniz tarihe uygun materyallerle ve teknikle müdahaleniz yapılır.

    Geçmiş olsun dileklerimle.

  38. Denizz diyor ki:

    Ben deniz de sizi tekrar rahatsiz ediyorum hemen done bilirmisizin bana ya. Bu benim icin cok onemli de o yuzden. Sizi de sık boğaz etmiyim de..
    Tekrar tesekkur ederim size.
    Sorumu cevaplarsaniz sevinirim..

  39. ME diyor ki:

    Kızlık zarı dıkılten sonra 2 3 gun sonra mı ılıskıye gırılmesı grekıyo kanama olması ıcın dıkıltıkten 5 6 yıl sonra kanama olur mu

    CEVAP:

    Merhabalar , Kızlık zarı müdahalesi iki yöntem kullanılarak yapılmaktadır;

    Geçici yöntem , beraberlikten bir kaç gün öncesinden yapılır , süreye dikkat edip söylenilen zamanda beraber olunduğunda kanamanız olacaktır..

    Kalıcı(flep) yöntem ise , cerrahi bir onarımdır.Müdahale sonrasında iyileşme süreciniz takip edilir bu süreç ortalama 20 gün ile 1 ay arasında tamamlanmaktadır. İyileşme tamamlandıktan sonra istenildiği zaman beraberlik sağlandığında ilk ilişki ile birlikte kanamanız olacaktır..

    Geçmiş olsun dileklerimle..

  40. tulay tascent diyor ki:

    merhaba 33 yasindyim ilk kez kurtaj oldum ve sonrasinda esnek olan kizlik zarimin bozuldugunu ogrendim psikolojim cok bozuldu lutfen yardiminizi istiyorum

  41. tulay diyor ki:

    acele yardım

  42. cem diyor ki:

    Flep yöntemi ile dikilen kızlık zarının evlenmeden once bekaret raporu alacagımız zaman ordaki kontrolde belli olurmu daha önce iliskiye girildigi ve kızlık zarının dikildigi

    CEVAP:

    Merhabalar , Flep yöntemi ile müdahale yapılmasında ki amaç ilk ilişki ile birlikte kanamanızın olmasıdır.Müdahale sonrasında bekaret raporu almanız mümkün değildir.

  43. sıla diyor ki:

    merhaba.erkek arkadasımla bir cok kez ilişkiye girdim fakat hiçbirinde kanama gerçekleşmedi yani ben bozuk olup olmadığımı nasıl anlayabilirim lutfen yardımcı olun

    CEVAP:

    Merhabalar ,Muayene olmanız gerekmektedir.

    Geçmiş olsun dileklerimle..

  44. emine diyor ki:

    merhaba hocam ben bi sene önce erkek arkadasımla beraber oldum fakat kanama olmadı yani ilişki sırasında olmadı yaklasık bır saat sonra cok az bi kan görüldü ve erkek arkadaşım bekaretimden şüphe duydu nasıl açıklayacağımı bilemedim sizce bunun nedeni nedir?birde defalarca birlikte olduk korunmadığım halde hamilelik durumu sö konusu olmadı acaba bende bi sorun hastalık mı var cevaplarsınız cok sevinirim tesekkürler…

    CEVAP:

    Merhabalar , Kızlık zarı ince yapıdaysa kanama ilişkiden sonra farkedilebilir.Gebelik elde edememenizle ilgili bilgi için ise muayene olmanız gerekir. Düzenli bir cinsel ilişkiye rağmen 1 yılın sonunda hala gebelik elde edilemediyse bir kadın doğum hekimine gidip muayene testlerin yapılması doğru olacaktır.

  45. damla diyor ki:

    iy gunler sıze bır sorum olacak hocam erkek arkadasımla ilşkıye gırdık we ayrıldık kızlık zarı ne kadar sure içinde dıkılebılır sure warmı? şimdıden tesekkurler

    CEVAP:

    Merhabalar , Kızlık zarı müdahalesi iki yöntem kullanılarak yapılmaktadır;

    Geçici yöntem , beraberlikten bir kaç gün öncesinden yapılır , süreye dikkat edip söylenilen zamanda beraber olunduğunda kanamanız olacaktır..

    Kalıcı(flep) yöntem ise , cerrahi bir onarımdır.Müdahale sonrasında iyileşme süreciniz takip edilir bu süreç ortalama 20 gün ile 1 ay arasında tamamlanmaktadır. İyileşme tamamlandıktan sonra istenildiği zaman beraberlik sağlandığında ilk ilişki ile birlikte kanamanız olacaktır..

    Geçmiş olsun dileklerimle..

  46. kerime diyor ki:

    işlem sırasında canım çok yanar mı korkuyorum açıklarsanız çok sevinirim

    CEVAP:

    Merhabalar , Müdahaleniz lokal anestezi ile yapılmaktadır.İşlem sırasında herhangi bir ağrı,acı olmaz.Müdahale bittikten sonra bir süre dinlenip muayenehaneden çıkabilirsiniz.

    Geçmiş olsun dileklerimle..

  47. destina diyor ki:

    merhabalar burcu hani ben fleb kaydırma işlemi yaptırmak istiyorum size nasıl ulşabılırım lütfen acıl cewap verirsenız seviniri

    CEVAP:

    Randevu ve daha fazla bigi için 0212 571 55 01 nolu tel. dan sekreterim Dilek hanım ile görüşebilirsiniz …

    Geçmiş olsun dileklerimle..

    Jin.Op.Dr.Burcu Kardaş Arslan

    Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı
    Zeytinlik mah.Fişekhane cad.
    Aker işhanı No 18 daire 3
    (Carousel Alışveriş Merkezi Mango kapısı karşısı)
    Bakırköy / İstanbul

    Tel: 0212 571 55 01

  48. önemli degil diyor ki:

    ya lütfen nerede yeriniz ben edirnedeyim cevap verırmısınız müdahale için gelmek istıyorum

  49. soru işareti diyor ki:

    merhaba , ben Adanada oturuyorum. 3 yıl önce bir kez ilişkiye girdim ve sonrasında ayrıldık.. Kızlık zarı dikiminde yürüyüşümüzle belli ediyormuyuz. İstanbulda tedavi olmam imkansız Adana’da yönlendirebileceğiniz bir yer yokmu. bunun için ne kadar bir fiyat ödemeliyim ? Şimdiden teşekkürler

    CEVAP:

    Merhabalar , Şehir dışında tanıdığım herhangi bir yer maalesef yoktur. Ulaşım olarak oldukça rahat yerdeyiz .Atatürk havaalanına 10dk , Esenler otogarına 20 dk uzaklıktayız, günü girlik aynı gün içerisinde gelip gidebilirsiniz.

    Geçmiş olsun dileklerimle..

  50. Tuğba diyor ki:

    Mrb ben iki gün önce fleb yöntemi ile kızlık zarımi diktirdim ama hala lavaboya geldiğimde azda olsa kanama oluyo bu normal mi bide çok fazla kaşıntı oluyo sorularıma cevap alırsam çok memnun olurum iyi günler

    CEVAP:

    Merhabalar , Müdahale sonrasında lekelenme tarzında kanamaların olması ve kaşıntı olması normaldir. Müdahalenizi yapan hekime sorularınızı yöneltirseniz daha net bilgiler alabilirsiniz.

    Geçmiş olsun dileklerimle..

Bir Cevap Yazın


Copyright © 2010-2017 Tüm Hakları Saklıdır. | kızlık zarı dikimi